Miten me olemme itsekukin selviytyneet elämässämme?

Sydämen toiveeni, intentio, on jakaa sinulle nyt jotain, joka avaa portin vapautumiseen.

Syyspäiväntasauksen aikana (22.9) aloitin yhdeksän päivää kestävän Novenan, tutkimustyön ja matkan seitsemän oven läpi Ana Oteron luotsaamana. Ensimmäisen päivän tehtävänä oli tutkia erilaisia rooli- ja selviytymisen malleja, arkkityyppejä, jotka olen elämäni aikana omaksi valinnut ja mielestäni hyväksi havainnut tiedostamatta, että ne on ylläpitänyt negatiivista karmankierrettä. Tarkoituksena tässä työssä on tyhjentyminen, riisua itseni kuvainnollisesti alastomaksi, antaa kaikki ylläpitämäni kuvat itsestä pois, aivan kaikki, jopa ajatuksen siitä, että olen äiti ja isoäiti. Miksi? Jotta se kuka tai mikä minä oikeasti olen voi paljastua. 

Oletko sinä kysynyt itseltäsi kysymyksen kuka sinä oikeasti olet?
Uskon että olet. Minä ainakin olen ja monta kertaa ja yllättävän usein olen saanut erilaisia vastauksia riippuen omasta mielen- ja tunteiden tilasta. Tämä kertoi kuinka monenlaisia kasvoja minulla on ollut ja ehkä meillä kaikilla on, kasvoja, jotka voisi nimetä myös naamioksi ja olentoa niiden takana elämässä SELVIYTYJÄKSI. Selviytyjän naamion on synnyttänyt ja sitä on muovannut se minkälaisiin olosuhteisiin olemme syntyneet; suomalaisuus, yhteiskunta, kotikunta, perhe, kasvattajat, lähipiirin ihmiset, media jne..Minä kutsun ja houkuttelen sinua tutkimustyöhön,
jossa puhdistetaan ja hoidetaan perustukset, vapaudutaan karmasta,
joka liittyy identiteettiin, minäkuvaan, siihen kuka ajattelemme olevamme.


Alkuvirittäytymiseksi yrittämättä päässä pähkäillä tai saada mielellä vastauksia kysy itseltäsi: Kuka olen? Hengitä sisään ja ulos ja kysy vielä uudelleen: Kuka olen? Minkälaisen imagon olen luonut ja minkälaista imagoa ylläpidän? Minkälaisen kuvan itsestäni olen omaksunut ja muokannut perheeltä ja kasvattajilta? Miten yhteiskunta, koululaitos ja harrastukset ovat vaikuttaneet kuvaan siitä minkälainen ja kuka ajattelen olevani. Mikä on se tyylisuunta tai idolimalli, jonka olen ottanut omaksi? Minkälainen suhde minulla on rahaan ja vaurauteen? Keneltä tai mistä se on saanut alkunsa? 
Minkälaista on olla suomalainen, mitä suomalaisuus on? Miten kieli, rotu, ihonväri vaikuttaa minäkuvaani? 

 

Kun vastauksia ja mielikuvia alkaa nousta, kirjoita ne ylös.
Sitten kuulostele mitä sinussa tapahtuu jos kuvittelet mitä jää jäljelle, jos nämä kaikki on pyyhkiytynyt pois?

 


Saatat kysyä miksi tuollaista pitäisi tehdä?
Vastaan, että tämän tutkimuksen myötä voi käydä niin, että tulet saamaan vastauksen ja kokemuksen siitä KUKA SINÄ OIKEATI, YDINOLEMUKSELTASI OLET. Niin kävi minulle, siksi uskon, että samalla tavalla voi käydä myös sinulle. Kun tein tämän tehtävän sain huikeaakin huikeamman suoran sisäisen kokemuksen siitä valosta, joka tuli esiin näiden kaikkien arkkityyppien ja selviytymismekanismien pyyhkiydyttä pois. Kylvin kirkkaassa valossa, joka minä olen ja sinä olet. Se oli autuaallista, armon, kiitollisuuden ja siunauksien täyttämä tila. 

Ehdotan, että otat omaa aikaa ( n. 20 min.), kynää ja paperia ja avaudu tutkimaan miten näet itsesi lukiessasi kysymyksiä joko hiljaa mielessä tai ääneen. Kuitenkin ensin sulje hetkeksi silmät, rentouta itsesi, ja hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos ennen kun alat kysymään. Voit kysyä ja vastata yksi kysymys kerrallaan ja kirjoita ne erilliselle paperille tai lue mielessäsi kaikki kysymykset kerralla ja anna paperille tulla se mitä siihen tulee. Löydä oma tapa tehdä tämä työ pakottamatta tai yrittämättä löytää ja saada vastauksia. 

Minä aloitin ensimmäisellä kerralla (tein kyselyn kahdesti) etäämpää, tutkimalla kollektiivi verkon vaikutusta minuun. Kysyin mitä se, että olen syntynyt suomeen ja suomalaiseksi on vaikuttanut siihen kuka minusta tuli? Minkälaista on olla minä suomalaisena. Mitä suomalaisuus arvostaa? 

Sitten menin lähempänä itseä oleviin kysymyksiin: Mitä rooleja olen toteuttanut elämässäni?
Mitä uskomuksia itsestäni kannan, jotka rajoittavat minua? Minkä selviytymismallin / selviytymisen arkkityypin (arkkityyppien) huomaan olevan silmiinpistävän minun elämässä? Miten se tai ne on estänyt minua? Mitä ne on antanut minulle? Miten roolit on muuttunut aikuistumisen ja kypsymisen myötä? Mitä uskomuksia itsestäni ja elämässä selviytymisestä  yhä ylläpidän, jotka rajoittavat minua? Mitä selviytymisen arkkityyppejä löydän omasta käytöksestä? Mitä toisten käyttäytymisestä?

Sen jälkeen kun työ on tehty, eli kaikki on kirjoitettu ulos ja näkyville jää kuulostelemaan ja havainnoimaan hetkeksi sisäistä maailmaasi. Suosittelen että jos voit, polta lista rukouksen saattelemana, jossa ilmoitat olevani valmis vapauttamaan itsesi kaikista tunnistamistasi naamioista, rooleista ja suojakuorista ja heitä tuhkat taivaan tuuliin tai revi paperi tuntien kuinka ne osat sinua, jotka ei palvele enää vapautuu ja häviää. Avaa mieli ja hiljenny kuulostelemaan mitä sinussa tapahtuu, mitä jää jäljelle ja mitä siinä on kun kaikki roolit ja mallit on pois? Hengitä syvään sisään ja ulos ja lepää siinä.Jos teit tämän harjoituksen niin jaathan kokemuksesi vastaamalla tähän viestiin.
Se olisi ihanaa.

 

Elämä värjestää kaiken parhaalla mahdollisella tavalla! 
Tämä mielenkiintoinen Novena prosessi, valmistaa minua aivan selvästi 3.10 päivän
Oulun Ilon Valkeat messuille. Toivottavasti näemme siellä ja luennollani klo 16:00 ja Sunnuntaina vain NAISILLE tarkoitetussa voimallisessa ja vapauttavassa työpajassa Oulun Steinerkoululla klo 11 - 14:30.

Luennon ja työpajan teemana on KOLME FEMINIINIÄ LUOMISENKESKUSTAMME. Niissä puhun asioista, joista kaikkien naisten tulee tässä ajassa olla tietoisia sekä anna ohjeet miten parantaa, vapauttaa ja vahvistaa itseä ja voimakeskuksia, joiden kautta luomme elämäämme ja tulevaisuutemme. 

Sunnuntain työpajaan ilmoittautuminen: kaija.wittenberg@gmail.com tai alla olevalla.

Perjantaina 2.10 otan vastaan asiakkaita yksilöohjaukseenja Kohtuhoitoon Parantamo DianaSofiassa. Ota yhteyttä! Muutama aika vapaana! kaija.wittenberg@gmail.com tai facebookin mesellä. 

 

Me olemme yhtä kaiken kanssa

Heräsin tänään kello 05.15. Huomasin tulleeni ulkohuussin olemassaolosta entistä iloisemmaksi kun sen takia näin kuun taivaalla sellaisessa loistossa, että en koskaan ennen. Sen alapuolella loisti häikäisevän kirkkaana tähti. En tiedä kuka se on enkä sitä mikä kuun vaihe nyt on, mutta jotain minun sisimmässä tapahtui. Siinä samassa tajusin, että haluan tietää mitä tämä kaikki tarkoittaa. Haluan oppia tuntemaan kuun liikkeet ja alkaa tunnistamaan yhä vahvemmin hänen energiat ja yleensäkkin planeettojen vaikutuksesta meihin, astrologia opinnot kun jäi aikoinaan kesken. Me saamme onneksi aina uuden mahdollisuuden.

Oletko huomannut, että nykyisin kysymyksiisi vastataan entistä nopeammin?
Aamuisen kuu kokemuksen jälkeen sähköpostissa odotti kirje nykyiseltä opettajaltani ja kanssaluojalta Ana Oterolta, jossa hän kertoo että nyt on menossa hyvin voimallinen vaihe 9.9 - 13.10 välisen ajan, jolloin Mars planeetta perääntyy ja antaa meille mahdollisuuden ja energiaa vapautua ikiaikaisesta kuormasta ja patriarkaalisista ajatusmalleista. 

Olen ihmetellyt tätä väsyttävää aaltoilevaa olotilaa, unta riittäisi loputtomiin eikä minkäänlainen ponnistelu tunnu hyvältä, niin paljon tunneperäitä kuormaa purkautuu kuin kaikki tai ei mitään menttaliteetilla.

4.9 minulla alkoi vuoropuhelu Maria Magdaleenan kanssa. Minut on herätetty siitä lähtien joka aamu noin puoli kuusi. Teen aamuharjoitukset ja istun muistikirjan ääreen. Virittäytyminen kanavointi tilaan on ollut huikea kokemus, joka aamu sen on yhtä ihmeellistä. Kerron siitä joskus lisää. Vuoropuhelussamme olen saanut nähdä ja vapauttaa syvällä olleita pelkojani. Pelkoja joita ulkomaailma on minulle tarjonnut ja jotka olen niellyt, sulattanut ja alkanut niihin lopulta uskomaan ja kiinnittänyt ne tiukaan oman tarinan avulla.

Ettei tunnetyöskentely vaan loppuisi tähän samaan ajanjaksoon minusta tuli ensimmäistä kertaa mumma kun tyttäreni sai suloisen pienen pojan 12.9. Oman lapsen synnytysvalvojaiset on antanut mahdollisuuden nähdä ja purkaa omat synnytys- ja syntymäkokemukset armollisesti tämän hetken silmin ja sydämin. Tiedostan, että näin kanavani puhdistetaan ja se voi avautua ja laajeta, jotta olen kuin tyhjä astia, johon uusi ja puhdas voi tulla ja täyttää sisäisen maljani. 


Tämä kirje on kutsu sinulle sallia kaiken sen mikä on vielä piilossa paljastua, nousta pintaan, tulla nähdyksi. Se mikä vielä on pidätellyt tai estellyt sinua annetaan vapautua. Muuten me emme pääse eteenpäin. Laajeneminen ei voi tapahtua. Pyydän sinua katsomaan pelkojasi rakastavan kaiken hyväksyvän ja sallivan äiti-jumalan silmin. Sinun ei tarvi yrittää tehdä sille mitään. Kuvittele ja tunne istuvasi HÄNEN armon täyttämässä sylissä, ole vaan läsnä siinä, tyhjänä ja avoimena sallinen pelkoenergioiden vapautua, virrata sisältä ulos. Minulle se on tapahtunut yksi kerrallaan. Kaikki nuo pelot ovat olleet entuudestaan tuttuja, monta kertaa läpikäytyjä, mutta niin ne vaan ovat olleet yhä edelleen jollain tasolla minussa. Nyt kaikki kosmiset energiat on tukemnassa tätä tärkeää puhdistautumista ja vapautumista. 

Kysy itseltäsi näitä kysymyksiä päivittäin:
Miltä minusta tuntuu?  Miltä minun sielusta tuntuu? Olenko käynyt sisäisessä asuinsijassani?
Muista että sisimmissäsi on kokonainen maailma löydettävänä. Anna itsellesi tila ja hetki tuntea itsesi joka päivä. Nämä ovat Anan ohjeet, jotka haluan jakaa myös sinulle. Mikään ei ole niin tärkeää kuin se mikä meidän sisimmässä on. Kun kuorimme pelon kuoria sen myötä meille todellakin avautuu sisimmästä uusi maa ja uusi maailma jota meidän tulee ravita oikealla tavalla ja josta me tulemme ravituksi.

TULEVAA:

 Ilon valkeat messuilla Oulussa 3.10 luennolla klo 16:00 - 16:45  ja 4.10 työpajassa Steinerkoululla klo 11:00 - 14:30 avaan mitä on KOLME FEMINIINIÄ LUOKISENKESKUSTA ja miten ne pidetään aktiivisena.
Haluan paljastaa tässä sen verran, että KOHTU on se tila joka odottaa meitä. Meidän on aika antaa huomio fyysiselle ja energeettiselle kohdullemme ja paranta niiden syvät haavat. Tiesitkö, että jos sinun kohtu on poistettu ei se tarkoita sitä ettei sitä ole olemassa, siitä on olemassa jälki ja sinulla on tunneyhteys sen olemassaolosta. Energeettinen kohtu fyysisen kohdun ulkopuolella energiakentässä on meillä kaikilla, sekä miehissä että naisissa jonka kautta fyysistä kohtua voimme hoitaa ja miehet tasapainottaa ja hoitaa omaa sisäitä maailmaansa.

Luennolla kerron lisää ja aktivoimme kolme luomisen keskusta Kohtu, Sydän ja Ajana shakran. Sunnuntain työpajassa keskuksia puhdistetaan ja parannetaan ja opetellaan aktiivimeditaatiota, jotka pitävät keskukset avoimena kanavana luomisen virralle. Ihanaa tiedossa!

Innolla odotan myös Uuden Totaalisen Muutoksen Matkan alkamista, jossa on uusi seitsemän oven rakenne, jonka läpi kuljemme seitsemän kuukauden aikana seitsemän avaimen avulla. Siinä minä ja rakkaan matkakumppanini Reijon kanssa jaamme viikkotehtävät ja luomme tilan, jossa on hyvä ja turvallista jakaa, tulla, kuulluksi ja nähdyksi, oivaltaa vapautua, parantua ja oppia toisiltamme itsestä. TMMatka antaa rohkeuden olla oma itse.

Marraskuussa kun olemme asettuneet Ulvilaan minä aloitan Matkan naisten kanssa. Siihen on jo entisestä ryhmästä ilmoittautunut kivasti ihania naisia. Jos sinua kiinnostaa oppia yhdessä naisten kanssa uusia rutiineita, syväpuhdistavia harjoitteita, liike- ja aktiivimeditaatioita, joissa hoidetaan ja vahvistetaan omaa naiseutta, johtajuutta, itsenäisyyttä ja avataan yhteyttä feminiinisiin universaaleihin voimiin sekä kasvetaan ja kehitytään yhdessä jakamalla ajatuksemme ja tunteemme. TMM ja Matka Naisten kanssa tapahtuu facebookissa ja zoomissa.

Katso Ilonvalkeat mahtava messuohjelma: http://www.ilonvalkeat.info/
ja Uusi TMMatka ja Matka Naisten Kanssa

Valona itselle ja elämälle

Naisten Matka zoom tapaamisen jälkeen teimme Täysikuu on leijonassa rituaalin. Tällä videolla jaan asioista joihin meitä kutsutaan tässä ajassa: Olemaan oman elämämme Leijona - Kunningattaria ja kuninkaita.