Sukupuolielämän koukerot

Videolla tuomme näkyviin seksielämän haasteita parisuhteessa varsinkin siinä vaiheessa kun nainen (tai mies) ei enää halua seksiä vaan esim. pelkkää läheisyyttä intiimiin kanssakäymiseen.

Hellyys, hurmos ja himo

Videolla olemme kysymysten äärellä, jotka liittyvät hellyyteen, seksiin ehdollisessa parisuhteessa, hurmoksellisiin tiloihin ja himoihin, malleihin, jotka ova automaattisia, ohjaavat kaavamaisesti toimintojamme ja joihin addiktoituu ja kehomieli kokee tarvetta..

Jännitteitä välillämme

Mitä kun:
Kun suhteen alun ihme muuttuu?
Missä nyt mennään? Mitä tässä ja nyt on?
Ollaanko me muututtu vai mitä on tapahtunut?

Kun sun sanominen triggeroi

Mitä kun toisen sanominen triggeröi, saa reagoimaan?
Tuliko kärpäsestä härkä?
Mieltä painavan asian jakamisen merkitys!

Odotukset parisuhteessa

Mistä kaikesta pelot syntyykään ja kuinka hirveästi meillä ihmisillä niitä onkaan? Yleisimpien pelkojen synnyn alkuperä löytyy perheistämme ja kasvuympäristöstä. Siellä olevat säännöt, uskomukset ja opitut elämisen- ja asennoitumisenmallit, tavat vievät meidät puolustus ja pelkomaailmoihin. Jakaessamme ajatuksiamme löysimme kuinka pelkojen alta löytyy usein erilaisia odotuksia, jotka johtaa pettymykseen.

Olemme peileinä opettajia toisillemme

Jaamme videolla opettavaisen kokemuksemme erään pariskunnan välisestä kommunikaatiosta. He näyttivät meille millaista on kun parisuhteessa ei ole avoimuutta eikä keskusteluyhteyttä. Näin he opettivat mitä on erottava kommunikaatio ja näyttivät mitä tarkoittaa perinteinen parisuhde. Sen mitä heissä näimme, auttoi meitä tutkimaat samoja tomintatapoja itsessämme ja kuinka mekin olemme eläneet näkemämme lailla aiemmissa parisuhteissamme. Kokemamme kannusti yhä syvemmin vaalimaan avoinmuutta ja rehelisyyttä välillämme ja kaikissa ihmissuhteissamme.

Naisen voima

Kaija jakaa ajatuksia naisen voimasta. Mitä tapahtuu kun parisuhteessa on vahva ja yleensä viisas nainen? Onko miehen luonnossa se, että hän alistuu naisen voimaan pyyntöihin ja toiveisiin? Onko toimintamalli syvällä tiedostamattomassa?

Miksi naiset taistelee oikeuksistaan vaikka ovat luontojaan valtiaita ja miehet haluaa vain rakastaa naistaan?
Miten saada miehen ja naisen välinen energia tasapainoon, heidät tasavertaiseksi?

Osaammeko rakastaa ja ymmärrämmekö mitä rakkaus on ja
osaammeko ottaa toisen rakkautta vastaan?

Reijo paljastaa lopussa miesten tossun alla olemisen syyn salaisuuden.

Herää kysymys: Miksi mies ja nainen sietää tossun alla olemista?