Opi rakastamaan itseäsi

Avainten  todeksi eläminen arjessa, omaa itseä kohtaan ja ihmissuhteissa, on tie itsen todelliseen rakastamiseen ja sen myötä rakkauteen kaikkea ja kaieea kohtaa. 

Avaimet avaavat oven tulla tietoiseksi omasta todellisesta itsestä, jota ei voi muuta kuin rakastaa. Avaimet kutsuu  armollisuuteen ja rohkeuteen. Ne luo tilaa vapaudelle ja pyyteettömälle rakkaudelle kaikkia ja kaikkea kohtaan. Avaimet pitää ylläsydämen iloa ja myötätuntoa ja valoa. 

Rakkauden avaimet luo Totaalisen Muutoksen Matkalle (TMM kesto 8kk.) ja Elämää Armossa workshopiin yhteisen perustan. 

Rakkauden harjoitus

Pysähdy, hengitä syvään ja pehmene.
Lue ääneen tai hiljaa mielessäsi keskittyen tähdellä merkatut lauseet.
Koe sanat sydämessäsi ja kuulostele miten ne vaikuttavat sinuun ja mitä ne nostaa mieleen.
Näe se, kiitä siitä ja anna sen sulaa.

Avoimuus ja halukkuus
"Olen avoin ja halukas katsomaan ja tutkimaan arvomaailmaani sekä elämäni kipupisteitä."  

Vastuullisuus
⭐️ "Otan vastuun elämästäni. Lopetan ihmisten, itseni ja ulkoisten olosuhteiden syytelyn ja itseni vähättelyn." 

Radikaali itse rehellisyys
⭐️ "Olen valmis kyseenalaistamaan kaikki ja päästämään irti vanhoista käsityksistäni totuudesta." 

Puolustautumattomuus
⭐️ "Päästän irti tarpeestani puolustella itseäni ja käsityksiäni, koska puolustelu ja selittely on vastuun ottamisen välttelyä."

Läpinäkyvyys - Haavoittuvuus  
⭐️ "Olen rehellinen kaikissa ihmissuhteissani. Jaan tunteeni, kokemukseni ja ymmärrykseni sellaisena kuin se on. Olen rohkeasti totuudellinen ja lopetan miellyttämisen." 

Luottamus
⭐️ "Luotan rehellisyyden kantavan ja vapauttavan minut peloista ja kaikista jännitteistä kaikissa ihmissuhteissani. Koen olevani armon kannateltavana ja turvassa elämänvirrassa minne se sitten vieneekään." 

Kiitollisuus
⭐️ "Halutessani vain totuutta ja rehellisyyttä elämääni, tulen kohtaamaan kipeältäkin tuntuvia hetkiä kun antaudun ja päästän irti jostakin ennen niin arvokkaasta. Tästä eteenpäin ymmärrän ja tiedostan, että kipu on paljastamassa jotain kun en pakene sitä. Se hetki on armollisuuden, rakkauden ja anteeksiannon hetki. Tulen kokemaan kuinka arvostelun ja syytelyn paikalla on puhdas kiitollisuus, myötätunto ja armo."

Ehdotus:

Voit luoda avaimista itsellesi meditaation, jossa keskittyen sanot lauseet yksi kerrallaan mielessäsi tai ääneen (ääneen lausiminen vahvistaa kokemusta). Jokaisen avain-vahvistuksen jälkeen hengitä sisään sanonen "Kyllä!" ja uloshengityksellä sano "Kiitos!"

Tule mukaan oppimaan rakastamaan itseäsi ja syventämään tietoisuuttasi. Tule saamaan tarvittava tuki ja voima viedä rakkauden avaimet käytäntöön askel askeleelta. 

        . . .  klikkaa tästä