Matka Naisten Kanssa zoomissa

 

 

Matka Naisten kanssa

Matka alkaa 11.10.2021. 8 kk.n ajaksi. 

Ilmoittaudu ihmeessä, jos haluat löytää todellisen naiseutesi ja sisäisen tasapainon luoman voiman ja luovuuden sekä saman henkisen sisarpiirin. 

 

 

Luento Marja Magdaleena, kuka hän oikeasti on?

Luennolla vastaan otsikon kysymykseen haluten poistaa valheen verhon Marja Magdaleenan ja oman maailmamme yltä.

Miksi? Koska meidän on aika vapautua illuusioista, jotka elävät edelleen maailmassamme ja joiden seuraukset näkyvät kollektiivissa sotina, pelkoina, kontrollina ja yksilötasolla, sekä naisissa että miehissä jännitteinä ja erillisyyden kokemisena. Itsemme vapauttaminen ja vahvistaminen luomalla pyhä liito maskuliinin ja feminiini energiamme välille, ovat rakkauden tekoa, jota Marja Magdaleena ja Yeshua aikoinaan opasti ja tässä ajassa jota nyt elämme kutsuu meitä tekemään, jotta voimme alkaa elämään jumalallisen ihmisen lailla, linjautua sielu- ja jumalyhteyteemme ja luomaan yhdessä taivas maanpäälle.

Tervetuloa vapautumaan ja kokemaan Maria Magdaleenan läsnäolo ja kuulla mitä hän haluaa sinulle kertoa.

Tätä tietoa, ymmärrystä ja energiaa haluan jakaa muissakin tapahtumissa. 
Tilaa minut jakamaan ihmisyyden ilosanomaa!

Marja Magdaleenan polku -työpaja

Me tiedämme, että elämme suuren muutoksen ajassa. Monet ovat tunnistaneet, että vanhat toimintamallit eivät enää toimi ja ovat valmiita muutokseen tai ovat jo muuntumisen polulla.
 
Työpajassani osallistujat voivat saada suloisen tönäisyn eteenpäin ja laajentumiseen sekä ’matkaeväät’ löytää uusi, feminiinisiin periaatteisiin pohjautuva tapa olla, johtaa ja luoda elämässä, avautua keho-sielu yhteyteen ja vuorovaikutukseen kaikkien ja kaiken kanssa.
 
Maailmamme tarvitsee nyt Vesimiehenajan ihmisiä, sinun pyyteetöntä rakkautta, visiota, viisautta ja rohkeutta, jotta voimme yhdessä luoda taivaan maan piiriin.
 
Sydämellisesti tervetuloa tekemään tilaa kehotemppeliin luodaksemme puhtaudesta käsin ja vastaanottaaksemme suoraan valo-olentojen, luonnon ja äiti-isäjumalan viestejä ja ohjausta. Koska teemme itsehoitoa; kohtujoogaa, liikemeditaatioita ja loppumeditaation ota mukaan makuualusta ( ja tyyny). 

Kaijan Kohtu-hoidot

Kaijan luento

 

Kolme Feminiiniä Luomisen Voimakeskusta meissä ihmisessä

Tässä mahtavan muutoksen ajassa feminiinienergia on avainasemassa. Mitä kaikkea se tarkoittaa, selviää luennollani. Kerron miten me ihmisinä vahvistumme, kevenemme henkisesti ja fyysisesti ja pysymme elinvoimaisina luojina alati uudistuvassa maailmassamme. Luennon aikana aktivoidaan kolme luomisen keskusta, jotta sydämentilan luova ja parantava voima ja sen myötä elämän runsaus voi virrata vapaammin elämässämme.

Kaijan Workshop

Kolmen Feminiinin Luomisenkeskuksen aktivaatio NAISILLE!

 
Opimme luomaan yhteys kolmeen feminiiniin luomisenkeskukseeen ja aktivoidaan, puhdistetaan, vapaudutaan vanhoista raskaista energioista. Voimallisten ja vaikuttavien syväsukellusten, liikemeditaatioiden avulla herätetään meissä oleva vaiennettu feminiini viisauden voima, luodaan tasapainoa maskuliinin ja feminiinin energian välillä sekä avataan yhteys omiin luomisen lähteisiimme; kehoon, sieluun ja kosmiseen Äitiin.

Kesto 4h
Hinta 65 - 85 riippuen paikkakunnasta; matkakulut ja tilavuokra
Mukaan joustava vaatetus, jumppa-alusta, (istuma)tyyny ja vesipullo

Paikkoja rajoitetustui. Ilmoittaudu heti täältä: Yhteystiedot
🥰  Tilaa KAIJAN UUTISKIRJE tästä:

 Matkalle kotiin 

  Paluupostissa saat läsnäoloa vahvistavan ja sydämen energiaa laajentavan meditaation.