Kaijan luento Marja Magdaleena, kuka hän oikeasti on?

 
2.10.2021 Klo 14:00 - 14:30

Luennolla vastaan otsikon kysymykseen haluten poistaa valheen verhon Marja Magdaleenan yltä. Miksi? Koska meidän on aika vapautua illuusioista, jotka elävät edelleen maailmassamme ja joiden seuraukset näkyvät kollektiivissa sotina, pelkoina, kontrollina ja yksilötasolla, sekä naisissa että miehissä jännitteinä ja erillisyyden kokemisena. Itsemme vapauttaminen ja vahvistaminen luomalla pyhä liito maskuliinin ja feminiini energiamme välille, ovat rakkauden tekoa, jota Marja Magdaleena opastaa ja kutsuu meitä tekemään, jotta voimme alkaa elämään jumalallisen ihmisen lailla, linjautua sielu- ja jumalyhteyteemme ja luomaan yhdessä taivas maanpäälle. Tervetuloa vapautumaan ja kokemaan Maria Magdaleenan läsnäolo ja kuulla mitä hän haluaa sinulle kertoa.

ILON VALKEAT MESSUSIVUT

MARJA MAGDALEENA POLKU TYÖPAJA

su 3.10. klo 10.30-12.15 
 
Feminiinin Sielunvoiman herättämisen työpaja
 
Me tiedämme, että elämme suuren muutoksen ajassa. Monet ovat tunnistaneet, että vanhat toimintamallit eivät enää toimi ja ovat valmiita muutokseen tai ovat jo muuntumisen polulla. Tässä Kaijan työpajassa osallistujat voivat saada suloisen tönäisyn eteenpäin ja laajentumiseen sekä ’matkaeväät’ löytää uusi, feminiinisiin periaatteisiin pohjautuva tapa olla, johtaa ja luoda elämässä, avautua keho-sielu yhteyteen ja vuorovaikutukseen kaikkien ja kaiken kanssa.
 
Maailmamme tarvitsee nyt Vesimiehenajan ihmisiä, sinun pyyteetöntä rakkautta, visiota, viisautta ja rohkeutta, jotta voimme yhdessä luoda taivaan maan piiriin.
 
Sydämellisesti tervetuloa tekemään tilaa kehotemppeliin luodaksemme puhtaudesta käsin ja vastaanottaaksemme suoraan valo-olentojen, luonnon ja äiti-isäjumalan viestejä ja ohjausta. Koska teemme itsehoitoa; kohtujoogaa ja liikemeditaatioita, ota mukaan makuualusta ( ja tyyny). Työpajan kesto on 2h ja hinta 30€. Maksu ovella.

Ennakkoilmoittautuminen linkin sivun alimmaisena Otsikolla Maria Magdaleenan Polku

KAIKKI TYÖPAJAT

Kaijan mini Kohtuhoito

'Kaijan kohtuhoito on alitajuisten tunnelukkoen vapauttamista, ajatusten ja ihmissuhdetilanteen selkeyttämistä mm. kehotiedon, sisäisen matkan ja valo-olentojen avustuksella.

Aikoja on rajoitetusti, joten voit varata etukäteen ajan lähettämällä sähköpostia: kaija.wittenberg@gmail.com  tai sitten paikanpäällä.

Mini Kohtuhoidon kesto on 20 min.  ja  silloin hinta  on 20€ 

KAIKKI NÄHYTTEILLEASETTAJAT: Minut löydät ostikolla Hetki Hetkeltä

Loppusanat ja meditaatio

Sununtaina 3.10 klo 15.30-15.50 
Pyhä sisäinen Liitto, Kati Kanniainen ja Kaija Wittenberg, liikuntasali

KAIKKI LUENNTOT