Yksilöhoito netissä

on joka kerta yhtä yllättävän ja ihmeellisen tehokas.

Kaijan nettihoito on nopeaa apua sisäiseen ahdistuksen- ja pahanolon tunteeseen tai luottamuksen ja luovuuden puutokseen tai kun kaipaat yksinkertaisesti vain ajatusten selkyttämistä ja tunteiden tasapainottamista.

Tässä yksi asiakaspalaute zoomhuone hoidosta:
"Olen todella kiitollinen hienosta , rakkaudellisesta ja tukevasta ohjauksestasi . Todellakin sinulla on paljon annettavaa kanssakulkijoille. Miten koskaan voin tämän minuun kohdistamasi huomion ja aikasi sinulle korvata? Minä olen saanut niin paljon sinulta. Potkaisit minut oikeaan suuntaan. On tunne kuin olisin hypännyt oikeaan junaan ....En vielä tiedä lopullista määränpäätä mutta nautin matkasta joka hetki." Satu
 

Kohtuhoito

Kaijan Kohtu-hoito on paikallaan silloin kun kaipaat henkistä voimaa ja sisäistä vapautumista tietoisista tai tiedostamattomista tunne-energioista. Ne ilmenevät aika ajoin toistuvina tapahtumina, ’samaan montuun tipahtamisina tai elämä ei tunnu etenevän haluamallamme tavalla, luovuus, elämänilo, rauhantila tai jopa rakkaus itseä kohtaan on hukassa.

Monille kohtuhoito on ollut se, jonka jälkeen palaset ovat alkaneet loksahdella kohdalleen, elämä saa tönäisyn eteenpäin tai aivan uuden suunnan. Sisäinen raskaus muuttuu keveydeksi, ahdistus vapaudeksi ja arkuus voimaksi tehdä oikeita asoita ja rakkaudellisia valintoja. 

Kohtuhoidossa tehdään tilaa rakkaudelle ja sisäisen ohjauksen, sielun kuulemiselle. Kohtuhoito on itsetuntemusta lisäävä ja itsetuntoa vahvistava luoden siten rohkeutta tahdonilmaisuun ja lisäten luottamusta ja luovuutta. 

Eli yksinkertaisesti -  Kun haluat vapautua kehon jännitteistä, kaipaat selkeyttä ajatuksiin, rauhaa mieleen, tasapainoa tunteisiin sekä luoda yhteyden keho ja sielu - ohjauksen kanssa, kannattaa kokeilla Kaijan Kohtuhoitoa.

 

Miksi just Kohtuhoito?

Kohtu sekä fyysiseen että energeettinen kohtu ovat luovan voiman tiloja, jotka sisältävät karman ja sukulinjamme mallit ja uskomuksemme sekä suhteemme sukupuolisuuteemme ja ovat näin vaikuttamassa rakastamisen ja intuitiivisen kykymme kehittymiseen. Kohtutilaan varastoituneet usein raskaat tunneperäiset kokemukset estävät näiden tärkeimpien lahojemme kehittymisen ja todellisen valovoimaisen itsen esiintulemisen. Kaijan äidillisen rakkaudellinen energia ja sanat auttavat kohtuhoitoon tulevaa valaisemaan lempeästi varjot, parantamaan kipupisteet ja vapauttamaan sisäistä valoa himmentävät energiat. 

Kaija on henkinen kätilö, joka tekee palvelutehtäväänsä sydämen ohjauksessa käyttäen pitkää kokemusta Rosen-, tunne- ja mieliterapeuttina, energiahoitajana, keskustelu- ja Matkaterapeuttina, johon asiakkaan tarpeista riippuen kuulluksi ja nähdyksi tulemisen lisäksi voi kuulua ohjatutmielikuvamatkat, anteeksiantoprosessi, kosketus ja pyhittäminen. Enkelten Marja Magdaleenan ja Äitijumalan energia ovat läsnä jokaisessa Kaijan Kohtuhoidossa. 

Vastaanotto on Oulussa hoitohuone DianaSofiassa aina kun Kaija on siellä käymässä sekä tilanteen mukaan luento ja workshop paikkakunnilla. 


Lähetä ajanvarauspyyntösi tekstarina, mesellä tai sähköpostilla ja sovitaan aika
kaija.wittenberg@gmail.com