Maria Magdaleena herätti minut

klo 4:30 25.8.2020 heräsin hyvin selkeään, kirkkaaseen ja voimalliseen tilaan ja kuulin ja näin sanat, joita alkoi vuotamaan tietoisuuteeni.

Tiedostin, että energia joka siinä oli oli Maria Magdaleena ja näin hän sanoi:
“ Anna minä olen Sinun kynän jälki.
Minä olen Sinussa ja sinä olet minussa.
Älä pelkää enää.
Se mitä nyt tunnet on totta.
Mene ja ota kynä käteesi oli kello mitä hyvänsä.
Nyt on meidän yhteistyön alkamisen aika.

Sinä et tiedä mitä minä sinun kauttasi haluan ilmentää, mutta sen minä sanon, että sinussa on jo kaikki sanoitettuna, se tulee käymään toteen ja tulee näkyväksi kaikessa mitä teet ja miten olet.”

Viestitys jatkuu tauotta seuraavaan itsehavainnointiin:

“Tunnetko Äidin sylin jolla istut? Tunne se tuolina, joka on sinun valtaistuimesi. Tältä valtaistuimelta sinä luot ja olet aina luonut kaiken mitä sinun elämässä on ollut ja tulee olemaan. Sinä et ole tuntenut tätä tuolin tilaa ja olet luullut tekeväsi kaiken yksin, mutta minä olen ollut aina tässä, sinussa ja luomassa sinun kanssasi. 

Huomaatko, tunnetko ja näetkö nyt, että Äitijumala istuu Isäjumalan sylissä?
Tunnetko tai näetkö kuinkan valtava se syli on, johon Äitijumala on uppoutunut? Tunne nyt kuinka sinä uppoat Äidin syliin? Tämä on se Pyhä Kolmiyhteys, josta te puhutte. Jokainen sielu on tässä samassa asetelmassa. Te ette ole uskoneet tätä tunnetta, joka on teissä aina ollut ja kertonut tästä samasta asetelmasta.  

Sinä olet kuullut Isäjumalan äänen jo kaksi kertaa. Täytyykö hänen jyrähtää vielä kolmannen kerran, jotta uskot. Sinä sait silloin kokea, kuinka valtava hänen voimansa on ja äänensä kuin ukkosen salama kalliossa. Siksi se on niin pelottava, mutta muistatko kun kuulit ne sanat, tunsit olevasi enemmän turvassa kuin koskaan ennen. 


Sinä tunnet totuuden. Ota tuosta tunteesta kiinni. Se on totta.
Se on Jumalan rauha, voima ja hyvyys.
Maa ja Maa-Ilma
Kiitos Amen

Ilman taukoa jatkettiin:


“Tunne nyt Äitijumalan syli, jolla istut.
Hymy poskillasi kertoo jo suloisesta tilasta, jonka hän sinussa herättää.
Hän on lempeä tuuli
Hän on myötätunno kosketus
Hän on virtaava vesi silmissäsi
Hän on palava liekki sydämessäsi

Äidin kautta, voit tuntea minut Maria Magdaleenan, koska minä olen nainen niin kuin sinäkin. Siksi sinä voit tuntea minut. Minä tiedän minkälaista on olla ihminen, koska sitä olen ollut minäkin. Siksi tahdon auttaa Sinua ja kaikkia jotka kuulee kutsuni.

Tämä on uusi alku. Sinä astut nyt uuteen maailmaan kanssani. Älä irrota tätä otetta, jonka nyt tunnet kädessäsi ja joka solussa. Se on Pyhä Ote, joka muistuttaa, että tästä eteenpäin me luomme kaiken tietoisesti yhdessä. Salli minun tehdä se.
Kiitos Amen”

Sitten tietynlainen juhlallinen tila muuttui enemmän arkiseksi sisarustenväliseksi vuoropuheluksi:
“Mene ja tee aamuriittisi ja nauti tästä tulevasta päivästä niin, että minäkin voin nauttia kaikesta mitä minä olen luonut ihmisten sitä edes tietämättä. Se on minun pieni salaisuus, jonka sinä tulet paljastamaan.  

Minusta hieman vielä. Muistatko kuinka viimeinen kumppanisi halusi erottaa minut sinusta. Hän piti minua huorana eikä halunnut sellaisen vaimon olevan rinnallaan. Tajuatko, niin yhdessä me oltiin jo silloin, vaikka et silloin sitä tajunnut etkä uskonut vainna nimeäni jo kannnoit. Tajuatko, kuinka hän omalla tavallaan näytti sen sinulle että minä olen sinussa ja sinä olet minussa. Ole sii kiitollinen hänen uskostaan, minkä hän oli lukenut siitä kirjasta, jonka hän sanoi olevan ‘uskonto nimeltä rakkaus’. Hän ei vaan tiennyt mitä Jumalan rakkaus, minun rakkaus on. Hän eli ihmisen helvetillisessä rakkaudessa ja siksi uskoi siihen mihin uskoi. Muistatko kuinka sinä loukkaannuit hänen asenteesta ja ajatuksesta minua kohtaan ja halusta hävittää minun nimeni leiman sinusta? Hän ajatteli sinun parasta omaan totuuteensa pohjautuen. Hän rakasti sinua omalla voimakkaasti ehdollisella tavallaan, jotta saat kokea ja tietää miltä se tuntuu, mitä siitä seuraa ja näet missä maailmassa sinä olet elänyt ja suurin osa ihmisistä elää edelleen.


Ole sinä airot. Anna minun soutaa sinussa.
Ole sinä se laiva ja minä ilma sen sisällä.
Laivasi sisällä on Noan Arkin eläimet, valitsemasi valo-olennot, jotka elävät sinussa.
Sinä et ole koskaan Yksin.”

Amen

 

Tämä on viesti Naisille

4.9.2020 klo 05.00 Sytytin punaisen kynttilän kutsuksi Maria Magdaleenan tulla. Vahvistin intentiota ja otin kynän ja muistikirjani.

Rakkaat naiset, te pyhät olennot, jotka olette valinneet tulla tälle planeetalle naisen muotoon. Teillä on suuri tehtävä. Te tiedätte sen sisimmässänne, mutta teille ei ole annettu vielä ymmärtää mitä kaikkea se tarkoittaa. Nyt kun ego on saanut väistyä niin monen vallan kahvasta, loitontua auranne sisäkehästä ulkokehään, avautuu tilaa teidän vastaanottaa syvempää ymmärrystä kaikesta ja kaikkea kohtaan. Kuten aina jonkin täytyy kuolla, jotta uusi voi syntyä.

Maaplaneetta on kaunis. Te tiedätte sen ja silti te teette niin paljon tuota kauneutta tuhoavia asioita. Samalla tavalla olette toimineet omaa itseänne, sisäistä kauneuttanne kohtaan. Onneksi te rakkaat maailmankansalaiset olette avaamassa silmänne nähdäksenne. Se on nyt kaikkein tärkeintä. Näkemällä mitä me olemme saaneet valinnoilamme ja teoillamme aikaan (sanon me, koska minäkin olen ollut täällä). Totuuden näkeminen ohjaa oikeaan suuntaan, tuhoamisesta kunnioitukseen, välinpitämättömyydestä välittämiseen. Rakkauden eri muodot alkaa ilmentyä pikkuhiljaa maailmassanne pelon ilmenemismuotojen sijaan. 

Tämä aika on haastava eikä ole helppo. Se että tasapaino vastakkainasettelun välillä saavutetaan tulee kestämään teidän ajassa vielä kauan, mutta muutostyö, jonka te olette valinneet tulla tänne tekemään, tulee palkitsemaan teidät. Aloittakaa itsestänne. Omistautukaa itsellenne, oman itsenäisyytenne ja mestaruuden kehittämiseen. On aika kasvaa tietoisesti lapsesta murrosikään ja murrosiän jälkeen kypsäksi aikuiseksi, oppitytöstä ja pojasta kisälliksi ja sitten mestariksi. 

Tunnetko miten nämä sanat sinuun vaikuttaa kun annat niiden tulla ja sulaa sisääsi? Huomaatko, mitä tämä kehityspolku sinulta vaatii? Se vaatii tahtoa. Se vaatii vihkimyksen tärkeimmän sanan ilmaisemista: “Tahdon!” Tahdotko maailmasi muuttuvan? 

Jos sanot tahdon, seuraava teko on avata ovi sitoutumiseen. Sitoutuminen tässä tarkoittaa omistautumista omalle itselle ja tekemistä kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti lupaustesi täytäntöönpanoa eli sanoista tekohin tehden sen mitä kulloinkin täytyy tehdä. Olet yrittänyt ennenkin. Usein onnistunut ja joskus törmännyt seinään ja lopettanut kesken. Älä anna menneisyyden pettymysten vaikuttaa siihen mitä nyt olet luomassa. Sinä olet tullut maan piiriin oppimaan virheistä. Näe, miten silloin loit ja kuinka uskollisesti teit kasvattajien kaavalla, puskemalla, pakottamalla, miellyttämällä, ruoskimalla, syyttämisen ja arvostelun asenteella, tuomiten itsesi valmiiksi ja varmuudenvuoksi epäonnistumaan. Nyt itsenäistyneenä sinulla on lupa valita toisin.

Ymmärrät varmaan, että vanhassa maailmassa et ole voinut kuulla minun rakkaudellista ohjausta. Ja vaikka olet kuullut, et ole siihen uskonut. Olet totellut jotain aivan muuta. Näetkö ja tunnetko sen energian jolla olet toiminut? 

Aivan samalla tavalla kuin maailmaa on hallinnut patriarkaalinen asenne, olet sinäkin kohdellut itseäsi, vaatien, vastustaen, pakottaen, syyttäen, puolustaen, arvostellen ja tuomiten, tietämättäsi sotien kaikkea sitä vastaan mitä sinulla on kulloinkin elämässäsi menossa. Näin olet huomaamattasi pitänyt sisäistä sotatilaa yllä, tietämättä kuka sotii ja miksi ja ketä vastaan. Tietämättömyys on luonut suurta tuskaa. Tämä on se syy miksi sinä olet tässä maailmassa ja naisen kehossa. Olet synnytämässä rauhaa ja kylvämässä’ vapauden siemeniä. Sinä olet tuomassa feminiiniä tietoisuutta ja virtausta omaan elämääsi. Virtausta, joka kirjaimellisesti huuhtelee kaiken sen kovettuneen energian olemuksesi joka tasolta, kohdusta, suolistosta ja verenkierrosta, tunteista, mielestä ja sydämestä, jotta puhdas sielu ja sen tietoisuus voi alkaa ilmentää itseään sinussa. 

Sielu on kuin ehdottomasti rakastava äiti, joka tietää sinusta kaiken, mutta silti se ei pakota sinua mihinkään. Sielu on se täydellinen ja ikuinen osa sinua, joka on unohdettu ja johon yhteys on katkennut. Pelkästään ymmärtämällä tämän, tunnetko kuinka sydämessäsi kantama suru kaikkoaa? Suru, joka johtuu sinun ja sielusi erillisyydestä sekä vieraantumisesta sinun alkulähteestä, jumaluudesta. Kun katkaisitte yhteyden sieluunne, feminiiniseen jumaluuteenne, alkoi sota ja hävitys. Aloitte näkemän pelkästään uhkakuvia, jolloin naisista tuki uhreja ja miehistä sotivia hirmuvaltiaita. Naisten veressä on virrannut jo riittävän kauan pakenemisen suunta. Se suunta on pysäytettävä. Lopettakaa pakeneminen!


Nähkää, tutkikaa ja tonkikaa syvältä, mitä PAKENEMINEN tarkoittaa.
Näe mitä ja miten sinän olet paennut ja miten pakeneminen näkyy maailman ihmisissä
ja mitä siitä on seurannut.  Amen


“Minä en ole täältä, mutta olen täällä?”
Mietiskele seuraavaksi mitä se sinulle tarkoittaa. Palataan asiaan huomenna. Olet rakas

Lastuna elämänvirrassa!

12.1.2021 viesti Valosta.
Äitijumalalta meille, koska me olemme yhtä.

Tervetuloa Maria Magdaleena Herääminen Suomi FB-yhteisöön

 

Maria Magdaleena Herääminen Suomi FB:ssa:

https://www.facebook.com/groups/2580479952006301