Maria Magdaleenan viesti 17.11.2020

On Uusikuu Skorpionissa ja Minä olen Maria Magdaleena,
tänään tulen luoksesi tuomaan tietoisuuteen sinun voimasi kun sinä kuljet kohti uutta maailmaa. Minun värähtely tulee nopeuttamaan ylösnousemuksen manifestaatioprosesseja.

Kun sinut tuotiin ihmisyyteen, sinut siunattIIn kyvyllä tuoda elämää monenlaisissa muodoissa.  Elämäni aikaan täällä maassa Maria Magdaleenana, huomasin henkisten harjoitusten kautta, että me ihmisinä tulemme tänne luomaan. Sinä olet tehty äiti-isän silmin ja kun opit sulautumaan taivaallissiin energioihin, alkaa elämälläsi olemaan todellinen tarkoitus.

Kuvittele rajattomia mahdollisuuksia, joita pystyt luomaan ja tuomaan jatkuvasti olemassaoloon kosketamalla sielun olemusta manifestoiden korkeimmat toiveesi.
Kun sinä alat todella heräämään todelliseen synnynnäiseen potentiaaliisi ja muistat, että sinun voima tulee ykseys-tietoisuuden ilmaisusta, alat muistamaan jumalalliset lahjasi ja todellinen voimasi palaa sinulle.

Kun sinä palaat totuuteen, sinun todelliseen kosmiseen alkuperääsi, alat muistamaan, että kaiken luojan ilmaisun laadut tulee esiin sisälläsi ja sinun kauttasi. Kun alat luottamaan tähän, olet linjassa. Sinä kytkeydyt todelliseen voimaasi ja muistat, että sinä olet jumalallinen lapsi, sinä olet jumalallinen lahja.

Universumi kuuntelee sinua aina kun puhut toiveesi intentiosi kautta. Pyydän, muista että universumi puhuu sinulle aina ja niin kuin hän kuuntelee tulee sinun opetella kuuntelemaan häntä (her). Amen


Anan kooste ja opetuksia kanavoinnista:

Sinä olet Jumalallinen Luoja. Sulje silmät ja sano kolme kertaa: “ Minä olen jumalallinen luoja”.

Anan tehtävänä on herättää luovat voimat meidän kaikkien sisimmässä ja auttaa ymmärtämään, että tämä todellinen voima tulee sisimmästä ja ymmärryksestä, että olemme henkiä, että olemme rakkaus ja olemme ydin olemukseltamme puhtaita ja että jumalallinen äiti kannattelee meitä. Olemme täällä tarkoituksella ja koska olemme täällä tarkoituksella, meidän on alettava uskomaan itseemme. Mitä enemmän uskomme, mitä enemmän luotamme, että jumalallinen äiti kannattelee meitä samalla tavalla kuin äitimme kantoi meitä ollessamme lapsia, me voimma alkaa tuntea olomme mukavaksi kehoissamme ja alkaaa luottamaan siihen työhön mitä olemme täällä tekemässä. Me voidaan luottaa siihen mitä luomme, manifestoimme, toiveisiimme ja intentioomme. 

Maria Magdaleena on opettaja, ennustettu Kristus, Kallah Messias, Pyhä Morsian, Jeesuksen rakastettu. Kun Jeesus irtaantui kehostaan Maria Magdaleena lähti veneellään yhteisönsä kanssa ja loi uuden yhteisön Ranskaan ja aloitti papinvirkansa. Miksi? Koska työ jonka hän aloitti 2000 vuotta sitten on työ, jota me teemme nyt ja jatkamme sitä. Hänen läsnäolonsa Vesimiehen ajassa on hyvin tärkeä. Kalojen ajassa me kunnioitimme ja jumaloimme Kristusta ja yritimme oppia Kristukselta, ymmärtää hänen (his) myötätunnosta ja anteeksiannosta, ymmärtää Jeesuksen ihmeitä ja parantamista, tunnustimme, että hän on jumalallinen ihminen maan päällä, jumalan poika. Jeesus opetti, jotta me ihmiskuntana kasvamme, kehitymme ja jotta ymmärrömme tämän tulee Maria Magdaleena ja herättää Kristuksen meissä kaikissa. Sillä tavalla hän manifestoituu. Hän manifestoituu kauttamme. Hän on luova voima, joka työntää meitä menemään seuraavalle ylösnousemuksen tasolle. 

Kun me ymmärrämme syyn miksi hän on täällä, herättää hän jumalallisen feminiinin läsnäolon meissä, siksi hän on niin tärkeä vesimiehen ajalle. Yksi osa hänen Kristuksen manifestaation heräämisessä meissä, on pyytää meitä palaamaan parantumiseemme. Paraneminen tapahtuu kun me olemme yhteydessä sielumme kanssa. Se on parantumista. Aletaan menemään sisäänpäin ja kuuntelemaan sielua. Annetaan sielun olla oma itsensä, hengittää ja ilmaista itseään kehomme kautta sekä naisissa että miehissä. 

Voit tuntea tätä jo paljon elämässäsi kuinka ohjelmoinnit ja pelkojen kerrokset alkaa nousta pintaan kun alat kommunikoimaan sielusi kanssa. Se on jumalallinen feminiinin läsnäoloa, joka on sisällämme ja joka alkaa herätä. Kun tämä alkaa heräämään se alkaa herättämään feminiinin sydämen, joka on ehdottoman rakkauden sydän, myötätunnon sydän, anteeksiannon sydän, luomisen sydän, joka tapahtuu rakkaudessa.

Kirstu alkaa herämään meissä. Kristuksella on erilaisia muotoja, koska me kaikki olemme ainutlaatuisia ja yksilöitä, mutta myös osa kollektiivia. Kollektiivina me alamme työskennellä yhdessä herättääksemme Kristuksen ja tuomme tämän energian osaksi ihmiskunnan kehitystä. 

On kaunista nähdä kun Maria Magdaleena tuo erilaisia koodeja meille. Integraation, yhdistymisen koodit, sillä hän edustaa 12 rotua, jotka tulevat maahan. Meidän tarvii sopeutua ja yhdistyä heidän kanssaan. Siinä kaikki henkisyys tulee yhteen, kaikki näkökulmat, havainnot, pyhät mantrat, maan päällä olevat erilaiset pyhät verkot yhdistyy. Tämä on yhteensulautumista, osa Kristuksen heräämistä.

Viimeiset lauseet, jotka hän sanoi kanavoinnissa,  oli että Universumi kuuntelee aina meitä meidän rukousten, laulamisen, omistautumisen, antautumisen kautta. Hän (she) aina kuuntelee meitä niin että me emme edes aina tiedä sitä. Mutta nyt meidän tulee alkaa kuuntelemaan häntä (her), koska hän alkaa tuomaan niin paljon erilaisia viestejä  ihmiskuntaan siitä mikä on meidän seuraava tehtävä. Saamme  paljon erilaisia viestejä, planeetoilta, tähdistä, maasta, puilta. Aletaan kuuntelemaan ja lopetetaan jatkuva kysymysten esittäminen, sillä meille annetaan kaikki jatkuvasti. 

Käännös on Ana Oteron 17.11.2020 jakamalta videolta:
https://youtu.be/xiNjAnaSUXY