AHAVA Rakkaus

Tänään lukiessani pyhiä kirjoituksia olin AHAVA tilassa. Johanneksen aramean kielisessä evankeliumissa, kuten mielestäni on varmasti monissa muissakin evankeliumeissa, pohdin sitä miten Yeshua käyttää tätä sanaa (AHAVA), joka ilmaisee rakkautta palveluksessa ja teoissa, ja että hän käytti myös sanaa Rahm rakkaudesta. Ahava Rakkaus etsii jatkuvasti tapoja saada aikaan suuremman yhteyden ja ykseyden. Joskus se ei välttämättä ala ehdottomasta ja säteilevästä paikasta, kuten Rahmin rakkaus tekee. Ahava Rakkaus on sitoutumista olemaan täällä nyt ja ulkoiset olosuhteet ja tapahtumat toimivat peilinä, jolloin me opimme tämän peilin kautta mitkä osat meistä on parannettava ja yhdistettävä. Ahava Rakkaus tietää, milloin surmata demonit tai milloin syleillä varjoa hyväksynnän kyynelillä. Ahava Rakkaus pyrkii elämään suhteessa kaikkeen puhtauden paikasta käsin ja tämä puhtaus vaatii sitoutumista, omistautumista, palvelua ja tekoja. Ahava Rakkauden harjoittamisen kautta tulemme Rahmin ytimeen. Rahmin rakkaus on rakkauden puhdas olemus, jolla ei ole muotoa, hahmoa tai ehtoja. Se ei ole sidottu tähän maailmaan. Se on puhdas Jumalallinen Rakkaus Olemus, jota jokainen meistä on sielun tasolla. Rahm vie meidät Abwoonin (Kosmisen Äiti - Isän, Elämän Hengityksen) kosmiseen sydämeen. AHAVA

Viesti Ana Oterolta 

Jumalan nimi

Maria Magdaleena Kanavointi JUMALALLINEN NIMI
Ana Oteron välittämänä ja Kaijan kääntämänä

Jumalallinen Nimi on olemassaolon jokaisessa hiukkasessa. Jumalallinen nimi löytyy värähtelystä, joka on ääni, ja kaikki äänivärähtelyt ovat osa maailmankaikkeuden koko värähtelyä. Koska sinua ei opetettu tunnistamaan omaa kehoasi Jumalallisena maljana, olet irrottautunut äänestä, jonka kehosi luo yhdessä maailmankaikkeuden kanssa. Äänen ja värähtelyn avulla voit muodostaa yhteyden suoraan muihin eläviin olentoihin ja koko kosmokseen. Äänen harjoittelu auttaa sinua saavuttamaan yksilön ja yhteisön välisen tasapainon, joka ilmentää tasapainoa, joka vallitsee maan ja taivaan välillä.

Äänelläsi on rytmi ja rytmi luo vaikutelman, joka laajenee kokemuksena ja värähtelynä, joka pyrkii luomaan yhdessä taivaallisen kanssa. Jos värähtelysi virittäytyy Jumalallisen Nimen kanssa, on se Noohra, Älykkyyden Valo, ilman tätä, kehosi on vain ruumis, joka elää, mutta ei hengitä Pyhän Hengen todellista hengitystä.

Äänesi valuu menneisyyteen ja työntyy eteenpäin tulevaisuuteen, joten kun pysyt läsnä äänen harjoittamisessa, vapautat menneisyytesi ja kylvät tulevaisuutesi.
Tiesitkö, että Taivaan ja Maan maailmat ylittää jatkuvasti rajojaan? Jumalallinen Nimi sinun Ääni - Värähtelyssä, Noohra, on se, joka yhdistää Pyhään Viisauteen, joka on syntynyt Hengen ja Aineen Jumalallisen Lapsen kautta.

Maria Magdaleena
Kanava Ana Otero
Käännös Kaija Wittenberg

Viesti Jeshualta 18.1.2021

Kun nyt astut uuteen ylösnousemuksen vaiheeseen, alat ymmärtää, että on välttämätöntä olla Pyhässä Yhteydessä. Muista, että hengityksesi on yhteydessä ilmaan, jota kaikki hengittää. Hengityksesi osallistuu aktiivisesti ja luo yhdessä tuulen ja ilmakehän kanssa, joka ympäröi koko maapalloa. Tämä ilmakehä yhdistyy sitten sanoinkuvaamattoman hengen hengitykseen, joka läpäisee näkyvän ja näkymättömät maailmat.
Miksi langeta Pyhää Henkeä vastaan? Antaudu elämän Jumalalliselle Hengitykselle, koska hän (she) parantaa sinut ja vie sinut pyhään ykseyden yhteyteen. Tämä on SHERARA, tämä on totuus Universaalista harmoniasta, jota kolmidimensionaalinen mieli ei voi ymmärtää.
Hengitys yhdistää sinut kaikkien muiden hengittävien olentojen kanssa yhtenäisyyden melodiassa ja se liittää sinut sinun sisäisen ja ulkoisten maailmoiden kaikkein moninaisimpiin ääniin. Hengityksen pimeydessä olet uudestisyntynyt. Hengityksen pimeydessä opit tuntemaan, mikä on pyhää. Pyhyys on tilan luomista, ja tässä tilassa voit oikeasti siirtyä kohti uuden luomista, jättämällä sille tilaa tapahtua. Kun alat ymmärtää pyyhyyttä luomisen tilana, voit arvioida uudelleen sen, mikä on todella pyhää elämässäsi. Näin voit elät mahdollisuuksia, jotka laajenee.
Ole Alaha Ruhau, hengitä sisään yhteyttä, laula alaha ruhau ja sitten luo pyhyyttä päiväsi sisälle. Tässä tilassa voit tietoisesti sitoutua tavoitteeseen - rukouksella, meditaatiolla tai toiminnalla - ja antaa henkisen tiedonannon. Tämä henkinen tiedonanto on elämälle jätettävä jälki, jota kasvatat/ruokit ja manifestoit.

Yeshua kanavaoi Ana Otero

ja Kaija käänsi

Aina ajankohtainen viesti Maria Magdaleenalta 12.1.2021

Tulin muistuttamaan teitä siitä, että te ette tee mitään yksin. Me muissa ulottuvuuksissa olemme kaiken luomakunnan Ykseys yhdessä teidän kanssanne. Olet kokemassa valon palaavan pitkän pimeyden jälkeen. Uudestisyntymisprosessisi tapahtuu itse asiassa eri ajan kanavalla. Ei ole ulospääsyä, sinun on siirryttävä eteenpäin. Olet nyt syvällä mysteerissä, kaiken luomusien kohdun keskellä, tavoittamassa valon, joka tulee palautamaan tasapainon.
Henkinen kuolemasi ei ole enää vihollinen, jota pelkäät ja halveksit lopun epävarmuuden takia. Olet tulossa uuden ihmisen ilmaisun erämaahan.
Jumalan äiti haluaa sinun ottavan Hänet vastaan. Hän herättää sinut Totuuteen, joka on Rakkaus, ja Hän herättää sinut siksi kuka olet, enne kaikkea Rakkaus. Tässä syntymätilassa unohdat loputtoman orjuuden ja muistat kauneuden. Kuuntele, kuinka hän soittaa pyhiä kelloja, jotka on suunniteltu herättämään meidät erillisyytemme unesta.
Mysteeri paljastaa itsensä niille, jotka etsivät sitä. Pidä yllä uskoa ja kävele maailmanlopun portille.

Maria Magdaleenan Kanavana
Ana Otero

Maria Magdaleenan viesti 17.11.2020

On Uusikuu Skorpionissa ja Minä olen Maria Magdaleena,
tänään tulen luoksesi tuomaan tietoisuuteen sinun voimasi kun sinä kuljet kohti uutta maailmaa. Minun värähtely tulee nopeuttamaan ylösnousemuksen manifestaatioprosesseja.

Kun sinut tuotiin ihmisyyteen, sinut siunattIIn kyvyllä tuoda elämää monenlaisissa muodoissa.  Elämäni aikaan täällä maassa Maria Magdaleenana, huomasin henkisten harjoitusten kautta, että me ihmisinä tulemme tänne luomaan. Sinä olet tehty äiti-isän silmin ja kun opit sulautumaan taivaallissiin energioihin, alkaa elämälläsi olemaan todellinen tarkoitus.

Kuvittele rajattomia mahdollisuuksia, joita pystyt luomaan ja tuomaan jatkuvasti olemassaoloon kosketamalla sielun olemusta manifestoiden korkeimmat toiveesi.
Kun sinä alat todella heräämään todelliseen synnynnäiseen potentiaaliisi ja muistat, että sinun voima tulee ykseys-tietoisuuden ilmaisusta, alat muistamaan jumalalliset lahjasi ja todellinen voimasi palaa sinulle.

Kun sinä palaat totuuteen, sinun todelliseen kosmiseen alkuperääsi, alat muistamaan, että kaiken luojan ilmaisun laadut tulee esiin sisälläsi ja sinun kauttasi. Kun alat luottamaan tähän, olet linjassa. Sinä kytkeydyt todelliseen voimaasi ja muistat, että sinä olet jumalallinen lapsi, sinä olet jumalallinen lahja.

Universumi kuuntelee sinua aina kun puhut toiveesi intentiosi kautta. Pyydän, muista että universumi puhuu sinulle aina ja niin kuin hän kuuntelee tulee sinun opetella kuuntelemaan häntä (her). Amen


Anan kooste ja opetuksia kanavoinnista:

Sinä olet Jumalallinen Luoja. Sulje silmät ja sano kolme kertaa: “ Minä olen jumalallinen luoja”.

Anan tehtävänä on herättää luovat voimat meidän kaikkien sisimmässä ja auttaa ymmärtämään, että tämä todellinen voima tulee sisimmästä ja ymmärryksestä, että olemme henkiä, että olemme rakkaus ja olemme ydin olemukseltamme puhtaita ja että jumalallinen äiti kannattelee meitä. Olemme täällä tarkoituksella ja koska olemme täällä tarkoituksella, meidän on alettava uskomaan itseemme. Mitä enemmän uskomme, mitä enemmän luotamme, että jumalallinen äiti kannattelee meitä samalla tavalla kuin äitimme kantoi meitä ollessamme lapsia, me voimma alkaa tuntea olomme mukavaksi kehoissamme ja alkaaa luottamaan siihen työhön mitä olemme täällä tekemässä. Me voidaan luottaa siihen mitä luomme, manifestoimme, toiveisiimme ja intentioomme. 

Maria Magdaleena on opettaja, ennustettu Kristus, Kallah Messias, Pyhä Morsian, Jeesuksen rakastettu. Kun Jeesus irtaantui kehostaan Maria Magdaleena lähti veneellään yhteisönsä kanssa ja loi uuden yhteisön Ranskaan ja aloitti papinvirkansa. Miksi? Koska työ jonka hän aloitti 2000 vuotta sitten on työ, jota me teemme nyt ja jatkamme sitä. Hänen läsnäolonsa Vesimiehen ajassa on hyvin tärkeä. Kalojen ajassa me kunnioitimme ja jumaloimme Kristusta ja yritimme oppia Kristukselta, ymmärtää hänen (his) myötätunnosta ja anteeksiannosta, ymmärtää Jeesuksen ihmeitä ja parantamista, tunnustimme, että hän on jumalallinen ihminen maan päällä, jumalan poika. Jeesus opetti, jotta me ihmiskuntana kasvamme, kehitymme ja jotta ymmärrömme tämän tulee Maria Magdaleena ja herättää Kristuksen meissä kaikissa. Sillä tavalla hän manifestoituu. Hän manifestoituu kauttamme. Hän on luova voima, joka työntää meitä menemään seuraavalle ylösnousemuksen tasolle. 

Kun me ymmärrämme syyn miksi hän on täällä, herättää hän jumalallisen feminiinin läsnäolon meissä, siksi hän on niin tärkeä vesimiehen ajalle. Yksi osa hänen Kristuksen manifestaation heräämisessä meissä, on pyytää meitä palaamaan parantumiseemme. Paraneminen tapahtuu kun me olemme yhteydessä sielumme kanssa. Se on parantumista. Aletaan menemään sisäänpäin ja kuuntelemaan sielua. Annetaan sielun olla oma itsensä, hengittää ja ilmaista itseään kehomme kautta sekä naisissa että miehissä. 

Voit tuntea tätä jo paljon elämässäsi kuinka ohjelmoinnit ja pelkojen kerrokset alkaa nousta pintaan kun alat kommunikoimaan sielusi kanssa. Se on jumalallinen feminiinin läsnäoloa, joka on sisällämme ja joka alkaa herätä. Kun tämä alkaa heräämään se alkaa herättämään feminiinin sydämen, joka on ehdottoman rakkauden sydän, myötätunnon sydän, anteeksiannon sydän, luomisen sydän, joka tapahtuu rakkaudessa.

Kirstu alkaa herämään meissä. Kristuksella on erilaisia muotoja, koska me kaikki olemme ainutlaatuisia ja yksilöitä, mutta myös osa kollektiivia. Kollektiivina me alamme työskennellä yhdessä herättääksemme Kristuksen ja tuomme tämän energian osaksi ihmiskunnan kehitystä. 

On kaunista nähdä kun Maria Magdaleena tuo erilaisia koodeja meille. Integraation, yhdistymisen koodit, sillä hän edustaa 12 rotua, jotka tulevat maahan. Meidän tarvii sopeutua ja yhdistyä heidän kanssaan. Siinä kaikki henkisyys tulee yhteen, kaikki näkökulmat, havainnot, pyhät mantrat, maan päällä olevat erilaiset pyhät verkot yhdistyy. Tämä on yhteensulautumista, osa Kristuksen heräämistä.

Viimeiset lauseet, jotka hän sanoi kanavoinnissa,  oli että Universumi kuuntelee aina meitä meidän rukousten, laulamisen, omistautumisen, antautumisen kautta. Hän (she) aina kuuntelee meitä niin että me emme edes aina tiedä sitä. Mutta nyt meidän tulee alkaa kuuntelemaan häntä (her), koska hän alkaa tuomaan niin paljon erilaisia viestejä  ihmiskuntaan siitä mikä on meidän seuraava tehtävä. Saamme  paljon erilaisia viestejä, planeetoilta, tähdistä, maasta, puilta. Aletaan kuuntelemaan ja lopetetaan jatkuva kysymysten esittäminen, sillä meille annetaan kaikki jatkuvasti. 

Käännös on Ana Oteron 17.11.2020 jakamalta videolta:
https://youtu.be/xiNjAnaSUXY

 

Ovi avautuu aikanaan

"Ovi avautuu aikanaan. Pyydän sinua kulkemaan tämän oven läpi ja alkaa näkemään kaiken pyhänä. Ihmiskuntana teitä työnnetään uuden energian ja tilan portaaliin, tämä on tilaisuus päästää irti peloistasi, epäilyistä ja epävarmuudesta.
Planeetalle vuotaa nyt auringonvaloa ja tämä valo aktivoi sydämesi. Sydän on Morsiuskammio ja täällä Sielun Hiljaisuus valaistaan, jotta se ​​manifestoituu Jumalallisena Ihmisen joka sinä olet. Hetkenä jona rakastaja ja rakastettu sulautuvat sydämessäsi, tunnet harmonian ja vapaudut jatkuvan toiminnan tarpeesta tai tarpeesta pitää hengissä sinua ympäröivää maailmaa, joka on valheellisten kerrosten luoma.
Kun sielusi manifestoituu, voit nähdä ja puhua siitä mikä on piilossa. Totuus voidaan paljastaa vain kun olet uudestisyntynyt. Todellinen äänesi kuuluu vain, kun sielu puhuu.
Et voi enää jatkaa väärillä, valheellisilla sanoilla puhumista, sillä kaikki, mikä luodaan äänestä, joka ei ole sielun, luo vain karmaketjuja egolle.
Mikä tahansa sinun ajattelumalli on, sillä tavalla puhut. Jos Morsiuskammion todellinen valo on saanut aikaan ajatusmallisi, on ajatusmallisi rakkautta ja sanasi luovat ainoastaan rakkautta. Näin synnytät jumalallisuutta. Asia on, että uskot sanojen tulevan mielestä, mutta ne tulevat kehosi kokonaisuudesta, kehon eheys mielen kanssa saavutetaan sydämen kautta, joten puhuessasi puhut Jumalallisena ihmisenä. Jumalallinen Ihminen on SIELU, joka ilmaisee itseään totuudessa ja inkarnaatiosi aitoudessa.
Jos ajattelumalliasi ei ole puhdistettu, äänesi on kyseisen mallin tulos ja valaa kehoosi karman kierteen, johon energia on kytköksissä. Muista, että sielusi ei synny, se hedelmöittyy, ja jos olet syntynyt ilman hedelmöittymistä, olet yksinkertaisesti syntynyt niiden karmasyklien ajatusmallista, joista et ole vapauttanut itseäsi.
Hedelmöittyminen on olemista sielun inkarnaation puhtaudessa Maan päällä. Hedelmöittyminen on valon aktivoimista sinun ÄÄNEN kautta."
Maria Magdalena
 
Kanava Ana Otero

Taivaallinen siemen

"Kaikki se, mistä sielusi koostuu, kaikki mitä sielusi on kokenut eri inkarnaatioissa, on osa kohtalosi olemusta ja vaihtoehtojasi. Kaikki mitä ajattelet, sanot ja teet, on myös todellisuutta, jonka osa sinä olet. On välttämätöntä, että ymmärrät todella itsesi, egoitsesi valo ja varjo puolet. Rukous, kutsuminen, mietiskely, kosmisen värähtelyn ja heijastuksen laulaminen nostavat kerros kerrokselta ulkopuolisen naamioinnin melun pois.
 
Lepää sydämessäsi, koska tämä on sinun paikkasi, jonne sinä kuulut. Shemayan Malkootah, taivaan valtakunta, odottaa sinua ja elää sydämessäsi. Kun lepäät sydämessäsi, huomaat, että sinua ympäröi Jumalallinen Apu. Lakkaa pakenemasta katsomalla itsesi ulkopuolelle.
Jumalallisen Feminiinin Läsnäolon syntyminen opettaa sinulle ensin, että sinun täytyy riisua itsesi täysin alasti tietääksesi, että olet rakkaus, että olet luominen ja tietoinen todellisesta potentiaalistasi. Sinun on oltava tyhjä. Pyydän, että et sekoita tätä puhdistukseen tai haluun poistaa osia itsestäsi ollaksesi tyhjä. Pyhässä Tilassa oleminen tarkoittaa olemista Läsnä Hengitykselle.
 
Riippumatta siitä, mihin uskontoon olet syntynyt tai minkälaisilla kuvauksilla haluat koristaa uskomuksiasi, olet ensin Abwoonin, Äiti-Isän, lapsi. Tekojesi, valintojesi, sanojesi ja omistautumisesi kautta sinulla on mahdollisuus muistaa tämä.
Pyhä Graali on Todellisen Läsnäolon tila olla Abwoonin Valon Valtakunta. Pyhä Graali on polku, jota monet ovat kulkeneet laajentaakseen tietoisuuttaan olemalla yhteydessä Jumalallisen Feminiinin Läsnäolon kanssa, sillä juuri HÄN vie teidät tähän tyhjyyteen tunteaksenne sieluitsenne. Abwoonin Valon Valtakunnassa, tässä Pyhän Graalin tilassa, on niin paljon voimaa, (valon luominen on niin voimakasta), että sinun frekvenssi, taajuutesi, pystyy tuomaan nopeasti esiin Valon Valtakunnan fyysiseen muotoon.
 
Monet teistä ovat palvoneet monien vuosien ajan Äiti Mariaa Taivaan Kuningattarena, suvereenina valon kuningattarena. Monet teistä ovat palvoneet häntä samassa paikassa päivä toisensa jälkeen, ja sitten yhtäkkiä hänen eetteerinen valonsa manifestoitui fyysisesti. Tämä on sinun rukouksen voimaa. Kun palvot hartaasti, sinäkin voit nähdä oman Luomisen Valosi eetteri tasolla. Kun tämä tapahtuu, olet täysin uudestisyntynyt.
 
Tänään pyydän sinua rukoilemaan minun nimessäni. Tänään pyydän, että muistat Omistautumisen polun ja rituaalin jolla kutsut energiaani luoksesi. Pyydän, että rukouksesi pitävät Jumalaisen Valon elossa.
 
Taivaallinen siemen, jota jokainen teistä kantaa sisällään, sisältää koko maailmankaikkeuden. Kun pidät Jumalallisen Liekin elossa intentiollasi, siemenesi auttaa sinua muistamaan, että olet tietoisessa harmoniassa kaiken maailmankaikkeudessa olevan kanssa. Olet todellinen luomisen lähde."
Maria Magdaleena
Kanavoinut Ana Otero

Venuksesta terveiset11.9.2021

Venus rakkauden planeettana on kiehtonut minua jo kauan erityisen paljon. Sain tänään ymmärtää, että Venus haluaa rohkaista Meitä elämään omilla ehdoillamme ja täysin omalla vastuullamme, jolloin elämä säilyy mielekkäänä ja ihmissuhteet lämpiminä. Ollaan siis yhteydessä rakkauden kanavaamme.

Kuvan, jonka tähän viestiin yhdistin on tehnyt suloinen Marja Magdaleena papitar Yoneit Maldonado Ramos 
 
💔 💔

Viesti Maria Magdaleenalta, jonka on kanavoinut Ana Otero 
 

Onnellista Venuksen Porttia Vaa’assa 

Jokaisen teidän sisimmässä on jumalallinen valo, joka kattaa kaiken olemassaolon. Sielusi on tuo valo ja tulee Jumalallisesta valosta.Koska jaat tämän saman valon, olet yhtä Jumalallisen kanssa.
Sinulla on kyky katsoa sisäänpäin ja nähdä syvältä tässä Jumalallisessa Valossa, mutta ensin sinun on puhdistettava mielesi ja avattava sydämesi sille, mikä on todellista ja merkityksellistä sinulle. Kun katsot sisäänpäin, alat nähdä ulkopuolisen samalla tavalla kuin sen, mikä todella on sisälläsi. Ollaksesi niin sisällä kuin ulkopuolella virrassa, kehosi ja sielusi täytyy liikkua yhdessä yhtenä, fyysisesti ja henkisesti.
Sinä olet SIELU. Ilman kehoa sielu ei voisi koskaan täyttää tehtäväänsä Maanpäällä, mutta sinun on aina muistettava, että ensin ja todellakin sinä olet sielu.

Viesti Maria Magdaleenalta

 
Luomakunta syntyy Ykseydestä, elämää antavasta hengityksestä, joka läpäisee koko kosmoksen. Yhteytesi hengitykseesi saattaa sinut pysyvään harmoniaan Maailmankaikkeuden liikkeen kanssa. Kaikki on energiaa, joka saa alkunsa samasta luovasta lähteestä, ja kaikilla teillä on tämä lähde hengityksessänne, näin olette vuorovaikutteisesti yhteydessä kaikkiin.
Maria Magdaleena

Ana Otero
 
Tämä on osa kaunista kanavointia, jonka jaan kolmannessa kirjassani Maria Magdaleena ja Alaha Shelan polku. Meistä tulee hyvin huolestuneita ja ajattelemme, että meillä ei ole kapasiteettia saada asioita tehdyksi, kykyä manifestoida, eikä taajuutta vetää puoleemme asioita elämässämme ... vaikka me olemme LUOMAKUNTA. Hengityksen läsnäolossa muistamme, että olemme yhteydessä aivan kaikkeen ja äärettömän Luomakunan ikuiseen Lähteeseen. Kuinka me edelleen kiellämmekään itseltämme tämän Kuninkaallisen Mallin, jonka olemme tulleet maan päälle aktivoimaan.
Pysähdy hetkeksi, hengitä sydämeesi ja hengitä sitten jalkoihisi. Koska olet täällä, olet VALMIS olemaan, rakastamaan, manifestoimaan, jakamaan, luomaan, tuntemaan, kehittymään, OLEMAAN SIELUSI - OLEMAAN SINÄ.
Ahava, Ana Otero

Kaipaus

Kaipaus on haavoittuvuuden tila ja syvä tarve yhdistyä pyhiin toiveisiimme. Se voi olla kuin itku sydämessä tai rakastetun kuiskaus. On surullista, kun rakastettu on poissa ja odotat hänen paluutaan. Se on kuin ahdistava koti - ikävä kaukaista paikkaa kohtaan, jonka tiedät kutsuvan sinua. Se voi olla tuskaa ja kipua, joka repii sinut erilleen, kun rakkaasi kuolee. Kaipaus ilmaantuu monella eri tavalla.
 
Kaipaus ei ole vain oma tarpeemme, se on myös jumalallisen tarve. Islamilainen hadith paljastaa seuraavan mysteerin: "Olin piilotettu aarre ja halusin tulla tunnetuksi, joten loin maailman."
Kaipaus on syvä, todellinen, syvällinen ja täysin raaka, ja se on tunnustettava ja sitä on kunnioitettava. Kun katsomme surumme ydintä ja erillisyyden tunnetta ja etsimme jotain todellista ja pysyvää, sallimme tämän kaipauksen tulla kompassiksemme ja linjata meidät Sielumme haluun.
 
Kaipaamisen eläminen ja kokeminen tarkoittaa elämistä kärsimystä ja kipua kunnioittaen, tämä on tapa kuunnella kehoamme, tunne kehoamme, jotta voimme antautua ja antaa itsellemme sen, mitä tällä hetkellä tarvitsemme.
 
Kaipausta on vaalittava ja mekin voimme vaalia itseämme kaipauksellamme. Kun elämme voimaamme vaalien itseämme sopusoinnussa kaipauksemme kanssa, sydämemme löytävät tiensä tilanteisiin, joissa se, mitä todella tarvitsemme ja mitä meiltä vaaditaan, on synkronoituna ja täysin tasapainossa.
 
Kolmannesta kirjastani MARJA MAGDALEENA JA ALAHA SHELAN TIE
AHAVA,

Terveiset Marja Magdaleenalta

Siunauksia sinulle rakas ystäväni. Tänään pyydän sinua näkemään minun silmieni kautta. Siirry pois siitä, minkä näet rajoituksina, vaikeuksina ja haasteina. Minun silmieni kautta koet maailman jatkuvana ihmeiden sarjana. Pyydän sinua rakastamaan sitä, missä olet, ja sitä matkaa jolla olet, joka vie sinut sinne, missä haluat olla ja missä sielusi on määrä olla. Kun persoonan ja sielun halu kohtaavat yhdessä Pyhässä Liitossa, MUISTAT sinun täällä olemisen tarkoituksen. Tämä on ihme.

Kuvittele miltä maailmasi näyttäisi, jos päättäisit nähdä koko elämän siunauksena? Kunnioittamalla ja kiittämällä kaikkia kokemuksia inkarnaatiossasi, luot uusia todellisuuksia rakastamalla niitä intohimoisesti. Tämä jumalallinen Rakkauden kipinä herää, kun rakastat kaikkia osia itsestäsi. Sinusta itsestäsi tulee jälleen Jumalallinen Lapsi, ja viattomuudella luot matkasi uudelleen Sielun silmien kautta. KATSO SILMIENI KAUTTA, vien sinut katsomaan sielun silmien läpi.

Kaikki syntyy sisältäsi, ei ulkopuoleltasi. Kun menet syvälle Pyhään Tilaasi, huomaat olevasi ääretön, uudestisyntyminen, jonka koet, on jatkuvaa ja saa sinut kokemaan uusia tapoja olla, liittyä, luoda ja rakastaa. Hoida itseäsi. Hoida siemeniä, jotka löydät ja vastaanoat äärettömyydestäsi. Siunaa hedelmällinen maaperää, jossa nämä siemenet kasvavat, ja ne tulevat kukkimaan ja täyttävät sisäisen puutarhasasi. Hengitä Ydinolemuksesi tuoksua, joka on ollut unohdettuna niin kauan. Tanssi ihmeen joka sinä olet valossa ja kirkkaudessa.

Inkarnaationi aikana minulle annettiin Jumalallinen näky, ja päätin kulkea Rakkauden Polkua Abwoonin Lapsena, Jumalallisen Äiti -Isän.  Minulle annettiin Chochman lahja menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden viisaus. Ne joille totuus oli epämiellyttävää näkivät minut uhkana. Kun herätät totuuden silmät sisälläsi, kehosi säteilee energiakenttää, joka sulattaa illuusion verhot, jolloin voit nähdä totuuden Kaikesta, Mikä On. 

Asioiden kehityskulku etenee niin kuin niiden pitääkin, kuten oli ennustettu. Yeshua ja minä istutimme huolellisesti rakkauden, totuuden ja heräämisen siemenet. Maailma ei ollut valmis kuulemaan viestiämme. Maailma on valmis kuulemaan viestimme sinun kauttasi. Maailma on valmis kuulemaan sinun viestisi.

AMEIN
Maria Magdaleena

Kanavoinut Ana Otero
käänsi Kaija