Runsauden Luomisen Matka verkkokurssi

21 päivän Runsauden Luomisen Matka seuraavan kerran syksyllä 2020

Tästä se alkoi

Minä kaipasin kaiken kattavaa järjestystä keskelle Korona aaltoa ja hämmennystä. Kaipasin järjestelmällisesti tehtäviä harjoituksia, inspiraatiota ja rakkaudellisia tekoja. Niinpä Elämä; Universumi; Rakkaus toi eteeni Copra Centerin 21 päivän meditaatio haasteen. Tartuin tilaisuuteen. Minulle kun itsetutkiskelu, jakaminen, oppiminen ja luominen on edelleen parasta mitä tiedän.


Tähän tehtävään ryhdyttyäni tiedostin pian, että haluan jakaa tämän haasteen muutaman TMM (TotaalisenMuutoksenMatka) ystävän kanssa. Ja niin siinä sitten kävi, että ryhmäläisten pyynnöstä käänsin aineiston suomenkielelle. Siinä samalla innostuin tekemään tehtävistä videot lisäten niihin hieman tunnetyöskentelyä ja uusinta tuttavuuttani valokieltä.

Kolmen viikon yhteisen Runsauden Matkan jälkeen sain palautteet jonkalaisia en osannut odottaa sekä vahvan kannustuksen, jopa patistelun jakaa materiaali eteenpäin muidenkin koettavaksi. Muutama palaute löytyy viestin lopusta.

♥ ♥ ♥

Matkaohjelma:

21 päivän ajan saat joka päivä suljettuun facebook ryhmään Rakkauden Teko tehtävän, joka inspiroi ja avaa tietä sinun omalle luovuuden lähteelle ja yhteyteen ehtymättömän universaalin lähteen kanssa.

Lisäherkkuna matkaan kuuluu kaksi live kokoontumista zoomissa, joissa ohjaan sisäisiä matkoja ja tunnetyöskentelyä. Kaikki teksti materiaali on käytettävissäsi rajoitetun ajan facebookissa. 

Tämä Rakkauden Tekojen Matkan hinta on nyt vain 44€.

♥ ♥ ♥

Runsaus Matkalla olleiden palautteita:

Tuttuja asioita paljon, mutta niitä oli ihana syventää eri tyyppisillä menetelmillä kuin aikaisemmin. Uusia näkökulmia omaan ajattelumaailmaan ja irti päästettäviin asioihin löytyi paljon. Tämä matka syvensi hyväksymistä ja hetkessä olemista enemmän. Se tässä nousi selvästi esiin, että minä luon omilla ajatuksillani elämäni runsauden ja yltäkylläisyyden ja teen valinnat sitä kautta. Tieto helpottaa ja joka päivä voin muistuttaa sydämestä tulevien valintojen tärkeydestä.


Sain omaan työhön liittyvää syvyyttä ja rauhaa. Oikeat väylät tehdä omaa elämäntehtävää löytyy. Sain kokemuksen sisäisen rauhan pysymisestä ja että me ollaan kaikki yhtä ja saman rakkauden piirissä. Rakkauden tilaan palaaminen käy helpommin ja helpommin. Uuden työ ja tehtävän eväät on repussa ja uudet kuviot aukeaa. Kiitollinen tästä ryhmästä. Näitä työkaluja olen kaivannut. Oikeitten ihmisten kanssa annettuna.


Tämä Runsauden Matka tuli kuin tilaustyönä oikeaan aikaan. Nyt on ollut aikaa kääntyä sisäänpäin ja kuulostella asioita ja tehdä annettuja tehtäviä. Mahtavinta on että Kaija lähti tekemään tämän suomennettuna ja omalla hyvällä, ihanalla valloittavalla tavalla. Paneutumalla niihin itsekin, mistä välittyy aito tunne. Kaija viitoittaa tielle jolle lähetä, miten rupeaa sitä tutkimaan. Sitten kun niihin uppoutuu se vie mennessään ja avaa ovia. Olen ollut monella runsaus matkalla elämäni aikana, nyt siihen tuli uudenlaista ymmärrystä. Tämä auttoi näkemään maailma ja toiset kanssa kulkijat eri silmin ja sanomaan piut paut maailman antamille malleille siitä minkälainen on menestyvä hyvä ihminen.

Kiitos kaikille matkalle olijoille.
Kiitos Kaija jatkoa odotellaan.


Isolla Rakkaudella elämän virrasta iloa ja valoa sinulle
tv. Kaija Wittenberg

TMM TotaalisenMuutoksenMatka

 >>>  TMMatka pelottomiin ihmissuhteisiin on 9kk. kestävä matka verkossa.

 

Uusi TMM ryhmä kootaan 20.9 20202

Kaijan hoidot

Elämää Armossa WorkShop