Rakkauden Ritarettaret - Käsi kädessä toisiamme vahvistaen

 ‘Naiset voi muuttaa tämän maailman’ on lause,
joka kutsuu meitä naisia nyt johonkin suureen. Se kutsuu meitä toteuttamaan tietoisesti sielun tehtäväämme tässä kehossa ja tässä elämässä. 

 

 


Me olemme kukin elänyt elämäämme omilla tavoillamme ja tahoillamme. Vääränlaiset vastuut, pelot, uhrautuminen, velvollisuudet, vanhempien mallit ja yhteiskunta ovat ohjanneet elämäämme. Itseen tutustuminen, vapaus, itsenäisyys ja itselle omistautuminen on hukkunut kaiken tuon sekamelskan alle. Meidän on aika vapauttaa olemuksemme kaikki tasot; Keho, mieli, sydän ja sielu. 


Tämä viesti on kutsu naisille tulla yhteen ja aukaisemaan huntu kasvoiltamme. Tulemaan tietoiseksi todellisesta alkuperästämme ja paljastamaan ensin itselle ja sitten maailmalle sen mitä me oikeasti olemme ja minkä takia me olemme juuri nyt tässä ajassa tänne syntyneet.


"Me olemme valinneet feminiinin kehotemppelin, jotta pyyteettömät rakkauden teot ja sanat voi ilmentyä kauttamme, hoitaa ja parantaa omat ja ihmiskunnan syvätkin haavat. Meillä on mahtava mahdollisuus ja suuri kunnia voida olla sitä mitä me oikeasti olemme ja tilaisuus tehdä se mitä meidän täytyy tehdä eli oppia rakastamaan pyyteettömästi ja luomaan Uusi Maa yhteystyössä valomaailman ja Naismestareiden kanssa. Maailmamme tarvitsee tasapainottuakseen NYT Feminiiniä energiaa - Kaija"

 

Mitä jos tehdään tämä syväluotaava muutos ja työ yhdessä, toisiamme tukien ja syvän viisauden ja puhtaimman ymmärryksen sekä rakkaudellisen ilmapiirin saattelemana?!?Tiedossa: 
Live tapaamiset zoomissa 4 x viikossa sekä Kaijan välitehtävät, joissa aiheena mm.:
Maskuliini- ja feminiini energian tunnistaminen ja tasapainoitus. Kuusi Kohtua  ja yhteistyö universaalin luoja energian kanssa. Seitsemän voimakeskuksen vahvistaminen ja hoito. Seitsemän perisynnistä ja niistä vapautuminen. Arvostelun lopettamis ohjelma. Seitsemän Rakkaden tekoa arjan voimavaraksi.  Armotietoisuus ja Luottamuksen kehittämisen askeleet. Liikemeditaatiot, Parantavat Mielikuvamatkat, Aktivaatiot ja valokoodaukset. Tunne- ja varjotyöskentely. Oman tahdon ja itseilmaisun kehittäminen. Laulu, rummutus ja tanssi itsehoitona.
Matkan aikana opimme tuntemaan Maria Magdaleenan ja hänen linjaan kuuluvat naiset, Jumalattaret aina Äitijumalaan asti sekä luomaan heihin yhteys ja yhdistetään heidän välittämä ikiaikainen viisaus ja energia tämän ajan ymmärrykseen, enkeleitä ja muita valo-olentoja unohtamatta. Tarvoitteena on vapautua ikiaikaisesta ja tämän elämän synnyttämistä pelko, uhri ja syyllisyys asetelmasta ja saavuttaa suvereniteetti, itsenäisyys, vapaus, tasapaino ja rauha, jotta pyyteetön rakkaus ja valo jota me olemme voi vapaasti virrata kauttamme missä ikinä olemmekaan ja mitä me olemme tekemässä.


Yhdessä omistautumalla ja jakaen Rakkauden voima moninkertaistuu!
Sydämellisesti tervetuloa synnyttämään ja luomaan Rakkauden Ritaritar Ryhmäenergia.Matkan kokonaiskesto on vuosi. Matka tehdään kolmen kuukauden sykleissä. Jokaisen kolmen kuukauden kohdalla jokainen voi valita jatkaako matkaa.
Hinnoittelussa on kolme kategoriaa: 55€, 85€ ja 123€ / kk.

Ota yhteyttä, kirjoita viesti ja iImoittaudu mukaan jo nyt.
Matka alkaa lokakuussa!