Seuraava Runsauden Luomisen Matka alkaa 1.11. 2020!

Viime talvena kaipasin kaiken kattavaa järjestystä keskelle Korona aaltoa ja hämmennystä. Kaipasin järjestelmällisesti tehtäviä harjoituksia, inspiraatiota ja rakkaudellisia tekoja. Niinpä Elämä; Universumi; Rakkaus toi eteeni Copra Centerin 21 päivän meditaatio haasteen. Tartuin tilaisuuteen. Minulle kun itsetutkiskelu, jakaminen, oppiminen ja luominen on edelleen parasta mitä tiedän. 

Tähän tehtävään ryhdyttyäni tiedostin pian, että haluan jakaa tämän haasteen TMM (TotaalisenMuutoksenMatka) ystäville. Ja niin siinä sitten kävi, että ryhmäläisten pyynnöstä käänsin aineiston suomenkielelle. Siinä samalla innostuin tekemään tehtävistä videot, lisäten niihin tunnetyöskentelyä ja uusinta tuttavuuttani liikemeditaatiota. 

Kolmen viikon yhteisen Runsauden Matkan jälkeen sain palautteet jonkalaisia en osannut odottaa sekä vahvan kannustuksen, jopa patistelun jakaa materiaali eteenpäin. Muutama palaute löytyy viestin lopusta.

Toinen Runsuden Luojien ryhmä aloitti matkansa keväällä 2020. Energia joka välittyi heti alkumatkasta oli voimallisen ihana ja lupaava. Matkalaiset asettuivat tehtävien äärelle ja jakoivat kokemuksistaan ikimuistoisen kauniilla tavalla, kertoen, että tämä on jotain mitä me ihmiset nyt todellakin tarvitsemme. 

⭐️ ⭐️ ⭐️

Siispä Sydämellisesti tervetuloa mukaan tälle tällä kertaa kuukauden kestävälle Runsauden Luomisen matkalle, jolla j
aan joka päivä suljettuun facebook ryhmään Rakkauden Teko tehtävän, joka inspiroi ja avaa tietä sinun omalle luovuuden lähteelle ja yhteyteen ehtymättömän universaalin lähteen kanssa.

Lisäherkkuna matkaan kuuluu kolme live kokoontumisia zoomissa, joissa ohjaan sisäisiä matkoja ja tunnetyöskentelyä sekä jaamme ajatuksiamme. Kaikki teksti materiaali on käytettävissäsi vuoden ajan facebookissa, joten jos haluat palata harjoituksiin tai vahvistaa oppimaasi on se näin mahdollista.


Ilmoittaudu lähettämällä viesti 

⭐️

Runsauden Luomisen matkan hinta on 123€ (sis.alv)

⭐️

Runsaus Matkalla olleiden palautteita:

Tämä matka on ollut silmiä avaava. Nämä asiat on sellaisia, joihin olen törmännyt useammassa kohdassa, mutta Kaija tapa esittää ja avata niitä asioita helpottaa ymmärtämään ja oivaltamaan. Tahti, että joka päivä on tullut uusi tehtävä, on tuntunut toisaalta nopealta, siksi olen äärimmäisen kiitollinen, että nämä Kaijan videot on meillä vielä käytössä, jotta pääsen palaamaan niihin vielä uudestaan. Otan varmaan vielä yhden tällaisen matkan.
Se mitä minä olen tästä saanut on että, olen saanut ison loikan lähemmäksi itseni rakastamista. Siinä itseni rakastamisessa onkin ollut aika lailla tehtävää. Kiitos tästä matkasta ja pidetään yhtä.

⭐️

Tuttuja asioita paljon, mutta niitä oli ihana syventää eri tyyppisillä menetelmillä kuin aikaisemmin. Uusia näkökulmia omaan ajattelumaailmaan ja irti päästettäviin asioihin löytyi paljon. Tämä matka syvensi hyväksymistä ja hetkessä olemista enemmän. Se tässä nousi selvästi esiin, että minä luon omilla ajatuksillani elämäni runsauden ja yltäkylläisyyden ja teen valinnat sitä kautta. Tieto helpottaa ja joka päivä voin muistuttaa sydämestä tulevien valintojen tärkeydestä.
 
⭐️

Sain omaan työhön liittyvää syvyyttä ja rauhaa. Oikeat väylät tehdä omaa elämäntehtävää löytyy. Sain kokemuksen sisäisen rauhan pysymisestä ja että me ollaan kaikki yhtä ja saman rakkauden piirissä. Rakkauden tilaan palaaminen käy helpommin ja helpommin. Uuden työ ja tehtävän eväät on repussa ja uudet kuviot aukeaa. Kiitollinen tästä ryhmästä. Näitä työkaluja olen kaivannut. Oikeitten ihmisten kanssa annettuna.

⭐️

Tämä Runsauden Matka tuli kuin tilaustyönä oikeaan aikaan. Nyt on ollut aikaa kääntyä sisäänpäin ja kuulostella asioita ja tehdä annettuja tehtäviä. Mahtavinta on että Kaija lähti tekemään tämän suomennettuna ja omalla hyvällä, ihanalla valloittavalla tavalla. Paneutumalla niihin itsekin, mistä välittyy aito tunne. Kaija viitoittaa tielle jolle lähetä, miten rupeaa sitä tutkimaan. Sitten kun niihin uppoutuu se vie mennessään ja avaa ovia. Olen ollut monella runsaus matkalla elämäni aikana, nyt siihen tuli uudenlaista ymmärrystä. Tämä auttoi näkemään maailma ja toiset kanssa kulkijat eri silmin ja sanomaan piut paut maailman antamille malleille siitä minkälainen on menestyvä hyvä ihminen.

Kiitos kaikille matkalle olijoille.
Kiitos Kaija jatkoa odotellaan.

Ilmoittaudu lähettämällä viesti 

Kutsu runsauden matkalle

TERVETULOA SYYSKUU!
Tämä on kutsu lähteä yhteiselle Runsauden Luomisen Matkalle Kaijan kanssa 1.9 - 30.9 netin välityksellä, josta saat virtaa, voimaa ja inspiraatiota, ravintoa ja työkaluja omalle polulle.
Tämä runsassisältöinen matka tapahtuu helposti vaikka älykännykän välityksellä, koska tehtävien ja meditaatioiden jakaminen tapahtuu Facebookissa ja online tapaamiset on Zoom-huoneessa.