TÄYSIKUU HÄRÄSSÄ ja KUUN PIMENNYS

 
Täysikuu valaisee asiat, jotka on ollut piilossa. Se on energiahuippu, prosessin korkein piste.
Härän merkki taas liittyy kehoon, Maahan, talouteen (raha), mielihyvään, materialisaatioon ja turvallisuuden tunteeseen.
Nyt kannattaa pysähtyä kysymään itseltä:
Mitä tarkalleen ottaen tarvin? Minne elämänalueelle tarvin sinnikkyyttä, sitkeyttä, kestävyyttä ja johdonmukaisuutta.
Millä tavoin voin oikein kunnolla yhdistyä kehooni?
Kirjoita:
Mistä haluat päästä eroon (esim. joku paha tapa tai sairaudet) ja pyydä Kuuta auttamaan tässä vapautumisessa.
Seuraavana päivänä polta paperi samalla yrittäen tuntea negatiivisuuden palavan pois kehostasi paperin palamisen kanssa. Kiitä Kuuta sen antamista energiasta.
Täydenkuun lääkettä ja magiikkaa:
Täytä juomalasi vedellä ja laita se yön yli ikkunalaudalle pyytäen samalla Kuuta antamaan ja lataamaan veteen voimaa. Aamulla juo vesi tyhjään vatsaan kulaus kulaukselta tuntien uudistuvasi, puhdistuvasi ja nähden kuinka kehosi täyttyy kirkkaalla puhtaalla energialla.
Kirjoita toivelista vailla minkäänlaista epäilyä saamisesta. Samalla kun kirjoitat, visualisoi ja tunne kuinka sinulla on jo se mitä toivot. Laita listä ikkunalaudalle. Aamulla piilota paperi. Ota paperi esiin kun toive on täyttynyt ilmaisten kiitollisuutesi ja sitten polta paperi.
Muistathan, että kaikki riippuu sinun luottamuksesta, uskosta ja intention voimasta kehittää elämääsi. Rituaalit on apuvälineitä ja me luomme ja annamme niille niiden taian itse.
Kuunpimennyksessä Kuu on ilman suojelusta, se tekee meistä haavoittuvia fyysisesti ja emotionaalisesti ja voi vaikuttaa negatiivisesti, kipeää tekevästi ja näkyä ihmissuhteissamme. Suojele siis sydäntäsi, tee suosikki asioita saadaksesi ja pitääksesi yllä henkistä tasapainoa ja jätä pimennysenergia tietoisesti riitelemättä ja tarttumatta negatiivisuuteen. Omistaudu rentoutumiselle ja itsesi hoitamiselle. Nyt on suositeltavaa viettää aikaa rakkaittesi ja/tai läheisten ystäviesi kanssa ja ehkä hankkia jotain kivaa itsellesi.
"Meillä on aina jotain opittavaa!"

Täysikuu Leijonassa