21 päivän Runsauden Luomisen Matka

Koronan alettua kaipasin järjestelmällisesti tehtäviä harjoituksia, inspiraatiota ja rakkaudellisia tekoja. Niinpä Elämä; Universumi; Rakkaus toi eteeni Copra Centerin 21 päivän meditaatio haasteen. Tartuin tilaisuuteen. Minulle kun itsetutkiskelu, jakaminen, oppiminen ja luominen on edelleen parasta mitä tiedän. 

Tähän tehtävään ryhdyttyäni tiedostin pian, että haluan jakaa tämän haasteen TMM (TotaalisenMuutoksenMatka) ystäville. Ja niin siinä sitten kävi, että ryhmäläisten pyynnöstä käänsin aineiston suomenkielelle. Siinä samalla innostuin tekemään tehtävistä videot, lisäten niihin tunnetyöskentelyä ja uusinta tuttavuuttani liikemeditaatiota. 

Kolmen viikon yhteisen Runsauden Matkan jälkeen sain palautteet jonkalaisia en osannut odottaa sekä vahvan kannustuksen, jopa patistelun jakaa materiaali eteenpäin. Muutama palaute löytyy viestin lopusta.

Toinen Runsuden Luojien ryhmä aloitti matkansa keväällä 2020. Energia joka välittyi heti alkumatkasta oli voimallisen ihana ja lupaava. Matkalaiset asettuivat tehtävien äärelle ja jakoivat kokemuksistaan ikimuistoisen kauniilla tavalla, kertoen, että tämä on jotain mitä me ihmiset nyt todellakin tarvitsemme. 

⭐️ ⭐️ ⭐️

Nyt koen, että aineisto jää pöyttymään videokainioiden uumeniin ja haluan tuoda ne vapaaseen käyttöön kaikille sivujemme lukijoille ja kävijöille 
Siispä Sydämellisesti tervetuloa mukaan tälle ilmaiselle Runsauden Luomisen matkalle.

 

Runsaus Matkalla olleiden palautteita:

Tämä matka on ollut silmiä avaava. Nämä asiat on sellaisia, joihin olen törmännyt useammassa kohdassa, mutta Kaija tapa esittää ja avata niitä asioita helpottaa ymmärtämään ja oivaltamaan. Tahti, että joka päivä on tullut uusi tehtävä, on tuntunut toisaalta nopealta, siksi olen äärimmäisen kiitollinen, että nämä Kaijan videot on meillä vielä käytössä, jotta pääsen palaamaan niihin vielä uudestaan. Otan varmaan vielä yhden tällaisen matkan.
Se mitä minä olen tästä saanut on että, olen saanut ison loikan lähemmäksi itseni rakastamista. Siinä itseni rakastamisessa onkin ollut aika lailla tehtävää. Kiitos tästä matkasta ja pidetään yhtä.

⭐️

Tuttuja asioita paljon, mutta niitä oli ihana syventää eri tyyppisillä menetelmillä kuin aikaisemmin. Uusia näkökulmia omaan ajattelumaailmaan ja irti päästettäviin asioihin löytyi paljon. Tämä matka syvensi hyväksymistä ja hetkessä olemista enemmän. Se tässä nousi selvästi esiin, että minä luon omilla ajatuksillani elämäni runsauden ja yltäkylläisyyden ja teen valinnat sitä kautta. Tieto helpottaa ja joka päivä voin muistuttaa sydämestä tulevien valintojen tärkeydestä.
 
⭐️

Sain omaan työhön liittyvää syvyyttä ja rauhaa. Oikeat väylät tehdä omaa elämäntehtävää löytyy. Sain kokemuksen sisäisen rauhan pysymisestä ja että me ollaan kaikki yhtä ja saman rakkauden piirissä. Rakkauden tilaan palaaminen käy helpommin ja helpommin. Uuden työ ja tehtävän eväät on repussa ja uudet kuviot aukeaa. Kiitollinen tästä ryhmästä. Näitä työkaluja olen kaivannut. Oikeitten ihmisten kanssa annettuna.

⭐️

Tämä Runsauden Matka tuli kuin tilaustyönä oikeaan aikaan. Nyt on ollut aikaa kääntyä sisäänpäin ja kuulostella asioita ja tehdä annettuja tehtäviä. Mahtavinta on että Kaija lähti tekemään tämän suomennettuna ja omalla hyvällä, ihanalla valloittavalla tavalla. Paneutumalla niihin itsekin, mistä välittyy aito tunne. Kaija viitoittaa tielle jolle lähetä, miten rupeaa sitä tutkimaan. Sitten kun niihin uppoutuu se vie mennessään ja avaa ovia. Olen ollut monella runsaus matkalla elämäni aikana, nyt siihen tuli uudenlaista ymmärrystä. Tämä auttoi näkemään maailma ja toiset kanssa kulkijat eri silmin ja sanomaan piut paut maailman antamille malleille siitä minkälainen on menestyvä hyvä ihminen.

Kiitos kaikille matkalle olijoille.
Kiitos Kaija jatkoa odotellaan.


Kutsu runsauden matkalle

TERVETULOA!

1. päivä

Tehtävä
Avaudu ja toivota mielen kenttään tervetulleeksi ihmiset, jotka ovat olleet sinulle merkityksellisiä. Katsele sielun silmin näitä ihmisiä, jotka ovat olleet sinun elämässäsi jollain tavalla erityisiä ja positiivisia ja koet, että he ovat kasvattaneet sinua ihmisenä jollain tavalla.

Listalla on oltava ainakin 50 nimeä. Tätä listaa tehdessäsi ole läsnä ja yhdisty mielessäsi ajatukseen siitä MIKSI hän on tällä likstalla ja sinun valintasi. Ole läsnä muistikuville ja tunteille, joita sinussa herää ja on.
Etene rauhassa muista mitä hän toi sinun elämään.
Nauti tästä!

Päivän voimalause: "Tänään minä katson ja näen kaiken sen runsauden, joka ympäröi minua!"

2. päivä

Jatketaan lempeydessä
Tämän päivän tehtävä on tehdä lista ihmisistä, perheessäsi tai sosiaalisessa ympäristössä, jotka koet onnistuneen tai saavuttaneen päämääränsä elämässään tai näet tai koet, että hän tai he ovat onnellisia.
Henkilömäärällä ei ole väliä eikä sillä missä elämän osa-alueella he ovat onnistuneet tai menestyneet.

Ota aikaa kuunnella mediaatio. Luo itsellesi häiriötön ja miellyttävä tila. Sytytä kynttilä. Jos sinulla on jokin lempi eteerinen öljy niin sipaise sitä sydänkeskukseen ja ranteisiisi. Yhdisty sydämeesi ja nauti hetkestä tehtäväsi äärellä.

Tämän päivän voimalause:
“ Minä luon omaa runsauttani äärettömästä lähteestä.”

3. päivä

1. Ota lähellesi muistiinpanovälineet ennen kun aloitat katsomaan päivän videon. Videon puolessa välissä on kyselymeditaatio, jossa voit kirjoittaa ylös asiat joita nousee.

Päivän avautumis ja tiedostamisen teemat:
Antamisen ja vastaanottamisen laki
Mikä on todellisuus?

Tämän päivän inspikset:
"Tänään minä keskityn vetämään puoleeni sitä mitä haluan elämääni!"

"Minä olen täysin valmis avautumaan runsaudelle.
Sallin suuren elämänvirran kulkea lävitseni.
Minulla on tilaa.
Minä ole avaruus."

4. Päivä

Listaa rahat, velat kuukaisittaiset kulut; luottokortti, lainat, vuokrat, vuoden kulut ja epätavalliset laskut joista olet tietoinen. Hengitä syvään ja vapauta itsesi huolten taakasta, joka liittyy laskuihin / velkoihin.
Pidä yllä tilaa sisimmässä ja ympärilläsi.
Ole avaruus

Keksitä mieli kykyyn elää velkavapaana ja ilman rahahuolia. Luo tälle vapaudelle oma rukous.

Muistetaan, että raha on potentiaalia energiaa. Kutsutaan tämä raha potentiaali takaisin kotiin omaan itseemme.

Sanotaan, että velat on lopputuloksia itse arvostuksesta. Velat siis kuvastaa itsemme arvostamista ja kunnioitusta. Mietiskele mitä tämä ajatus sinussa herättää mitä se voisi sinulle tarkoittaa?

Tee muistutus harjoitus, jossa pidät yllä tilaa ajatukselle, että sinä olet arvokas sellaisena kuin sinä olet. Mitään muuta sinun ei tarvitse olla!
Ole sellainen kuin olet!

5. päivä

Sinä olet rahan luoja

Sillä ei ole väliä onko sinulla velkoja tai ei ota paperi ja värikynät ja piirrä shekki, kirje, kortti, rahansiirto todistus ja laita siihen summan jonka tunnet tarvitsevasi varmistamaan että kaikki sinun velat on maksettu ja sinulla on helposti varaa kaikkiin kuluihin.

Anna luovuuden kukkia ja käytä värejä, piirustuksia mitä tahansa mistä sydämesi tykkää. Tunne vapaus että olet kykenevä maksamaan pois kaikki velat ja maksut ja vielä enemmän. Kutsu raha energia selvittämään ja kattamaan kaikki nuo kulut ja laskut.

Ja kun teet tätä harjoitusta yhdisty korkeampaan itseesi, jotta se voi auttaa sinua laajentamaan visiotasi ilman illuusioita.

Tämän päivän voimalause:
"Tänään minä syleilen potentiaaliani olemaan, tekemään ja saamaan mitä ikinä unelmoin."

Sano ääneen:
Juhlin Rikkautta
Olen Tässä
Olen Nyt
Olen Minä

Ja niin kaikki tulee virtaamaan jumalallisella ja autuaallisella tavalla.

6. Päivä

Tänään on mahdollisesti kaikkein haastavin inspis teko, koska tämä voi vaatia hieman enemmän aikaa lisäksi se on hyvin voimakas

Nyt mennään….
Tässä on ehdotus teksti (julistukseen) sellaisena kuin se annettiin Copra Centeristä:

Tänään minä ( Sinun koko nimi)
alan luomaan uuden suhteen rahaan. Raha on hyvä, puhdas ja hyödyllinen minun kasvulle, tyytyväisyydelle ja hyvinvoinnille. Raha tuo positiivisia asioita elämääni. Menestys joka minulla on tulee tuomaan rahaa ja hyvinvointia minulle ja niille, jotka ovat lähelläni. Minä ansaitsen olla rikas ja että minulla on paljon rahaa. Raha on minun ystävä ja sen arvo kasvaa joka päivä mihin minä investoin. Menestys ja raha seuraa minua tässä ja nyt. Minä pyydän esivanhempiani, joilla oli vaikeuksia rahanpuuteen takia siunaamaan minut ja antamaan minulle lupa elää eritavalla. Ja minä pyydän vauraita, rikkaita esi-isiäni ja isoäitejä inspiroimaan minua.

Sinua kutsutaan lisäämään persoonasi tähän. Tee tekstistä oma! Samalla varmista, että säilytät ehdotustekstistä pääosat, jossa sinä julistat, luot rauhaa, jaat hyvää, vakuutat intentiosi, yhdistyt ohjaukseen, luontoo ja elämään jne.

MINÄ SUURESTI SUOSITTELEN SITÄ!
Sinua kutsutaan kirjoittamaan lopullinen versio 12 kertaa.

Minä myös suosittelen, että sinä puhut sen ääneen ja allekirjoitat sen sanoilla:
NÄIN OLKOON!
NÄIN OLKOON!
NÄIN OLKOON!
Minä lämpimästi suosittelen äänittää julistus jälkikäteen omalla äänelläsi niin että kuulet sen milloin tahansa haluat.

7. Päivä

Tehtävä
Tee muistikirjaasi lista ihmisistä, jotka jollain tavalla saavat sinut tuntemaan, että he vievät sinulta energiaa. Sinulla voi olla pakkomielteenomaisia ajatuksia heitä kohtaan, ratkaisemattomia tunteita, koston omaisia fantasioita, loukkaantumisen tunteita, joista et pysty päästämään irti. Mikä tahansa epämukava lasketaan.
Tässä harjoituksessa on kyse havainnoida ja huomata miten energia voi jäädä jumiin ja pysähtyä. Joten älä jää konfliktiin tai tarinaan, vaan keskity sen sijaan energian vapauttamiseen, joka on tilapäisesti sidoksissa näihin henkilöihin. He voivat olla lähellä tai kaukana olevia ihmisiä. Tässä tärkeä on se mitä sinä tunnet.
Kuulostele ja ole yhteydessä siihen miksi sinä olet valinnut lisätä heidän nimet.
Listan tekemisen jälkeen kirjoita siunaus jokaiselle heille. Lähetä siunaus sinun sydämestä heidän sydämiin.
Sitten visualisoi, että vapautat heidät itsestäsi.

Tämän päivän inspiraatio lause:
“Minä käytän tietoisesti intentiotani manifestoidakseni unelmani.”

Siitä on yksi viikko kun aloit tämän Runsaus matkan.Tämän päivän tehtävän tehtyäsi ota aikaa ja katsele taaksepäin ja tee yhteenveto prosessista, jonka olet käynyt läpi ja miten sinun ponnistus on ehkä jo manifestoitunut.

8. Päivä

Tänään on itsen tutkimisen, huomioimisen ja havainnoimisen päivä.
Sinua kutsutaan katsomaan ja näkemään viisi asiaa, jotka ajattelet rajoittavan sinua. Katso asenteitasi, käytöstäsi, ajatuksiasi, malleja, tunteita, itsestä välittämisen tyyliä uskomus järjestelmää ja muita asioita, jotka voivat sabotoida toiveitasi eivätkä anna sinun saada sitä mitä todella halua, sekä materiaalia että ei materiaalia.

Kirjoita ne muistikirjaasi ja katso niitä myötätunnolla sinun ei ole tarkoitus kokea ja tuntea oloasi huonoksi niiden takia mieluummin katso niitä vastuullisella ja tietoisella tavalla.

Näkeminen alkaa muuttamaan näitä rajoitteita, ne on oven avauksia.
Tutkimus kysymykset:
Mikä estää sinua saamasta sitä mitä sinä haluat?
Mitä on esteiden tuolla puolen?

****
Tämän päivän inspis lause:
“Tänään ja joka päivä anna sen mitä minä haluan vastaanottaa.!”

Videon lopussa olevat käsiliikkeet ovat ValoKieltä

9. Päivä

Tänään on itsen tutkimisen, huomioimisen ja havainnoimisen päivä.
Sinua kutsutaan katsomaan ja näkemään viisi asiaa, jotka ajattelet rajoittavan sinua. Katso asenteitasi, käytöstäsi, ajatuksiasi, malleja, tunteita, itsestä välittämisen tyyliä uskomus järjestelmää ja muita asioita, jotka voivat sabotoida toiveitasi eivätkä anna sinun saada sitä mitä todella halua, sekä materiaalia että ei materiaalia.

Kirjoita ne muistikirjaasi ja katso niitä myötätunnolla sinun ei ole tarkoitus kokea ja tuntea oloasi huonoksi niiden takia mieluummin katso niitä vastuullisella ja tietoisella tavalla.

Näkeminen alkaa muuttamaan näitä rajoitteita, ne on oven avauksia.
Tutkimus kysymykset:
Mikä estää sinua saamasta sitä mitä sinä haluat?
Mitä on esteiden tuolla puolen?

****
Tämän päivän inspis lause:
“Tänään ja joka päivä anna sen mitä minä haluan vastaanottaa.!”

10. päivä

Tänään täydennä harjoitusta jonka aloitit 9 päivänä
Eilisen listan viidestä esteestä, rajoittaa saamasta sitä mitä haluat,
valitse kaksi, jonka haluat muuttaa.

Kirjoita mitä voit tehdä muuttaaksesi ja parantaaksesi niitä käytännössä
oli kyse sitten asenteesta, tavasta tai toimintamallista, uskomuksesta, tunteesta tai itsestä huolehtimisen tavasta.
Pane muutos käytäntöön tällä viikolla!

Tervetuloa jakamaan valitsemasi muutoskohteet meidän facebook ryhmään!

***

Tämän päivän inspis vahvistus:
“ Tänään teen mahtavia valintoja, koska ne on tehty täydellä tietoisuudella!

11. Päivä

Tänään sinua kutsutaan tarkistamaan ja yhdistymään äitisi kanssa. Jos sinun äiti ei ole tällä taajuudella enää tee syvä meditaatio ja yhdisty häneen ja kerro tunteistasi hänen kanssaan.

Luo kuvaa äidistäsi:
Positiivisia puolia
Negatiivisia puolia
Mitä opit häneltä?
Mitä hän lisää /on lisännyt sinuun?
Mitä hän ottaa / on ottanut pois sinusta?
Mikä on hänen suurin pettymys?
Mitkä ovat hänen unelmat?

Tämän päivän inspis lause:
“ Minä odotan ja hyväksyn, että runsaus virtaa helposti minuun.”

Pidä huolta
Rakasta itseäsi
Hengitä

12. Päivä

Palaa taakse ja saa kosketus lapsuuden kotiisi ja muista molemmat äitisi ja isäsi. Yhdisty heihin. He elivät täysin erilaisessa ajassa ja paikassa kuin sinä ja ja heidän ymmärrys rahasta tuli täysin erilaisesta taustasta.Monien meidän vanhemmat täällä viettivät lapsuutensa teollistuneessa ajassa ja sota aikana ( joko osallistumalla tai kapinoiden) Tehden lujasti töitä ja raskas työ oli se mitä he todella kokivat.
Rahan tekeminen oli jotain mikä vaati paljon monivivahteista viisautta tai onnea tai molempia. Ehkä he kävivät läpi ankaran vaiheen.

Meidän lapsilla on täysin erilainen raha kokemus. Se ei näytä samalta fyysisesti, mentaalisesti tai tunneperäisesti.Isolla osalla teini-ikäisistä nykyisin on oma rahavirta ja iso pankkitili ja tuloja omasta yrityksestä. Heille raha on oikeasti kuin nestettä!

Tänään tee tarkistus:
Mitä sinä olet oppinut vanhemmiltasi ja perheeltä rahasta?
Mitä sinun täytyy tehdä niiden oppien mukaan hankkiaksesi rahaa?
Mitä uskomuksia rahasta olet perinyt?
Mitä sinä yhä noudatat?
Mitä sinä tiedät jo nyt mikä on väärin, virhe?
Mistä sinä haluat päästää irti?

Tämän päivän inspis vahvistus:“ Olkoon minun teot ja toiveet kosmisen älykkyyden tukemia!”

Nauti matkasta, mene virrassa
Muista olla lempeä itsellesi.
Sinä teet mahtavaa työtä!

13. Päivä

Tämän päivän harjoitus on yhä vanhempien piirissä.

Palaa päivään 11. Tarkastele mitkä sinun ominaisuudet tai luonteenpiirteet ja ajatus- ja toimintamallit muistuttaa tai ovat samankaltaisia kuin äidilläsi.
Tarkastele myös mitkä sinun ominaisuudet ja mallit on erilaisia kuin äidilläsi.
Tutki minkä ominaisuuden sinä olet ehkä torjunut, jonka sinä nyt, tänään voisit valita ja ottaa omaksi ja kunnioittaa sitä.

Tämän päivän meditaatio on kutsu pysyä riippumattomana ja addiktoitumatta, olemaan takertumatta, pitämättä kiinni lopputuloksesta ja yrittämisestä, ponnistelusta, pyrkimisestä.
Tämä on kutsu tulla tietoiseksi siitä että opitulla perinnöllä voi olla ja on voimakas vaikutus siihen tapaan miten me elämme.
Tämän päivän tehtävä on kutsu tulla tietoiseksi lopputuloksesta, hedelmästä, jonka sinä olet saanut.

Kanna seuraava ajatusta mukanasi tämän päivän ajan:
“Minun koko olemus on antanut minulle anteeksi ja vapauttanut minut.
Minä toivon kaiken onnen itselleni!”

***
Tämän päivän voimalause:
Kun minä päästän irti tarpeesta järjestellä elämääni, universumi tuo runsasta hyvää minulle.”

Mantra: Om Anandham Namah


Toivon siunattua päivää

14. Päivä

Tänään me päätämme toisen viikon 21 runsaus haasteessa
ja me siirrymme yhdessä viimeiseen viikkoon.

Tämä päivän teko on puhdasta ihanuutta, koska se muistuttaa Sinua kuinka ainutlaatuinen ja tärkeä ihminen Sinä olet.
Lennä korkealla juuret syvällä maassa.

Tehtävä:
Tänää kirjoita muistikirjaasi seuraavat kaksi kysymystä:
Mitkä ovat minun luonnon lahjat, kyvyt, taidot?
Miten minä voin antaa ne maailmalle?

Jätä jokaisen kysymyksen alle tilaa universumille täyttää se.

Käänny tämän tehtävän puoleen pitkin päivää ja pysy avoimena vastaanottaaksesi ohjausta universumilta tuli se sitten missä muodossa tahansa.
Kirjoita ylös mitä ikinä nousee.
Ole avoin ja halukas, vastaanottavainen vastaanottaamaan.

Päivän päätteeksi istu alas muistikirjasi kanssa ja tarkastele kaikkia sitä mitä olet oppinut itsestäsi tänään. Kun sinä kunnioitat sinun ainutlaatuisuuttasi ja tajuat, tiedostat arvosi voi tämä antaa kokonaan uuden suunnan ja merkityksen sinun päämäärille ja tarkoitukselle.

***
Tämän päivän inspis voimalause:
“On olemassa tapa jolla minä voin täyttää minun todellisen päämäärän, tarkoituksen elämässä!”

Minä toivon sinulle kaunista päivää ja todellista yhdistymistä sinuun itseesi ja erityis lahjoihin ja mahdollisuuksiin.

Rakkaudella Kaija

15. Päivä

Tänään avaudutaan tietoisuudelle, kaikkialla olevalle tietoisuudelle.

Tämän päivän tehtävä on pyytää universumia lähettämään tai näyttämään jokin merkki tai viesti, joka tukee sinun prosessia ja sinun yhteyttä itseesi, elämääsi ja sinun todelliseen tarkoitukseen.

Päivän päätyttyä kirjoita viesti joka tuli universumista. Kuten eilen tämä on koko päivän huomiointi prosessi ja päivä olla tietoisena, hereillä. Anna aikaa. Nauti täysillä.

***

Tämä päivän inspis lause
“ Kun elän tämän hetken läsnäolon tietoisuudessa, minä elän synkronian ihmeessä.

Tämä päivä ja sen mantra ja meditaatio tarjoaa erityisen mahdollisuuden virittäytyä, keskittää energiat ja linjautua universaalin lähten kanssa. Meditaatio on kutsu, jossa luonnonvoimat voi paljastaa itsensä sinulle.

Yhdisty taian kanssa.
Yhdisty universumin kanssa.
Yhdisty itsesi kanssa.

16. Päivä

Tämä päivä on pyhitetty kiitollisuudelle.
Kuuntele meditaatio niin pian kuin voit.

Tämän päivän aikana pysähdy useaan kertaan ja huomaa kaikki se mikä on hyvää ja positiivista sinun elämässä. Tunnista ja näe kaikki se kauneus, joka ympäröi sinua ja on sinussa ja meissä.

Päivän aikana etsi ja löydä niin monta asiaa kuin mahdollista josta voit olla kiitollinen.

Tee loputon lista kun päivä etenee ja anna listan sisältää kaikki elämän alueet fyysinen, mentaalinen, tunneperäinen aina henkiseen asti. Pienet ja isot asiat, näkyvät ilmiöt ja mystiset… ole tarkkaavainen, tarkkana.

Ja aina kun sinä huomaat kaiken sen runsauden ympärilläsi hengitä se kaikki sisääsi ja anna olemuksesi täyttyä ilolla ja kiitollisuudella.

Nauti ihanasta päivästä tv. Kaija

17. Päivä

Tänäänä me sukelletaan olemassaoloomme liittyvään syvempään luottamukseen ja varmuuteen.

Tänään tuo huomio asioihin, joilla ei ole hintalappua ja silti sinä arvostat yhtä paljon kuin kultaa!

Mikä antaa sinulle vahvuutta, elämän voimaa, vitaliteettia?
Mikä antaa, tuottaa sinulle suunnatonta iloa?
Mikä antaa sisäistä rauhaa ja luottamusta?

Tee lista energioista joihin ankkuroidut. Yhdisty niihin yksi kerrallaan. Tunne ja koe niiden antama energia kehossa, sydämessä ja mielessä.
Anna kohottavien energioiden yhdistyä sinuun ja salli itsesi yhdistyä niihin.
Ne ovat sinun elämän onnen juuret.

Tämän päivän Inspis lause:
“ Minä kuljen päiväni läpi kevein sydämin ja huolista vapaana tietäen että kaikki on hyvin”

Pidä ihana, rakastava ja yltäkylläinen päivä
tv. siskosi Kaija

18. Päivä

Tänään on kyse vapaudesta olla se joka me todella olemme syvällä sisällämme - Yksinkertaisesti autenttinen, totta itsellemme, vapaana tuomitsemisesta tai yrityksestä vastata toisten ihmisten odotuksiin.

Tämän päivän tehtävä on ajatella kolmea tilannetta elämässäsi, jossa tunsit vapautta olla SINÄ.

Kirjoita niistä, kuvita mahdollisimman tarkasti.
Samalla ole hereillä ja avoimena tuntemuksille. Ole läsnä suoralle sisäiselle kokemuksille, jotka muistuttaa sinua mitkä oli ja on ne olosuhteet ja tilanteet, joissa annat itsesi olla oma itsesi.

***
Tämän päivän inspis lause:
“Minä juhlin omaa yhteyttä kaiken elämän kanssa ja tietoisuuden, että olemme kaikki yhtä.”

Fantastista päivää

19. Päivä

Tänään on Itsen-Rakkauden Päivä. Tänään olemme runsauden kokemuksessa tunnistamalla rakkaus energiana sisimmässämme ja itseämme kohtaan.
Tämän päivän tehtävä on katsoa elämää, ihmisiä ja itseäsi, kaikkea, rakkauden silmin.

Kirjoita muistikirjaasi itsellesi:

Minä rakastan ……… ( näitä asioita) minussa
Minä rakastan että minä olen ….. ( asiat joita näet ja tunnistat itsessäsi)
Minä rakastan että minulla on ….
Minä rakastan että minä pystyn….
Minä rakasta minkälainen olen….

Kirjoita vähintää 10 asiaa jokaiseen.

Ja tämän rakkauden teon loppuunsaattamiseksi:
Kirjoita. Sano ääneen. Ilmaise tekoina, osoita, näytä, että
“Minä rakastan minua itseä.”

Me olemme täällä tuomassa ja aistimassa vapaan rakkauden virtaa itseämme kohtaan ja sellaisena kuin me olemme. Ollaan rakkautena.
Kylve tässä jumalallisessa rakkaudessa joka sinä olet.
Tunne se.
Avaudu sille. Sinä et ole mitään muuta kuin rakkaus
ja rakkaus on kaikki se joka on ja on olemassa.

***
Tämän päivän inspis voimalause:
“ Tänään minä muistan rakastaa kaikkea ja kaikkia joihin olen yhteydessä.”


Isolla Rakkaudella Kaija

20. Päivää

Tämän päivän rakkauden teko on sekä ihana että voimakas.

Ensin meditaation kuuntelemisen jälkeen anna itsellesi 12 min. aitoa nautintoa, mielihyvää, iloa. Hemmottele itseäsi asioilla, joita rakastat ja joista nautit.
Ja tunne olevasi ilman ehtoja kaiken sen vastaanottamisen arvoinen.

Tämä jälkeen kirjoita muistikirjaasi lista:
Mitkä ovat asiat jotka saavat sinut tuntemaan itsesi upeasti kohdelluksi, yltäkylläiseksi, jopa ylelliseksi? 👑🌹👑

VENY SEN YLI MINKÄ JO TIEDÄT!

Anna itsellesi lupa unelmoida ja tunne tämä ihana energia kehossasi ja mielessäsi.
Ja tunne että olet arvokas ja valmis saamaan kaiken sen minkä toivot ja vieläkin enemmän.


***

Tämän päivän inspis voimalause:
“Tänään minä kohtelen, hoidan ja viihdytän itseäni ylellisillä hetkillä.”