Jumalan nimi

Maria Magdaleena Kanavointi JUMALALLINEN NIMI
Ana Oteron välittämänä ja Kaijan kääntämänä

Jumalallinen Nimi on olemassaolon jokaisessa hiukkasessa. Jumalallinen nimi löytyy värähtelystä, joka on ääni, ja kaikki äänivärähtelyt ovat osa maailmankaikkeuden koko värähtelyä. Koska sinua ei opetettu tunnistamaan omaa kehoasi Jumalallisena maljana, olet irrottautunut äänestä, jonka kehosi luo yhdessä maailmankaikkeuden kanssa. Äänen ja värähtelyn avulla voit muodostaa yhteyden suoraan muihin eläviin olentoihin ja koko kosmokseen. Äänen harjoittelu auttaa sinua saavuttamaan yksilön ja yhteisön välisen tasapainon, joka ilmentää tasapainoa, joka vallitsee maan ja taivaan välillä.

Äänelläsi on rytmi ja rytmi luo vaikutelman, joka laajenee kokemuksena ja värähtelynä, joka pyrkii luomaan yhdessä taivaallisen kanssa. Jos värähtelysi virittäytyy Jumalallisen Nimen kanssa, on se Noohra, Älykkyyden Valo, ilman tätä, kehosi on vain ruumis, joka elää, mutta ei hengitä Pyhän Hengen todellista hengitystä.

Äänesi valuu menneisyyteen ja työntyy eteenpäin tulevaisuuteen, joten kun pysyt läsnä äänen harjoittamisessa, vapautat menneisyytesi ja kylvät tulevaisuutesi.
Tiesitkö, että Taivaan ja Maan maailmat ylittää jatkuvasti rajojaan? Jumalallinen Nimi sinun Ääni - Värähtelyssä, Noohra, on se, joka yhdistää Pyhään Viisauteen, joka on syntynyt Hengen ja Aineen Jumalallisen Lapsen kautta.

Maria Magdaleena
Kanava Ana Otero
Käännös Kaija Wittenberg

AHAVA Rakkaus

Tänään lukiessani pyhiä kirjoituksia olin AHAVA tilassa. Johanneksen aramean kielisessä evankeliumissa, kuten mielestäni on varmasti monissa muissakin evankeliumeissa, pohdin sitä miten Yeshua käyttää tätä sanaa (AHAVA), joka ilmaisee rakkautta palveluksessa ja teoissa, ja että hän käytti myös sanaa Rahm rakkaudesta. Ahava Rakkaus etsii jatkuvasti tapoja saada aikaan suuremman yhteyden ja ykseyden. Joskus se ei välttämättä ala ehdottomasta ja säteilevästä paikasta, kuten Rahmin rakkaus tekee. Ahava Rakkaus on sitoutumista olemaan täällä nyt ja ulkoiset olosuhteet ja tapahtumat toimivat peilinä, jolloin me opimme tämän peilin kautta mitkä osat meistä on parannettava ja yhdistettävä. Ahava Rakkaus tietää, milloin surmata demonit tai milloin syleillä varjoa hyväksynnän kyynelillä. Ahava Rakkaus pyrkii elämään suhteessa kaikkeen puhtauden paikasta käsin ja tämä puhtaus vaatii sitoutumista, omistautumista, palvelua ja tekoja. Ahava Rakkauden harjoittamisen kautta tulemme Rahmin ytimeen. Rahmin rakkaus on rakkauden puhdas olemus, jolla ei ole muotoa, hahmoa tai ehtoja. Se ei ole sidottu tähän maailmaan. Se on puhdas Jumalallinen Rakkaus Olemus, jota jokainen meistä on sielun tasolla. Rahm vie meidät Abwoonin (Kosmisen Äiti - Isän, Elämän Hengityksen) kosmiseen sydämeen. AHAVA

Käännös on Kaijan ja googlekääntäjän pikaista yhteistyötä.

Viesti Jeshualta 18.1.2021

Kun nyt astut uuteen ylösnousemuksen vaiheeseen, alat ymmärtää, että on välttämätöntä olla Pyhässä Yhteydessä. Muista, että hengityksesi on yhteydessä ilmaan, jota kaikki hengittää. Hengityksesi osallistuu aktiivisesti ja luo yhdessä tuulen ja ilmakehän kanssa, joka ympäröi koko maapalloa. Tämä ilmakehä yhdistyy sitten sanoinkuvaamattoman hengen hengitykseen, joka läpäisee näkyvän ja näkymättömät maailmat.
Miksi langeta Pyhää Henkeä vastaan? Antaudu elämän Jumalalliselle Hengitykselle, koska hän (she) parantaa sinut ja vie sinut pyhään ykseyden yhteyteen. Tämä on SHERARA, tämä on totuus Universaalista harmoniasta, jota kolmidimensionaalinen mieli ei voi ymmärtää.
Hengitys yhdistää sinut kaikkien muiden hengittävien olentojen kanssa yhtenäisyyden melodiassa ja se liittää sinut sinun sisäisen ja ulkoisten maailmoiden kaikkein moninaisimpiin ääniin. Hengityksen pimeydessä olet uudestisyntynyt. Hengityksen pimeydessä opit tuntemaan, mikä on pyhää. Pyhyys on tilan luomista, ja tässä tilassa voit oikeasti siirtyä kohti uuden luomista, jättämällä sille tilaa tapahtua. Kun alat ymmärtää pyyhyyttä luomisen tilana, voit arvioida uudelleen sen, mikä on todella pyhää elämässäsi. Näin voit elät mahdollisuuksia, jotka laajenee.
Ole Alaha Ruhau, hengitä sisään yhteyttä, laula alaha ruhau ja sitten luo pyhyyttä päiväsi sisälle. Tässä tilassa voit tietoisesti sitoutua tavoitteeseen - rukouksella, meditaatiolla tai toiminnalla - ja antaa henkisen tiedonannon. Tämä henkinen tiedonanto on elämälle jätettävä jälki, jota kasvatat/ruokit ja manifestoit.

Yeshua kanavaoi Ana Otero

ja Kaija käänsi

Aina ajankohtainen viesti Maria Magdaleenalta 12.1.2021

Tulin muistuttamaan teitä siitä, että te ette tee mitään yksin. Me muissa ulottuvuuksissa olemme kaiken luomakunnan Ykseys yhdessä teidän kanssanne. Olet kokemassa valon palaavan pitkän pimeyden jälkeen. Uudestisyntymisprosessisi tapahtuu itse asiassa eri ajan kanavalla. Ei ole ulospääsyä, sinun on siirryttävä eteenpäin. Olet nyt syvällä mysteerissä, kaiken luomusien kohdun keskellä, tavoittamassa valon, joka tulee palautamaan tasapainon.
Henkinen kuolemasi ei ole enää vihollinen, jota pelkäät ja halveksit lopun epävarmuuden takia. Olet tulossa uuden ihmisen ilmaisun erämaahan.
Jumalan äiti haluaa sinun ottavan Hänet vastaan. Hän herättää sinut Totuuteen, joka on Rakkaus, ja Hän herättää sinut siksi kuka olet, enne kaikkea Rakkaus. Tässä syntymätilassa unohdat loputtoman orjuuden ja muistat kauneuden. Kuuntele, kuinka hän soittaa pyhiä kelloja, jotka on suunniteltu herättämään meidät erillisyytemme unesta.
Mysteeri paljastaa itsensä niille, jotka etsivät sitä. Pidä yllä uskoa ja kävele maailmanlopun portille.

Maria Magdaleenan Kanavana
Ana Otero

Maria Magdaleenan viesti 17.11.2020

On Uusikuu Skorpionissa ja Minä olen Maria Magdaleena,
tänään tulen luoksesi tuomaan tietoisuuteen sinun voimasi kun sinä kuljet kohti uutta maailmaa. Minun värähtely tulee nopeuttamaan ylösnousemuksen manifestaatioprosesseja.

Kun sinut tuotiin ihmisyyteen, sinut siunattIIn kyvyllä tuoda elämää monenlaisissa muodoissa.  Elämäni aikaan täällä maassa Maria Magdaleenana, huomasin henkisten harjoitusten kautta, että me ihmisinä tulemme tänne luomaan. Sinä olet tehty äiti-isän silmin ja kun opit sulautumaan taivaallissiin energioihin, alkaa elämälläsi olemaan todellinen tarkoitus.

Kuvittele rajattomia mahdollisuuksia, joita pystyt luomaan ja tuomaan jatkuvasti olemassaoloon kosketamalla sielun olemusta manifestoiden korkeimmat toiveesi.
Kun sinä alat todella heräämään todelliseen synnynnäiseen potentiaaliisi ja muistat, että sinun voima tulee ykseys-tietoisuuden ilmaisusta, alat muistamaan jumalalliset lahjasi ja todellinen voimasi palaa sinulle.

Kun sinä palaat totuuteen, sinun todelliseen kosmiseen alkuperääsi, alat muistamaan, että kaiken luojan ilmaisun laadut tulee esiin sisälläsi ja sinun kauttasi. Kun alat luottamaan tähän, olet linjassa. Sinä kytkeydyt todelliseen voimaasi ja muistat, että sinä olet jumalallinen lapsi, sinä olet jumalallinen lahja.

Universumi kuuntelee sinua aina kun puhut toiveesi intentiosi kautta. Pyydän, muista että universumi puhuu sinulle aina ja niin kuin hän kuuntelee tulee sinun opetella kuuntelemaan häntä (her). Amen


Anan kooste ja opetuksia kanavoinnista:

Sinä olet Jumalallinen Luoja. Sulje silmät ja sano kolme kertaa: “ Minä olen jumalallinen luoja”.

Anan tehtävänä on herättää luovat voimat meidän kaikkien sisimmässä ja auttaa ymmärtämään, että tämä todellinen voima tulee sisimmästä ja ymmärryksestä, että olemme henkiä, että olemme rakkaus ja olemme ydin olemukseltamme puhtaita ja että jumalallinen äiti kannattelee meitä. Olemme täällä tarkoituksella ja koska olemme täällä tarkoituksella, meidän on alettava uskomaan itseemme. Mitä enemmän uskomme, mitä enemmän luotamme, että jumalallinen äiti kannattelee meitä samalla tavalla kuin äitimme kantoi meitä ollessamme lapsia, me voimma alkaa tuntea olomme mukavaksi kehoissamme ja alkaaa luottamaan siihen työhön mitä olemme täällä tekemässä. Me voidaan luottaa siihen mitä luomme, manifestoimme, toiveisiimme ja intentioomme. 

Maria Magdaleena on opettaja, ennustettu Kristus, Kallah Messias, Pyhä Morsian, Jeesuksen rakastettu. Kun Jeesus irtaantui kehostaan Maria Magdaleena lähti veneellään yhteisönsä kanssa ja loi uuden yhteisön Ranskaan ja aloitti papinvirkansa. Miksi? Koska työ jonka hän aloitti 2000 vuotta sitten on työ, jota me teemme nyt ja jatkamme sitä. Hänen läsnäolonsa Vesimiehen ajassa on hyvin tärkeä. Kalojen ajassa me kunnioitimme ja jumaloimme Kristusta ja yritimme oppia Kristukselta, ymmärtää hänen (his) myötätunnosta ja anteeksiannosta, ymmärtää Jeesuksen ihmeitä ja parantamista, tunnustimme, että hän on jumalallinen ihminen maan päällä, jumalan poika. Jeesus opetti, jotta me ihmiskuntana kasvamme, kehitymme ja jotta ymmärrömme tämän tulee Maria Magdaleena ja herättää Kristuksen meissä kaikissa. Sillä tavalla hän manifestoituu. Hän manifestoituu kauttamme. Hän on luova voima, joka työntää meitä menemään seuraavalle ylösnousemuksen tasolle. 

Kun me ymmärrämme syyn miksi hän on täällä, herättää hän jumalallisen feminiinin läsnäolon meissä, siksi hän on niin tärkeä vesimiehen ajalle. Yksi osa hänen Kristuksen manifestaation heräämisessä meissä, on pyytää meitä palaamaan parantumiseemme. Paraneminen tapahtuu kun me olemme yhteydessä sielumme kanssa. Se on parantumista. Aletaan menemään sisäänpäin ja kuuntelemaan sielua. Annetaan sielun olla oma itsensä, hengittää ja ilmaista itseään kehomme kautta sekä naisissa että miehissä. 

Voit tuntea tätä jo paljon elämässäsi kuinka ohjelmoinnit ja pelkojen kerrokset alkaa nousta pintaan kun alat kommunikoimaan sielusi kanssa. Se on jumalallinen feminiinin läsnäoloa, joka on sisällämme ja joka alkaa herätä. Kun tämä alkaa heräämään se alkaa herättämään feminiinin sydämen, joka on ehdottoman rakkauden sydän, myötätunnon sydän, anteeksiannon sydän, luomisen sydän, joka tapahtuu rakkaudessa.

Kirstu alkaa herämään meissä. Kristuksella on erilaisia muotoja, koska me kaikki olemme ainutlaatuisia ja yksilöitä, mutta myös osa kollektiivia. Kollektiivina me alamme työskennellä yhdessä herättääksemme Kristuksen ja tuomme tämän energian osaksi ihmiskunnan kehitystä. 

On kaunista nähdä kun Maria Magdaleena tuo erilaisia koodeja meille. Integraation, yhdistymisen koodit, sillä hän edustaa 12 rotua, jotka tulevat maahan. Meidän tarvii sopeutua ja yhdistyä heidän kanssaan. Siinä kaikki henkisyys tulee yhteen, kaikki näkökulmat, havainnot, pyhät mantrat, maan päällä olevat erilaiset pyhät verkot yhdistyy. Tämä on yhteensulautumista, osa Kristuksen heräämistä.

Viimeiset lauseet, jotka hän sanoi kanavoinnissa,  oli että Universumi kuuntelee aina meitä meidän rukousten, laulamisen, omistautumisen, antautumisen kautta. Hän (she) aina kuuntelee meitä niin että me emme edes aina tiedä sitä. Mutta nyt meidän tulee alkaa kuuntelemaan häntä (her), koska hän alkaa tuomaan niin paljon erilaisia viestejä  ihmiskuntaan siitä mikä on meidän seuraava tehtävä. Saamme  paljon erilaisia viestejä, planeetoilta, tähdistä, maasta, puilta. Aletaan kuuntelemaan ja lopetetaan jatkuva kysymysten esittäminen, sillä meille annetaan kaikki jatkuvasti. 

Käännös on Ana Oteron 17.11.2020 jakamalta videolta:
https://youtu.be/xiNjAnaSUXY