Sinun Feminiini Sielunvoiman herättämisen työpaja


Oulun Ilon Valkeat messuilla 3.10.2021 klo 13:30 - 12:15

Me tiedämme, että elämme suuren muutoksen ajassa. Monet ovat tunnistaneet, että vanhat toimintamallit eivät enää toimi ja ovat valmiita muutokseen tai ovat jo muuntumisen polulla. Tässä Kaijan työpajassa osallistujat voivat saada suloisen tönäisyn eteenpäin ja laajentumiseen sekä ’matkaeväät’ löytää uusi, feminiinisiin periaatteisiin pohjautuva tapa olla, johtaa ja luoda elämässä, avautua keho-sielu yhteyteen ja vuorovaikutukseen kaikkien ja kaiken kanssa.
 
Maailmamme tarvitsee nyt Vesimiehenajan ihmisiä, sinun pyyteetöntä rakkautta, visiota, viisautta ja rohkeutta, jotta voimme yhdessä luoda taivaan maan piiriin.
 
Sydämellisesti tervetuloa tekemään tilaa kehotemppeliin luodaksemme puhtaudesta käsin ja vastaanottaaksemme suoraan valo-olentojen, luonnon ja äiti-isäjumalan viestejä ja ohjausta.
 
Koska teemme itsehoitoa; kohtujoogaa ja liikemeditaatioita, ota mukaan makuualusta ( ja tyyny). Työpajan kesto on 2h ja hinta 30€. Maksu ovella.
Ilmoittauminen etukäteenalla olevalla lomakkeella tai kaija.wittenberg@gmail.com tai messuilla INFO pisteeseen lauantaina.

Matka Naisten Kanssa alkaa jälleen 11.10.2021

 

Feminiini energia tulee muuttamaan maailmamme paratiisiksi’ on lause, joka kutsuu meitä menemään yhä syvemmälle omaan itseemme, avaamaan tietoisesti yhteys sieluun ja toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme yhdessä-luoden tässä kehossa ja tässä elämässä. 

 

Rakkauden Lähettien Matka >>>

Kolme feminiiniä Luomisen keskusta työpaja

 
Sunnuntaina keskitytään aktivoimaan, hoitamaan, vapauttamaan ja vahvistamaan meidän kolme feminiiniä luomisen keskusta. Voimallisten ja vaikuttavien liikemeditaatioiden avulla herätetään meissä oleva vaiennettu feminiini viisauden voima, luodaan tasapainoa maskuliinin ja feminiinin energian välillä sekä avataan yhteys omiin luomisen lähteisiimme; kehoon, sieluun ja kosmiseen Äitiin.

Paikkoja rajoiteutusi

Mukaan joustava vaatetus, jumppa-alusta, (istuma)tyyny ja vesipullo

 

Avaimet Sydämen iloon

Vahvasti kokemuksellisessa workshopissa syvennytään Sydämen Ilon avaimiin. Osallistujat saavat työkalun, jonka avulla itsetuntemustyö helpottuu, ymmärrys itseä ja kanssaihmisiä kohtaan aukeaa uudelle tasolle. Teemme tärkeän meditaation, jonka muistaminen arjen keskellä auttaa pysymään oman keskuksen voimassa tasapainoisena ja selkeänä.

Kesto 2,5h - 3,5h