TMM - Totaalisen Muutoksen Matka kokemuksia

Palauteet ovat osallistujien luvalla julkistettu ja heidän omin sanoin ilmaistu meidän mitään niihin lisäämättä tai poistamatta.  

 

TMM kokemus yhteen lauseeseen tiivistettynä:

❤ TMM on suurta tutkiskelua, joka on mennyt syvälle sisälle ja hiljentänyt ja matka jatkuu.
❤ Tämä tuli juuri oikeaan aikaan.
❤ Sain vapauttavat välineet kuunnella ja käsitellä itseä.
❤ Olen uusi ihminen.
❤ Olen koskettanut sieluani.
❤ Vaikka tämä loppuu, joku alkaa.
❤ Sielu on lähellä minua.
❤ Olen löytänyt jotain mitä en enää hukkaa, vaikka elämässä tapahtuu muutoksia.
❤ Olemme yhtä, yhteys ja tunnen että tämä ei lopu.
❤ Kaikki on minussa.
❤ Rauha ja vapaus on niin suuri tunne, se kantaa.
❤ En ole enää riippuvainen mistään ulkopuolisesta.
❤ Olen löytänyt itseni, oman voiman ja sitä kautta muut.
❤ Unelmien tilausmatka.
❤ Seikkailu omaan itseen.
❤ Apua on tullut koko ajan.
❤ Olen jättänyt pois suruhunnun ja nyt haistan ja maistan elämän.
❤ Paljon on ollut työstettävää, mutta apua ja työkalut olen saanut.
❤ Ilo on alkanut hipsuttaa.
❤ Tässä on kaikki!
❤ Kiitollisuus ja rakkausenergia on täyttänyt jokaisen solun.
❤ Panssarit, jotka esti minua olemasta kuka olen ovat murtuneet. Tilalle on tullut lämpö, lempeys ja radikaali rehellisyys ja ilo. Levollisuus, kun minä olen sellainen kuin olen.
❤ Monenlaista on saatu kokea yksin ja yhdessä.
❤ Matkan alussa halusin, että sana muuttuu lihaksi ja niin tapahtui. Voimakkain kokemus oli kun kerran heräsin klo 3.30 ja tajusin, että ei ole mitään minua. Olen tyhjyys ja silti kaikki on minussa kuitenkin. 

 

TMMatkalaisten laajempia palautteita ja kokemuksia

❤  E.A: "En itse asiassa oikein edes tiedä, miten päädyin tälle matkalle. En tuntenut kurssin vetäjiä millään tasolla, eikä minulla ollut mitään aiempaa henkilökohtaista kontaktia heihin. Facebook ilmoitti minulle juuri vähän aikaa sitten, että olen ollut Kaijan naamakamu kolmen vuoden ajan. Hämärä mielikuva minulla on, että katselin jonkun podcastin tai vastaavan, jossa Kaija oli vieraana. Jokin mielenkiinto minussa heräsi ja olen ilmeisen rohkeasti lähettänyt hänelle kaveripyynnön, jonka Kaija sitten hyväksynyt. Ja unohdin sittemmin koko ihmisen (Sori Kaija…). Edelliskesän alussa eteeni sitten tuli Facebookissa jokin juttu Kaijalta, jossa hän kertoi tästä vuoden kestävästä matkasta. Sieluni huusi: ”Tämä”. Ja egoni suorastaan karjui hätäännyksissään: ”No ei todellakaan”. Aikani kamppailtua lähetin kuitenkin Kaijalle viestin ja tässä sitä ollaan. Vuosi matkaa takana. Egoni tiesi, että tämä matka tulee muuttamaan sen roolia. Vanha, viisas, rakas egoni.
Olen ns. noviisi näissä henkisissä asioissa. Henkisiä kursseja käymätön tuiki tavallinen 5kymppinen nainen. Mutta hei! Tällä matkalla ei tarvitsekaan tietää mitään, sillä nopeasti sinulle käy selväksi, että tiedätkin jo kaiken. Kaikki tieto on jo minussa ja sinussa. Sitä tarvitsee vain hieman (öhöm… hieman😂) ravistella vuosien saatossa kertyneestä pölystä. Se löytyy kyllä. Eikä tarvitse kirjaviisautta, oma sisäinen viisaus riittää tällä matkalla.
Helppoa tämä vuosi ei ole ollut. ”Omien” asioiden jakaminen radikaalin rehellisyyden nimissä ei ole aina ollut mukavaa. Ajoittain se on ollut jopa raastavaa. Mutta olen ollut halukas tutustumaan itseeni ja tuomaan sieluni syvyyksistä esille asioita, kehoon asettuneita kokemuksia ja tunteita. Olen saanut omilla sanoillani tarjota muille matkalaisille tarttumapintaa heidän omiin kokemuksiin ja tunteisiin. Saman olen saanut itse kokea muiden jakaessa asioita. Nähtäväksi on tuotu, että emme todellakaan ole yksin kokemuksiemme kanssa. Jokainen meistä on jollain tasolla, jossain elämänvaiheessaan, jossain muodossa kokenut aivan samoja asioita. Ja olemme voineet yhdessä huoahtaa helpotuksesta. ”Sinäkin Brutukseni? Niin minäkin!” Emme olekaan yksin. Mikä voiman lähde!
En ole halunnut nähdä ja kokea Kaijaa ja Reijoa niinkään ryhmän vetäjinä (vaikka sitäkin roolia saivat näytellä) vaan kanssakulkijoina, jotka omista lähtökohdistaan ja kokemuksistaan jakavat omia näkökulmiaan ja ajatuksiaan meidän kaikkien ryhmäläisten kanssa. Koen, että ryhmämme oli / on ihmisyyden kokemusasiantuntijuutta parhaimmillaan. Olemme kaikki antaneet toisillemme tilaa olla juuri sellaisia kuin olemme. Olemme kannustaneet toisiamme rakkaudessa ja armossa, kun näytelmä nimeltä elämä on meitä koetellut ja tarjonnut eteemme nähtäväksi jos jonkinmoista tarinaa ja jopa sontaa. Moni on tippunut matkan aikana erinäköisiin ja -kokoisiin mielen luomiin kuoppiin ja mustiin luoliin, mutta aina – ihan aina – jokainen meistä on vuorollaan saanut vastaanottaa pelastusköyden, jota pitkin on voinut kavuta ylös. Kokemusta ja tietoa itsestä rikkaampana ja rakkaampana. Ja voi sitä naurun ja ilon määrää, jota olemme yhdessä saaneet myös kokea. Totista torvensoittajaa tällä matkalla ei ole tarvinnut useinkaan – jos koskaan – kohdata.
Tällä matkalla ei kumarreta Jeesusta, Buddhaa, Krishna mutia tahi ketään muutakaan ihmisen luomaa gurua. Tällä matkalla kumarretaan rakkaudelle ja armollisuudelle. Olemme kaikki yhtä kollektiivista mieltä. Sinä, minä ja kaikki maailman ihmiset. Matkalla olemme saaneet opetella rakastamaan itseämme. Ja kun rakastan itseäni, rakastan sinuakin ja kun rakastan sinuakin, silloinhan rakastan kaikkia. Armossa ja rakkaudessa on hyvä jatkaa tätä matkaa, valmiiksi tuskin tulemme koskaan. Eikä tarvitsekaan tulla. Täydellisyys on vain mielen harha, jonka olemme luoneet. Olemme riittäviä keskeneräisinäkin. Minulle annettiin eräällä rumpumatkalla sanat ”Minä riitän” ja ”Minä päätän”. Minä todellakin riitän ja minä todellakin päätän; armossa ja rakkaudessa.
Suosittelenko totaalisen muutoksen matkaa sinulle? En. En suosittele, jos koet, että todellisen itsesi kohtaaminen ja siihen tutustuminen ei ole sinun juttusi tällä hetkellä. Sillä sitä tämä matka todella on. Sukeltamista omaan itseen. Itsen etsimistä ja löytämistä. Jos todella haluat tehdä syväsukelluksen itseesi yhdessä toisten kanssa, antautuen, nöyrtyen, rakkaudessa ja armossa, silloin suosittelen tämä matkaa sinulle. Olet tämän matkan ansainnut. Ja se voi olla elämäsi parhain ja palkitsevin matka. Sinä päätät!" - E.A

❤  Pipsa: "Minulla on nyt niin vahva rakkaus itseeni, että en voi sallia rajojen ylittämistä. Me itse ollaan asetellut suojia estämään valon säteilyä, mutta nyt ne on pois eikä minuun enää laiteta sellaisia kouria. Nyt valo saa loistaa.
Minulla on aivan mieletön tunne kotiinpaluusta, alkulähteen aurinkoon, johon olen palannut. Olen palannut sinne ja minulla on hyvä olla juuri sellainen kuin olen, mikään ei tule sitä enää rikkomaan.
Kun valo loistaa ja olen omassa voimassa kohtaan aiemmin haasteellisen tapahtuman aivan uudella tavalla. Olen saanut kokea ihmeitä ja nähdä kuinka se mikä tapahtuu minussa tapahtuu läheisissäni. Toiveet toteutuu. Nyt on aika tuoda käytäntöön mitä olen oivaltanut itsessäni ja elää todeksi minkä koen oikeaksi.
Arvokkainta mitä olen elämääsi saanut on se kun pääsin tälle matkalle. Tämä on ollut käänteentekevä matka kaikkinensa. Se mitä on tulla kotiin itseensä sen enempää ei elämältä voi toivoa.
Voin niin hyvin tämän matkan ansioista. En voi enää sallia tapahtuvan sellaista mitä olen sallinut aiemmin niin pitkään. Tämän matkan ansioista loin rajat ja sanoin terveesti itselleni, että annan työlle ajastani 25 tuntia ja se on siinä. Oivalsin kolmen kuukauden koeajasta, että minä menen kokeilemaan itse, enkä ole se, jonka pitää tehdä kaikkensa näyttääkseen työnantajalle kuinka hyvä olen. Todella vapauttavaa ja ilo töihin lähtemisestä on tullut.  
Jatkoa ja tämän rakkausperheen kokoontumisia odotellessa. Syvä suuri kiitollisuus ja rakkaus on sydämessä ja minussa." - Pipsa

❤  Anne K: "Vuodesta 1985 lähtien olen etsinyt elämäni merkitystä ja helpotusta eri menetelmin. Olin käynyt Kaijan hoidossa ja enkelikurssilla ja kun hän viime kesänä kävi täällä ja kertoi omasta vuoden kestäneestä Nouk ja Danielin vetämästä kurssista innostuin kovin.
Onneksi Kaija ja Reijo päättivät aloittaa tämän projektin. *Olen kokenut paljon oivalluksia. * Olen oppinut itsestäni paljon asioita. * Olen alkanut jopa rakastamaan itseäni. * Elämä on muuttunut mielenkiintoiseksi. Olin jo luovuttamassa.* Olen saanut elämänhaluni takaisin. Vaikka tekisin välillä syöksykierteitä aivan pohjalle saakka, niin pääsen nopeammin ylös ja uudelleen lentoon.
Kaija vetäjänä on hulvaton hassuttelija. Avulias ja armollinen. Sinnikäs ja kekseliäs. Aurinkoinen ja sydämellinen. Läheinen ja tunteikas. Täysillä mukana.
Reijo on pohtija ja rohkea mieheksi.Uskaltaa sanoa tunteensa eri asioista, eikä vain järjellä selitettäviä asioita. Puhuu asioista, joista miehet yleensä vaikenee. Helposti lähestyttävä. Antaa "miesnäkökulman " asioihin. Pitää Kaijan lentoetäisyydellä silloin, kun hän on lähdössä " pilveilemään".
Suosittelen kaikille. Sanoisin, että pitäisi olla "pakollinen" jokaiselle ainakin alkeet. Lukkiutuneessa tilanteessa oleville. Uutta mahdollisuutta unelmoiville. Itseään etsiville. Hukassa oleville.
Kolme sanaa: Avain Uuteen Mahdollisuuteen.
Toivon jatkoa tälle, koska elämä on kerrostumaa ja aina aukeaa uusia juttuja ns. elämän haasteita. Kiitos.....kiitos.....kiitos Kaija ja Reijo ja matkakumppanit. Iso kiitos kuuluu heille. Heidän avullaan on moni asia auennut. - Anne

  Marja-Leena: "Minä tulin mukaan TMMatkalle ihan intuition johdattamalla...kiitos! Näin Kaijan facebookissa ja jokin sanoi minussa että TONNE HALUAN. Kaija loisti jotain niin sanomatonta, niin kaunista "luonnollista" kauneutta ym.ym ja ne tekstit ja videot ...wau
Olen ollut"hekisentienkulkija" jo 50v. mutta nyt tuntui, että jotakin puuttuu ja jotain muuta ...uutta ...pitää tulla sillä etsin sitä todellista rakkautta rauhaa kaikessa/kaikissa…
Niin mitäpä olen saanut ja oppinut? Olen saanut niin ...niin paljon ensiksi työkaluja, että todella tietäisin mitä /miksi olemme täällä ...miten käsitellä/poistaa näitä kuoria tään suuren rakkauden ympäriltä. Tää on ollut niin ...niin mahtavaa matkaa ...löytää itseään, hyväksyä itsensä /toiset ja lopulta rakastaa kaikkea. Niin että voi palata kotiin sanoen minä olen RAKKAUS!

Kaija ja Reijo ovat näyttäneet sen mitä on puhdas todellinen Rakkaus ja miten voin lopulta laskeutua armoon ja kokea sen. Kaija on opettanut feminiisyyttä omalla persoonallisuudellaan, mutta tuonnut samalla esille maskuliinisen energian voimallaan, vahvuudellaan. Kaija on ollut opettaja, mutta samalla läheinen todellinen ystävä tällä matkalla. Hän on osannut nähdä aina ja tuoda esille mikä on myös totta! Ja Reijo rakas on ollut miesenergiaa tuomassa meille, mutta samalla herkkyys ja feminiinisyys on loistanut hänessä...hän on näyttänyt kuinka nämä energiat yhdistyy meissäkin kaikissa naisissakin. Reijolla on ollut niin mahtavia oivalluksia ja näköalaa niin laajalti, mikä on taas avannut minun silmäni kohtaamaan itseäni.
Toivoisinkin että myös miehet lähtisivät tälle matkalle sillä tää matka on juuri sitä mitä jokaisen tulisi käydä. Yhdessä käyden tulemme paremmin löytämään todellista rakkautta itsessä kuin toisissa.
Kiitos on niin valtava jota en vielä ymmärrä, mutta matka jatkuu itseä kohti ja kotiin on matkamme määräntie. Ja että tällä matkalla on saanut todellisia ystäviä ja ihmeystävän läheisyys ja rakkaus, jota ei voi sanoin kiittää ...
Enpä olisi jaksanut saati ymmärtänyt tämän hetkistä elämääni ja sen tarkoitusta. Kaikella on siis merkitys ja tarkoitus...kiitän koko ryhmän valoa ja rakkautta mitä Kaija ja Reijo toivat ja loivat tähän..." - Marja-Leena

❤  Jaana: "Kun näin ilmoituksen TMM-matkasta, tiesin heti, että tämä oli vastaus toiveeseeni. Mielessäni oli pyörinyt jo jonkin aikaa pyhiinvaellus matkat. Tiesin, ettei minulla ollut siihen nyt fyysisiä mahdollisuuksia, mutta mieleni jostain syystä etsi sellaista. Olin ollut Kaijan koulutuksissa ja käynyt hänellä hoidossa aikaisemmin. Kaija emännöi parasta kokemaani matkaa hänen enkelitalon suojissa Teneriffalla. Ja uskomattoman upeissa maisemissa vaelluksilla. Minä siis tiesin, miten mahtavan naisen kanssa TMM-matka taittuisi. Reijon muistan myös Teneriffalta, jossa saimme viettää muutamia ikimuistoisia hetkiä tämän suloisen pariskunnan kanssa.
Lähdin siis riemumielin pyhiinvaellusmatkalle. Matkalla sain enemmän kuin koskaan olisin voinut kuvitella. Koin matkalla suuria elämän mullistuksia, jotka johtuivat minun ja läheisteni kohtaamista haasteista. Selvisin kaikesta ihmeen tasapainoisena, vain Kaijan ja Reijon antaman tuen ja matkan aikana muuttuneen uuden elämänkatsomukseni ansiosta, sekä rakkausperheeltä, joka meistä matkalaisista muodostui. Opin rakkaudesta enemmän kuin koskaan elämäni aikana. Sain olla tekemisissä ihmisten kanssa, jotka etsivät samanlaisia kokemuksia ja ovat kiinnostuneet samanlaisista asioista. Zoom tapaamiset olivat todella koskettavia ja opettavia. Opimme toisiltamme paljon.
Kaija vetäjänä on luotettava, turvallinen ja huippu osaaja, ihana hassutteleva elämän tutkia, joka auttoi meitä kaikkia eteenpäin hyvin traagisissakin elämän tilanteissa. Reijo oli täysin mukana ja erityisesti, koin tärkeänä tämän rauhallisen, turvallisen ja viisaan miehen läsnäolon.
Tätä matkaa voin suositella kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tutkimaan elämää ja itseään. Sillä tällä matkalla oppi enemmän kuin uskalsi edes unelmoida, itsestä, ihmisyydestä, yhteydestä, jakamisen tärkeydestä ja ennen kaikkea rakkaudesta, anteeksi antamisesta ja arvostelemattomuuden tärkeydestä ja tietysti hetkessä elämisestä ja paljon muuta, jolle en löydä sanoja.
Totaalinen muutoksen matka sopii erittäin hyvin kuvaamaan matkaa, joten sen parempaa nimeä en sille löydä. Voin sanoa ainoastaan kiitos, kiitos, sydämeni pohjasta kiitos" - Jaana

❤  Mervi: "Vuosi sitten olin uudessa elämänvaiheessa. Olin hukassa, elämä oli pistänyt minut polvilleen jälleen kerran. Minun piti suunnitella elämäni täysin uusiksi!
Tiesin, että entiset konstini eivät enää auta.
Olin opiskellut vuosikausia ja kaikki työkaluni olivat vieneet aina eteenpäin. Vielä piti löytää lisää. Jotain puuttui.
Olin tavannut Kaijan ja Reijon saanut ihaillen katsoa heidän keskinäisestä vuotovaikutustaan useiden viikkojen ajan. Olin saanut kokea ja nauttia heidän hyväksyvässä seurassaan jotain mahtavia luonnossa tapahtuvia asioita ja juttuja.
Olin siis haltioissani Kaijasta ja Reijosta ja siitä energiasta jota heidän ympärillään oli ja on edelleen. Rakkauden energian aisti, näki ja kuuli.
Olin ollut silloin jo vuoden itsekseni muutosmatkalla.

Tätä kirjoittaessani siitä on aikaa 2 vuotta kun elämäni pysähtyi ja hajosi miljooniksi palasiksi. Silloin tein päätöksen, haluan elää ja aloittaa kaiken alusta. Opettelin hengittämään, tuntemaan, aistimaan, tunnistamaan, tunnustamaan, antamaan anteeksi, iloitsemaan ja ilmaisemaan.
Paljon asioita jotka olivat tuttuja mutta yksin ja itsekseni haastavia jopa liiankin haastavia. Olin saanut energiani, omaa voimaa ja tahtoa jo paremmaksi ja hymyilin jo hieman. Uskalsin jopa nauttia välillä elämästäni.
En tiennyt mihin olen menossa tai mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En kuitenkaan ollut enää tuuliajolla. Olin päättänyt myös etten enää halua suorittaa elämää.
Mihinpä tässä kiirettä. Jos ei tiedä, niin ei tiedä. Hyväksyin senkin. Olin kaikki aistit avoinna kuulostelin, katselin, mietiskelin, ihmettelin. Kaikki ihmiset ympärilläni eivät sitä tehneet. Olin itse oivaltanut että pysähtyminen oli tärkeintä. Mutta olin aikalailla yksin.

Huomasin Facebookissa ilmoituksen, Kaija ja Reijo kertoivat aloittavansa Mielenkiintoisen vuoden kestävän totaalisen muutoksen matkan. Tiesin heti sisimmässäni, että tämä on se johon haluan ja tämä on se mitä tarvitsen.
Jännää!!Emme koskaan puhuneet tästä mahdollisuudesta ääneen.
Tarvittiin rohkeutta pysähtyä vielä lisää. Ei ollut epäilystäkään siitä etten uskaltaisi. Totaalisen muutoksen matka, sille haluan mukaan. Sydän pamppaillen kirjoitin kyselyä, onko ryhmässä vielä tilaa minulle? Ilokseni ja riemukseni sain myöntävän vastauksen ja pääsin ryhmään.
Alussa meitä oli aika paljon, saimme kysymyksiä pohdittavaksi. Oli hyvä että oli riittävästi aikaa pohtia ja vastata kirjallisesti. Piti uskaltaa olla avoin. Kaikki ryhmäläiset näkevät vastaukseni ja pohdintani. Pikkuhiljaa piti uskaltaa olla vieläkin avoimempi rehellisempi ja jopa radikaalin rehellinen. Radikaalin rehellinen itselleen ja toisille.

Osa ryhmän jäsenistä jättivät ryhmän ja hävisivät johonkin matkan varrella. Te jotka jäitte jäljelle olette minun loppuelämän rakkausperheeni. 😍🙏🥰Koin tämän perheen ansiosta niin suurta rakkautta että uskalsin olla se kuka oikeasti olen. Koin niin suurta turvallisuuden ja hyväksytyksi tulemista että uskalsin avata sellaisia elämän asioita joita en edes tiennyt olevankaan. Olin kai pistänyt ne joskus unholaan kellariin säilöön.
Koin rakkausperheeni kokoontumisissa sellaista ehdotonta rakkautta ja hyväksytyksi tulemista jota ikimaailmassa en edes tiennyt olemassa olevankaan. Sellainen parantaa, sellainen antaa toivoa. Elämä on sittenkin kaunis seikkailu ja ihmetyksen aihe on joka hetkessä.
Rakkaus perheemme jokainen jäsen on kokenut elämänsä aikana kaikenlaista ja jokaisen henkilökohtaiset kokemukset ovat tärkeitä. Niiden jakaminen nostatti välillä omia tunteita ja asioita pintaan. Oli mahtava että juuri silloin sai samalla purkaa myös omia tunteita pois. Oivalsin armollisesta rakkaudesta lisää ja sain kokea sen vaikutuksen! Elämä on lahja!

Ihmeystävät, sielunsisko yhteyden löytyminen on ollut myös iso mullistava asia. Olen kokenut niin paljon kaunista ja hyvää menneen vuoden aikana etten osaa sitä oikein sanoiksi pukea ja kylliksi kiittää.
Olen kokenut niin paljon, välillä on pitänyt päättää että minähän uskallan, haastavat tunteet ovat ravistelleet minua, olisi ollut helppo vain jättäytyä. Koska päätin olla rohkea ja sinnikäs. olen uskaltanut ja ottanut asian tai tunteen kerrallaan siihen eteeni käsiteltäväksi taakkani ja painolastiniii on keventynyt.
Kaija ryhmän vetäjänä on ollut rakkauden lähettiläänä lämmin, herkkä, taitava ja luova. Kaija on iloinen, innostava ja rohkaiseva. Hersyvä ja hulvaton esimerkki siitä, ettei elämä ole niin vakavaa.
Reijo on vetäjänä rauhallinen, niin niin hyväksyvä. Aina ei tarvita sanoja, lämmin hyväksyvä katse kertoo enemmän myötätunnosta kuin tuhat sanaa. Reijolle on selkeitä oivalluksia ja hän on antanut minulle uusia näkökulmia asioihin.
Yhdessä Kaija ja Reijo ovat totaalisen muutoksen matkan aikana olleet tasavertsisia matkakumppaneita muuden ryhmäläisen kanssa. He eivät ole nostaneet itseään ”jalustalle” meidän muiden yläpuolelle. He eivät ole tuoneet omaa osaamistaan esille päteäkseen tai ollakseen jotenkin guruja, valaistuneita tai parempia. Kaija ja Reijo ovat olleet minulle esimerkki siitä upeasta ehdottomasta rakkaudesta joka voi olla myös parisuhteessa. Olen saanut todistaa ja ihailla Kaijan ja Reijon vuorovaikutusta. Mitä ikinä tapahtuukin, toinen hyväksytään juuri sellaisena kuin hän on ja tilanne hyväksytään juuri sellaisena kuin se on!

Suosittelen totaalisen muutoksen matkaa sellaiselle henkilölle joka etsii jotain, uskoo että on jotain ja on utelias ja valmis rohkaistuneena kokemaan vielä vähän lisää.
Rakkauden avaimet ovat pian käsissäsi ja lukot avautuvat ja ovat aukenevat elämän ihmeelliseen seikkailuun!
Jos minun pitäisi kuvata totaalisen muutoksen matkaani oivallus vain kolmella sanalla ne olisivat:
Oivallus ehdottomasta rakkaudesta
Uskomattomia kohtaamisia ja ennalta arvaamattomia juttuja voi tapahtua. Kukaan ei ei etukäteen tiedä mitä niistä seuraa.

Kutsuisin tätä tapahtumaketjua elämän ihmeeksi rauhassa ja ihmetellen haluan käydä elämän polkuani edelleen kiitollisena ja iloiten eteenpäin 🙏. 
Ja voisin jatkaa vielä seuraavaa: Yhdessä rakkausperheen muodostuminen pikkuhiljaa sen luottamuksen rakentuminen ja ehdoton rakkaus joka välillämme on on auttanut minua kasvamaan, kehittymään juuri siksi mikä ja kuka aidosti olen.
Seikkailumatka jatkuu. Ammattikin taitaa vaihtua! KIITOS Rakastan teitä jokaista rakastan mun elämää ❤️

 

Jos ja kun TMM resnoi ja kutsuu, ota yhteys. 11.10. 2020 aloitamme uuden TMMatkan

Tiedustelut ja ilmoittautumiset alla olevasta linkistä:

Elämää Armossa WorkShop

 

Rovaniemi 31.8. - 1.9. 2019
Palautteet on kirjoitettu suoraan autenttisesta äänitaltioinnista, 
joka tehtiin workshop'n päätteeksi. 

 

❤ Kiitos suurenmoisesta viikonlopusta! Sain elämänreppuuni paljon hyviä asioita. Asioita, joita aina välillä pohdiskelee pienessä mielessään. Enää en ruoski itseäni vaan hyppelen ilosta asioista joita on saanut kokea. ”Haasteellisille” / jopa  ikävillekin  kokemuksille kumarran syvään – lahjoista suurimpia opettajiani! Hyvä on jatkaa Suurta Pyhää matkaa!
Voinen myös todeta, että jotenkin se minussa oleva tai ollut ikiaikainen ”kipu” yksinäisyyden tunteesta ei enää olekaan niin syvä. Kiitän teistä molemmista ❤

❤ Tämä workshop oli oikein tervetullut. Nämä pari päivää vahvisti tunneta siitä että olemme yhtä saman armon ja rakkauden aaltoon kuulumme. Olen äärettömän kiitollinen vetäjille, että olen saanut olla mukana ja hyvässä energiassa ihanien ihmisten kanssa. Suuri luottamus syntyi ja sai vahvuutta omille ajatuksille, jotka on olleet kadoksissa ja nyt ne taas puhkes kukkaan. Ajatukset siitä että olen oikealla polulla. Nyt jaksan uskoa, että tämä syvä armollisuuden tunne kantaa tuolla arjessa.

❤ Yhdyn edelliseen puhujaan. Lisään vielä, että yllättävän syvällisiä oivalluksia, jotka saattavat jopa muuttaa jonkin verran elämän suuntaa positiivisessa mielessä

❤ Kaksi päivää hyvä, jos olisi yksi päivä olisi jäänyt asioita kesken. Tuntuu että suuri vuori on kiivetty ylös ja sen päällä pystyy sanomaan, että kapteeni vapaus.  

❤ Nämä kaksi päivää on ollut antoisia, mielenkiintoisia ja syvällisiä.

❤ Valtavan  antoisa ja hyvään ajankohtaan tuli myös minulle ilo osallistua ja kiitos että tulitte.

❤ Erityisen mukavaa ja antoisaa oli meditaatiot ja tapa millä Kaija veti ja työskentely. Ne, kysymykset ja kaikki, aivan loistavia, joita en ole ennen kokenut. 

❤ Kiitollisuus näihin kahteen päivään on kyllä suuri. Ehdottoman tärkeää että on kaksi päiväinen, että saa kypsytellä yön aikaa näitä asoita ja omia tuntemuksia. Armo ja armollisuus on avautunut aivan uudella tavalla ja uudella tasolla. Olen saanut  uusia työkaluja syvempään itseni tarkastelemiseen ja omalle tutkimismatkalle, omalle elämän oppikoululle jossa minä olen. Kertakaikkisen kiitollinen olen itselle ja teille kaikille, jotka olette olleet mukana. Kaijalle, Reijolle ja universumille kiitos. 

❤ Hyvät kaksi päivää, jotka on ollut vahvistavia antoisia ja riipiviä. Riipivyys on hyvä asia, koska ilman kärsimystä ei ole sitä autuuttakaan. 

❤ Nämä päivät vastasi minun odotuksiin mitä kirjoitin silloin eka päivänä hyvin ja ollut tosi voimaannuttavaa. Olen saanut uusia työkaluja tulevaa itseni kanssa työskentelyyn. Kiitos teille kaikille.

❤ Mitäpä tähän lisäisi kaikki on sanottu. Huomaan että aina oppii uutta. Vaikka olen 20 vuotta käynyt kursseja ja itsekin pitänyt paljon kursseja, niin aina tule asioita, jotka liikuttaa sydänalaa myöten. Kiitos kovasti Kaija ja Reijo.


>>> Kysy lisää, tilaa meidät tai ilmoitaudu