Rakkauden Ritarettaret - Käsi kädessä toisiamme vahvistaen

 

‘Naiset voi muuttaa tämän maailman’ on lause, joka 
kutsuu
 toteuttamaan tietoisesti sielun tehtäväämme tässä kehossa ja tässä elämässä. 

 

Tämä on kutsuni NAISILLE tulla yhteen ja aukaisemaan huntu kasvoiltamme. Tulemaan tietoiseksi minkä takia me olemme juuri nyt tässä ajassa tänne syntyneet ja mikä on meidän todellinen alkuperä.


Me olemme kukin elänyt elämäämme omilla tavoillamme ja tahoillamme. Nyt meidän naisten on aika tutustua pyhään feminiiniini ja maskuliiniin energiaan voimat ja luoda yhdessä uusi tie jossa patriarkaalisen maailman luomat kummallisuudet, erilaiset pelot tulee nähdyski vapautetuksi. Itseen tutustuminen, henkilökohtinen itsenäisyys ja itselle omistautuminen hukkuu ulkomaailman paineen alle. Olemme oppineet hakemaan vastauksia,  ulkopuoleltamme ja menettäneet sen myötä suoran yhteyden sielu ja korkeamman viisauden kanssa. Meidän on aika vapauttaa olemuksemme kaikki tasot ja palata takaisin kotiin, omaan iteen ja suvereniteettiimme.


"Me olemme valinneet feminiinin kehotemppelin, jotta pyyteettömät rakkauden teot voi ilmentyä kauttamme, hoitaa ja parantaa omat ja ihmiskunnan haavat. Meillä on mahtava mahdollisuus ja suuri kunnia voida olla sitä mitä me oikeasti olemme ja tilaisuus toteuttaa sielunsuunnitelmaamme. Maailmamme tarvitsee puhdistuakseen ja tasapainottuakseen Feminiiniä energiaa. Sen kautta pyhä maskuliinisuus syntyy - Kaija"

 

Tervetuloa tekemään tämä syväluotaava muutos ja työ yhdessä, toisiamme tukien ja korkeimman viisauden ja puhtaimman ymmärryksen sekä rakkaudellisen ilmapiirin saattelemana!Tiedossa 
Live tapaamiset zoomissa 1 x viikossa sekä Kaijan jakamat viikkotehtävät, joissa aiheet:
⭐️ Maskuliini- ja feminiini energian tunnistaminen ja tasapainoitus.
⭐️ Kuusi Kohtua  ja yhteistyö universaalin luoja energian kanssa.
⭐️ Seitsemän voimakeskuksen vahvistaminen ja hoito.
⭐️ Seitsemän perisynnistä ja niistä vapautuminen.
⭐️ Arvostelun lopettamis ohjelma.
⭐️ Seitsemän Rakkaden tekoa arjan voimavaraksi. 
⭐️ Armotietoisuus ja Luottamuksen kehittämisen askeleet.
⭐️ Liikemeditaatiot, Parantavat Mielikuvamatkat, Aktivaatiot ja valokoodaukset.
⭐️ Tunne- ja varjotyöskentely.
⭐️ Oman tahdon ja itseilmaisun kehittäminen.
⭐️ Laulu, rummutus ja tanssi itsehoitona. 
⭐️Kuunkierron vaikutus Naiseen

Matkan aikana opimme tuntemaan Maria Magdaleenan ja hänen linjaan kuuluvat naiset, Jumalattaret aina Äitijumalaan asti sekä luomaan heihin energeettinen yhteys ja liittää heidän ikiaikainen viisaus ja energia tämän ajan ymmärrykseen, enkeleitä ja muita valo-olentoja unohtamatta. Tarvoitteena on vapautua ikiaikaisesta ja tämän elämän synnyttämistä pelko, uhri ja syyllisyys asetelmasta ja saavuttaa suvereniteetti, itsenäisyys, vapaus, tasapaino ja rauha, jotta pyyteetön rakkaus ja valo jota me olemme voi vapaasti virrata kauttamme missä ikinä olemmekaan ja mitä me olemme tekemässä.


Yhdessä omistautumalla tälle sisäiselle matkalle ja jakaen ITSETUNTEMUS ja RAKKAUDEN VOIMA moninkertaistuu!
Sydämellisesti tervetuloa synnyttämään Rakkauden Ritaritar Ryhmäenergia ja luomaan Paratiisi omaan elämään ja Maanpäälle.Matkan kokonaiskesto on vuosi. Matka tehdään kolmen kuukauden sykleissä. Jokaisen kolmen kuukauden kohdalla jokainen voi valita jatkaako matkaa.
Hinnoittelussa on kolme kategoriaa: Työttömät 55€, eläkeläiset ja työssäkäyvät omantunnon mukaan valitsee 85€ ja 123€ / kk. Hinnat sisältää alv.n

Ota yhteyttä, kirjoita viesti ja iImoittaudu mukaan jo nyt.
Matka alkaa 11.11.2020!
  

Terveiset Naisten Matkalta

Naisten Matka zoom tapaamisen jälkeen teimme Täysikuu on leijonassa rituaalin. Tällä videolla jaan asioista joihin meitä kutsutaan tässä ajassa: Olemaan oman elämämme Leijona - Kunningattaria ja kuninkaita.