Rakkauden Lähetit - Käsi kädessä toisiamme vahvistaen

 

‘Feminiini energia tulee muuttamaan maailmamme paratiisiksi’ on lause, joka 
kutsuu meitä menemään yhä syvemmälle omaan itseemme, avaamaan tietoisesti yhteys sieluun ja toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme yhdessä-luoden tässä kehossa ja tässä elämässä. 

 

Tämä on kutsuni tulla yhteen ja poistamaan huntu päämme päältä ja kruunaamaan itsemme todelliseksi jumalalliseksi itsekseksemme, Rakkauden Valonlähetiksi, avioitumaan oman itsen ja sielun ja Äiti-Isäjumalan kanssa.

Tervetuloa NaistenMatkalle synnyttämään kaunis, tasapainoinen ja pyhä liitto sisimpään! 

NaistenMatkaa on kulettu jo, mutta aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla. Matkalle mahtuu vielä vaikka mukaan on jo ilmoittautunut ’vanhoja’ ja uusia matkalaisia. Tämän Naistenmatkan ITSETUNTEMUS OSIOON haluan tuoda esoteerisen astrologian, jossa tutkimme itseämme eläinradan merkkejä peilaamalla. Lisäksi kuun kierron vaikutuksen tunnistaminen on mahtava työkalu, joka herkistää aistejamme, syventää itsetuntemusta ja avata sieluyhteyteemme. Siispä  Kuuhun tutustumisen teema tulee kulkemaan mukana koko matkan ajan.
Mitä muuta saatat kysyä.
Tulemme täytämme yhden puuttuvan palasen henkisellä polun palapelistä.
Omakohtaisesti olen kokenut ( 30 vuoden ajalta) kuinka haastavaa on vapautua vanhoista opituista ajatus ja toimintamalleista. Entisenä Rosen- (kehomuisti), Matka- (mielenhoito) ja Healingtouch (energiahoito) terapeuttina olen itse saanut ja tuhannet asiakkaani ovat saaneet ison avun näistä ulkopuolelta tulevista menetelmistä, mutta se mitä vielä tarvitaan on meidän jokaisen oma henkilökohtainen panos; rakkauden teko itselle; valita omisatutuminen päivittäisiin pieniin itsehoito käytäntöihin, jotka vapauttavat kehomme hermoston ja energiakentässä olevat ikiaikaiset tukokset. 

Tällä matkalla etenemme syklisesti (ei suoraviivaisesti kontrolloiden ja edeltä ohjelmoidusti) ollen synkroniassa sen hetken kanssa jossa kulloinkin olemme opettelemalla uusia lempeitä tapoja hoitaa ja rakastaa itseä. Tiedossa mm. liikkemeditaatioita, mantralauluja, rummun soiton harjoittelua (käytän kehysrumpua), valokielitä ja luovaa tanssia.

NAISTEN MATKA RETRIITTI on ensimmäistä kertaa ja Teneriffalla ja näillä näkymin tammikuussa!

⭐️


"Me olemme valinneet feminiinin kehotemppelin, luodaksemme puhtaan rakkauden avulla  omaa elämää ja koko maailmaa yhdessä Jumalan ja valo-olentojen kanssa. Maailma tarvitsee puhdistuakseen ja tasapainottuakseen Feminiinin energian vesiä, tunteita ja niiden virtaavuutta. Meidän on aika sitoutua itseemme, mennä naimisiin itsemme kanssa, jolloin vahvistamme liittoa feminiinin ja maskuliinin puolemme kanssa. Mikään ei ole niin upeaa ja ihmeellistä kuin saada kokemus syntyä kokonaiseksi Jumalalliseksi itseksi, iloksi ja valoksi ja ilmentää itseä aitona arjessa ja kaikissa ihmissuhteissa. - Kaija"

 

Vesimiehen aika kutsuu ihmisiä tulemaan yhteen, yhdessä luomiseen puhtaudesta käsin. Erillisyyden kokeminen, yksin eteneminen, vastavirtaan uiminen ja yksin puurtaminen ei palvele näitä uusia alati keveneviä luovia ja vapauteen kutsuvia energioita. Synnytetään ryhmiä joissa voi kasvaa ja laajentua ihmisenä. Siitä Naisten Matkassa on kyse. Tietoisena, että me olemme yhtä ja yhdessä luojia matka tapahtuu toisiamme tukien, kutsuen esiin jokaisen viisaus ja valo jota jakaa maailaamme. 

 

⭐️

Naisten Matkalla on
Live jakamis tapaamiset zoomissa 1 x viikossa sekä Kaijan jakamat viikkotehtävät, joissa kaunistetaan ja vapautetaan sisäistä maailmaamme. 

⭐️

Sisäinen kokemisen vahvistaminen, aistien ja jumal viisauden herättäminen ja JAKAMINEN

⭐️

Itselle omistautumisen ja oman polun vahvistaminen 

⭐️

Itsetuntemus Kuun kierron ja esoteerisen astrologian avulla

⭐️ 

Maskuliini- ja feminiini energian hoito ja vahvistaminen

⭐️

Yhteyden avaaminen Sieluun ja Jumaluuteen

⭐️

 Luovuuden, itseilmaisun ja kanavoinnin kehittäminen

⭐️ 

 Kohtujoogaa kehotemppelin hoitamiseksi 

⭐️

 Liike- ja valokielimeditaatiot, Parantavat Mielikuvamatkat

⭐️ 

Laulu, rummutus ja tanssi itsehoitona ja luovuuden lisäämiseksi 

⭐️ 

RETRIITTI TENERIFFALLA!!

⭐️ 

Matkan aikana opimme ymmärtämään ja hoitamaan omaa polkuamme, sekä luomaan energeettinen yhteys valomaailman auttajiin ja Jumalattariin yhdistymällä heidän ikiaikaiseen viisauteen ja integroimalla se tähän aikaan. Tällä polulla vapaudumme entisen elämän ja tämän elämän synnyttämistä pelko, uhri ja syyllisyys asetelmista ja astumme suvereniteettimme, itsenäisyyteemme, vapauteen, tasapainoon ja rauhaan ja alamme luomaan puhtaasta rakkaudesta käsin. Näin valo jota me olemme voi vapaasti virrata kauttamme missä ikinä olemmekaan ja mitä me olemme tekemässä ja luomassa.


Yhdessä sitoutuen ja  omistautuen tälle sisäiselle matkalle RAKKAUDEN VOIMA moninkertaistuu maailmassa!
Sydämellisesti tervetuloa luomaan Paratiisi omaan elämään ja Maanpäälle.Matkan kokonaiskesto on 9kk. Matka tehdään kolmen kuukauden sykleissä. Jokaisen kolmen kuukauden kohdalla jokainen voi valita jatkaako matkaa.
Hinnoittelussa on kolme kategoriaa:  Eläkeläiset ja työssäkäyvät omantunnon mukaan valitsee 85€ tai 125€ / kk. Maksaessasi kolme kuukautta yhdellä kertaa vähennä summasta 15€

Ota yhteyttä jos kysyttävää tai iImoittaudu mukaan samana tien jos jakamani sanat resonoi sinussa.
Matka alkaa 11.10.2021!

 

Naisten Matka

11.10.2021 aloitamme jälleen matkan, jonka tarkoitus on vapauttaa vanhasta ja parantaa haavat, vahvistaa sisäisesti ja kehollisesti, laajentaa rakastamisen taitoa ja luoda entistä kauniimpi suhde omaan itseen ja sen myötä kaikkeen elämässämme.

Terveiset Naisten Matkalta

Naisten Matka zoom tapaamisen jälkeen teimme Täysikuu on leijonassa rituaalin. Tällä videolla jaan asioista joihin meitä kutsutaan tässä ajassa: Olemaan oman elämämme Leijona - Kunningattaria ja kuninkaita.