Mitä haluan vai haluanko mitään?

Onko sinulle haasteellista kertoa mikä on sinun elämäntehtävä tai mitä sinä haluat?

Haluan tässä viestissä kertoa kokemukseni siitä mitä tapahtui kun olin jälleen kerran noiden samojen kysymysten äärellä.

Osallistuin 19.8.2020 Maria Magdaleenan uuden kuun seremoniaan. Uuden kuun aika on yleensäkin loistava hetki pysähtyä kuulostelemaan omia intentioita, miten sitoutua omaan itseen ja tekemisiin. Miten me huolehdimme omasta itsestämme, työtehtävistä, ihmissuhteista, toteutammeko elämäntehtäväämme eli olemmeko linjassa sielun suunnitelmamme kanssa? Olen jo muutaman vuoden ajan ollut ihmeissäni kun minua pyydetään kertomaan mitä minä haluan tai miltä minun elämäntehtävä näyttää, koska pikkuego on, että minä en halua mitään, minullahan on jo kaikki. Eilen kuitenkin oivalsin, että ajatus, että minä en halua mitään on hölynpölyä. Energiat alkoi kohota, innostuin, elämä alkoi heti virtaamaan kehossani. Otin kynän käteen aikeena kirjoittaa mitä näen, mikä on minun elämäntehtävä, mutta en saanut siihen mitään. Visio oli kuin pikselinen kuva tietokoneella. Huokasin turhautumisesta, kunnes Ana Otero (seremonian vetäjä)  sanoi, että ehkä sinä teet jo sitä mitä sinun kuuluu tehdä ja nyt tehtäväsi on katsoa millä tavalla voit laajentaa sitä mitä olet tekemässä. Voinko lisätä omistautumista omaa itseäni kohtaan, sitoutua lisäämään terveyttä ylläpitäviä tekoja? Se voi liittyä työhön, kirjan kirjoittamiseen, bisnekseen tai vaikka hyvyyden laajentamiseen. Kaikki lasketaan. Universumi ei erottele onko kyse materiaalisesta tai henkisestä hyvästä.

Kun päästin irti ajatuksesta että minulla pitäisi tietää mikä minun elämäntehtävä on, löysi se minut. Väreet käy nytkin läpi kehoni, kun tätä kirjoitan. TotaalisenMuutoksen- ja Runsauden luomisen Matkat verkossa ovat olleet  elämäntehtäviäni isolla E:llä samoin kuin kaikki mitä olen kulloinkin tehnyt. Tällä hetkellä opiskelen ikiaikaisten Pyhien Naisten opetuksia, jotta voin yhdistää ne tämän päivän tietoon ja jakaa oppimani eteenpäin.  

Katso hetken aikaa elettyä elämääsi tästä näkökulmasta. Näe, kuinka sinä olet tehnyt juuri sitä mitä sinun on kuulunutkin tehdä. Kaikki on ollut ja on täydellistä. Me olemme täällä maailmassa oppimassa, mutta emme ole tästä maailmasta. 

Kuten niin monessa muussakin tilanteessa myös ‘mitä minä haluan’- kysymyksen kanssa haksahdamme etsimään sitä jotain itsemme ulkopuolella emmekä siitä syytä pääse eteenpäin. Emme näe totuutta. Totuus pysyy salaisuutena sydänkammiossamme. Se pysyy lukkojen takana ja lopulta unohtuu sinne. Aivan samalla tavalla tapahtuu maailmassa. Patriarkaalinen kirkko on iät ajat jemmannut kansaltaan piilokammioihinsa kirjoituksia totuuksista esim. mitä Jeesuksen ja Maria Magdaleenan välillä tapahtui. Oikeuslaitoksessa sitä tapahtuu vielä tänäkin päivänä. Totuuden julkistamiselle annetaan vuosiluku riittävän kauas tulevaisuuteen. Mielellään niin kauas, että varsinkin epäilystä herättävän tuomion saanut henkilö on ehtinyt kuolla. Lopetetaan tämä petoksen kierre.

Me ollaan synnytty tähä inkarnaation jostain syystä ja juuri tähän aikaan. Edelliseen viitaten, yksi syy on totuuksien paljastaminen. Yksilötasolla se tarkoittaa varjojen näkemistä ja omien erityislaatujen ja lahjojen esiintulemista ja näyttämistä maailmalle. Ei enää piilottelua siis ja muistetaan, että ei vaatimattomuus meitä kaunista, sen tekee aito nöyryys.

Eli summa summarum. Tämän prosessin myötä Kaija sai ilon energia ruiskun ja kutsun laajentaa sitä mitä on jo tekemässä. Hiljennyin hetkeksi ja tietoisuuteeni tipahti sanat: NAISTEN KANSSA. Mitä? Tunsin kuinka voima ja rauha laskeutui olemukseeni. Siitä tiesin, että olin perillä. Kerroin aamulla Reijolle Naisten Kanssa ideasta. Sain siihen iloisen kannustuksen, koska tämä ei estä meitä luotsaamasta yhdessä seuraavaa TotaalisenMuutoksenMatkaa, jonne sekä miehet, että naiset on tervetulleita.

Nyt siis olen perustamassa ryhmän, jossa me naiset voidaan tulla kuuluviin ja näkyviin naisina naisille sekä vahvistua naisena ja oman ainutlaatuisuutemme esiintuomisessa. Miksi? Koska meidän naisten on tehtävä tämä, jotta maailma muuttuu. Se ei muutu, että me piilotamme itseämme tai luomme edelleen raja-aitoja, kontrolloimmme ja pakotamme. Muutos on mahdollista feminiinistä lempeää ja rakkaudellista voimaa todeksi elämällä omassa elämässä. Se kuten kaikki meissä säteilee ja levittyy ympärillemme. Silloin myös miehet voi pikkuhiljaa vapautua omista vanhoista hallitsemisen malleista ja päästä henkisenä olentona eteenpäin elämässään. Meidän on aika yhdistyä.