Marja Magdaleena, kuka hän oikeasti on?

 
Oulun Ilon Valkea messuilla 2.10 .2021 klo 14:00-14:30

Luennolla vastaan otsikon kysymykseen haluten poistaa valheen verhon Marja Magdaleenan yltä. Miksi? Koska meidän on aika vapautua illuusioista, jotka elävät edelleen maailmassamme ja joiden seuraukset näkyvät kollektiivissa sotina, pelkoina, kontrollina ja yksilötasolla, sekä naisissa että miehissä jännitteinä ja erillisyyden kokemisena. Itsemme vapauttaminen ja vahvistaminen luomalla pyhä liito maskuliinin ja feminiini energiamme välille, ovat rakkauden tekoa, jota Marja Magdaleena opastaa ja kutsuu meitä tekemään, jotta voimme alkaa elämään jumalallisen ihmisen lailla, linjautua sielu- ja jumalyhteyteemme ja luomaan yhdessä taivas maanpäälle. Tervetuloa vapautumaan ja kokemaan Maria Magdaleenan läsnäolo ja kuulla mitä hän haluaa sinulle kertoa.

Kolme feminiiniä Luomisen keskustamme

 

Tässä mahtavan muutoksen ajassa feminiinienergia on avainasemassa. Mitä kaikkea se tarkoittaa, selviää luennollani. Paljastan ’salaisuuden’ miten me ihmisinä vahvistumme ja samalla kevenemme henkisesti ja fyysisesti ja pysymme elinvoimaisina luojina alati uudistuvassa maailmassamme. Luennon lopussa ohjaan aktiivimeditaation, jossa herätetään meidän kolme luomisen keskusta, jolloin rakkauden luova voima ja sen myötä runsaus voi virrata vapaammin elämässämme.

Luento Ilon Valkeat Messuilla 3.10.2020 klo 16:00 - 16:45 

 

 

Elämää Armossa - Avaimet Sydämen Iloon

 

 

Luennolla Kaija jakaa oman elämänsä kolme vaikuttavinta pysähdyspistettä. ja avaimet, jotka avaa ovet syvempään ymmärrykseen, pyyteettömään rakkauteen ja ykseyden kokemiseen sekä luotsaa meditaation, jossa läsnäolijat saavat omakohtaisen kokemuksen Armon energiasta, sen voimasta ja vapauttavasta vaikutuksesta.