Meidän ei tarvi aina onnistua

Sain tänään viestin Astro.fi.sta. Sanoma on sen verran osuva, että muunsin sen ME muotoon, koska MEhän ollaan yhtä!
 
 
Meidän ei tarvitse, emmekä voi aina onnistua

Aktiivinen toiminta on ehdoton edellytys onnistumisille elämässämme. Kukaan ei voi menestyä muuta kuin tekemällä virheitä ja oppimalla niistä.
 
Muistetaan tämä: Kun elämässä tapahtuu jotain sellaista, joka vaikuttaa pahalta virheeltä, tulee se kääntymään loppujen lopuksi aina parhain päin ja jollain tavalla eduksemme, varsinkin jos lopetamme itsemme soimaamisen ja otamme vain nöyrästi opiksi virheestä.
 
Virheen tiedostamisen hetkellä kannattaa kysyä itseltä mielenkiintoinen kysymys: Mitä hyötyä tästä tapahtumasta minulle on? Jos kysyt, löytyy vastaus ennen pitkää.
 
Menestys löytyy pelon voittamisen kautta. Luotetaan päällimmäisenä olevaan visioon ja lähdetään tekemään tarvittavia ratkaisuja täysin itsenäisesti ja keneltäkään lupaa kyselemättä. Tällainen toimintatapa saattaa yllättää, se tuo energiaa ja on tehokasta.

Viikonpäivät ja planeettojen vaikutus

Palanen Naisten Matkan koulusta

Oma voima takaisin!

Hetki Naisten Matkan koulusta

Ollaan elämämme LeijonaKuningattaria

Naisten Matka zoom tapaamisen jälkeen teimme Täysikuu on leijonassa rituaalin. Tällä videolla jaan asioista joihin meitä kutsutaan tässä ajassa: Olemaan oman elämämme Leijona - Kunningattaria ja kuninkaita.

Synnytyspelko ja siitä vapautuminen

Videot vastaa kysymykseen: Mitä kannattaa tehdä ennen synnytystä ja synnytyksen aikana?

Tällä Videolla haastattelemani Emer Quintero jakaa omista kokemuksistaan miten hän valmistautui synnytykseen, mitä teki aktiivi synnytyksessä sekä muistuttaa yhdestä tärkeimmästä ohjeesta mitä synnyttäjän kannattaa tehdä ja valita.

Videossa suomekielinen tekstitys

Luonnollinen synnytys, mutta vauva syntymässä väärässä asennossa

Emer Quintero kertoo mm. miten hän koki kun vauva oli väärässä asennossa eikä synnytys edennyt.

Naiseuden voima meditaatio

Tämä on mielikuvameditaatio, joka vahvistaa sinun omaa tilaa - 'Kotiipesää' - suoraa linjautumista ja yhteyttä universaalin energian kanssa.

Perustan ja yhteyden vahvistaminen liikemeditaatio

Naiseuden Voima Liikemeditaatio 1.

21. Runsauden Luomispäivä

Yhdisty tunteeseen, että sinä olet saanut päätökseen sen minkä aloitit. Joka kerta kun sinä saatat loppuun jotain, on se juhlimisen arvoista. Sitä kauniimpaa ja arvokkaampaa se on kun tehtävä on tehty ja luotu runsauden ja kiitollisuuden kentässä.

Keskity tänään jossain kohtaa päivää seitsemään hyvinvoinnin aktivaattoriin:

JAA, levitä, säteile
ANNA, anna pois, lahjoita, luovu, paljasta
ANTAUDU, luovuta, lopeta
TAIVU, anna periksi, myönny, väisty
KIITÄ, jaa kiitoksia
ANNA ITSELLESI
ANNA ANTEEKSI

Kaikki on puhdasta energiaa. Energian on kierrettävä, jotta se voi tuoda ja palauttaa runsauden sinulle takaisin. Tämä on vastavuoroisuuden laki.

Opi pitämään kanavasi auki, niin sinun energia voi virrata.
Pysy virittäytyneenä, korkeavärähteisellä kanavalla ja taajuudella, tietoisena tietoisuudessa, ilon, valon ja rakkauden taajuudella, koska muistat ja olet oppinut, että tulevat elämän mahdolliset haasteet tulee auttamaan sinua kasvamaan vieläkin enemmän.

Ajattele, että tämä on sinun vuotesi.
Tulevaisuus on käsissäsi. Sinä teet sen joka päivä valinnoillasi, päätöksillä ja tavalla jolla vietät aikaa, kenen ihmisten kanssa hengailet, ja miten koet joka ainoan hetken. Tietoisuus…. kiitollisuus …. armo

Tämän päivän tehtävä on erityinen

Lähetä tälle ryhmälle video, jossa sinä kuvaat näiden päivien kokemusta, tunteita, havaintoja mikä on muuttunut sinussa ja ulkopuolella jne.

Kerro meille mitä sinä teet elämässäsi, mitä sinä voit tarjota tai ideoita ja projekteja joita sinulla on. Tämä on tärkeää sinulle ja meille, koska tässä ryhmässä voi olla ihmisiä, jotka voivat olla kiinnostuneita mitä sinä teet, mitä palveluja tarjoat. Se voi olla sinun idea tai meneillään oleva tai mielessä kytevä projekti.
Ole luojana luova ja ylitä pelottomasti mukavuusalue.

Ennen kaikkea tämä tehtävä on merkittävä sinulle itsellesi.
Hedelmiesi jakaminen auttaa niitä integroitumaan ja ankkuroitumaan sinuun ja tukee, kannustaa edelleen inspiroiviin tekoihin.

Jos huomaat vastustusta tätä tehtävää kohtaan tarkastele asioita mitä olet tehnyt näinä kolmena viikkona, pysy omassa voimassa ja kerro niistä. Tämä tehtävä on arvokas oppimiskokemus, joka voi tuoda odottamattomia tuloksia.

Tämän päivän inspis lause:
“Jokaisen päivän jokaisen hetkenä minä elän runsaasti, yltäkylläisesti!”

Isolla Rakkaudella Kaija


Kaikki Runsauden luomispäivän tehtävät löytyvät alla olevasta linkistä!