Yksilöhoidot ja -konsultaatiot

❤ Zoom-huoneessa netissä

Täsmä apua nopeasti ahdistukseen, sisäiseen hätään tai luottamuksen puutokseen, ajatusten selkyttämiseen ja tunteiden sekamelskaan.

Tässä yksi viimeaikainen palaute zoomhuone luotsauksesta:
"Olen todella kiitollinen hienosta , rakkaudellisesta ja tukevasta ohjauksestasi . Todellakin sinulla on paljon annettavaa kanssakulkijoille. Miten koskaan voin tämän minuun kohdistamasi huomion ja aikasi sinulle korvata? Minä olen saanut niin paljon sinulta. Potkaisit minut oikeaan suuntaan. On tunne kuin olisin hypännyt oikeaan junaan ....En vielä tiedä lopullista määränpäätä mutta nautin matkasta joka hetki." Satu

❤ Kaijan Kohtuhoito ja konsultaatio paikan päällä

Kaijan Kohtu-hoito ja konsultaatio on paikallaan silloin kun et löydä pahalle olollesi osoitetta.
Monille kohtuhoito on ollut se viimeinen oljenkorsi, käänteentekevä tapahtuma, jonka jälkeen palaset on loksahtaneet kohdalleen ja elämä saa uuden suunnan. Sisäinen raskaus poistuu, ahdistus muuttuu vapaudeksi ja pelko voimaksi tehdä oikeita asoita. 

Kohtuhoito tukee henkistä kehitystä. Siinä luodaan tilaa itsemme rakastamiselle ja sisäisen ohjauksen kuulemiselle. Kohtuhoito on itsetuntemusta lisäävää ja itsetuntoa vahvistava antaen rohkeutta itseilmaisuun ja lisäten luottamusta ja luovuutta.

Eli yksinkertaisesti -  Kun haluat vapautua kehon jännitteistä, kaipaat selkeyttä ajatuksiin, rauhaa mieleen, tasapainoa tunteisiin sekä luoda yhteyden, korkeamman itsesi, Pyhän henkesi kanssa, kannattaa kokeilla Kaijan Kohtuhoitoa.  

Miksi Kohtuhoito?

Kohtu sekä fyysiseen että energeettinen kohtu on voima-tila, joka on yhteydessä rakastamisen kehittymiseen, intuituitiivisiin kykyihimme sekä korkeampien olemuspuoltemme viisauden kanssa. Kohtualueelle varastoituneet raskaat tunneperäiset kokemukset estää tämän kallisarvoisen yhteyden avautumisen. Kaijan äidillinen rakkaudellinen energia ja sanat auttaa hoitoon tulevaa valaisemaan lempeästi varjot, kipupisteet ja vapauttamaan sisäistä valoa varjostavat ja tukkeuttavat energiat, ajatukset ja tunteet.

Miten?

Kaija tekee palvelutehtäväänsä sydämen ohjauksessa käyttäen pitkää kokemusta keho-, tunne- ja mieliterapeuttina, energiahoitajana, keskustelu- ja Matkaterapeuttina, johon asiakkaan tarpeista riippuen voi kuulua mielikuvamatkat, anteeksiantoprosessi tai kehoterapian kuunteleva kosketus. Äitijumalan ja voimaenkelten energia on läsnä jokaisessa Kaijan asiakaskohtaamisessa. 

Vastaanotto on Oulussa hoitohuone DianaSofiassa aina kun Kaija on siellä käymässä sekä tilanteen mukaan luento ja workshop paikkakunnilla. 

Lähetä ajanvarauspyyntösi tekstarina, mesellä tai sähköpostilla ja sovitaan aika
kaija.wittenberg@gmail.com