TMM.n tärkein anti meidän näkökulmasta

Totaalisen Muutoksen Matka - pelottomiin ihmissuhteisiin

 


⭐️ Haluatko oppia rakastamaan ja kunnioittamaan itseäsi?
⭐️ Koetko olevasi yksin ajatustesi ja tunteiden kanssa läheisistä ihmissuhteista huolimatta?  
⭐️ Kaipaatko ajatusten jakamista; avointa ja rehellistä vuorovaikutausta, jossa saat olla ja tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin sinä olet?
⭐️ Oletko väsynyt juoksemaan oravanpyörässä ja toistamaan samoja virheitä?
⭐️ Oletko halukas tulemaan yhteen saman henkisten ihmisten kanssa yksin tai kumppanisi kanssa.
⭐️ Oletko valmis antamaan itsellesi aikaa itsetutkiskeluun, opettelemaan ilmaisemaan autenttisesti itseäsi, tutustumaan syvemmin itseesi, vapautumaan ja kokemaan todellisen tuen ja läsnäolon voiman.
⭐️ Kutsuuko sinua sisäinen rauha, totuus ja pyyteetön rakkaus?

Jos vastaat johonkin -  KYLLÄ -  Olet oikeassa paikassa!

Mitä TMM voi Sinulle antaa?

⭐️ Se antaa työkalut ja avaa tien sisäiseen muutokseen, itsen rakastamiseen ja kunnioitukseen.

⭐️ Se antaa siemenet, jotka lähtevät itämään niissä, jotka ovat valmiita satsaamaan itseensä; antamaan itselleen aikaa, osallistuvat ja kulkevat matkan loppuun asti.

⭐️ Se on inspiraatiota itsetutkiskeluun ja hereillä oloon.

⭐️ Jakamisen, tutkimustyön ja harjoittelun avulla sisäisestä muutoksesta tulee todellista ja totta ja Rakkauden Avaimista elävää todellisuutta.

Herääminen voi tapahtua hetkessä, mutta muutos pelosta rakkauteen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä, oikeanlaista tukea. Se vaatii todellista halukkuutta sitoutua sisäisen työn tekemiseen.
Vapautuminen tapahtuu kerros kerrokselta. Luottamus kasvaa ja rohkeus viedä uusi käytännön elämään tapahtuu hissun kissun. 

Ensimmäisen TMMatkalaisten palautteiden perusteella uskallamme sanoa,
että TMM voi olla parasta mitä voit itsellesi antaa koska: 

⭐️ TMM ohjaa oman voiman takaisin itseen. 
⭐️ Matkan anti rikastuttaa elämää ja eheyttää ihmissuhteita.
⭐️ Matka lujittaa omassa itsessä ja korkeammassa ohjauksessa olemista sekä valintojen tekemistä pyyteettömästä rakkaudesta käsin.
⭐️ TMMatka on uuden alku, jossa itserehellisyyden voima ja armollisuuden vaikutus leviää laajalle ja kantaa läpi elämän.

Katso palautteet

TMM käytännössä

⭐️ LYHYESTI: Käytännössä TMM:ssa se tarkoittaa viikkotehtäviin tutustumista ja osallistumista 2h viikossa zoomtapaamisiin, jossa avaudutaan, kuunnellaan ja opitaan yhdessä. TMM.n vaikutuksen taikavoima ja onnistumisen salaisuus on aktiivisessa osallistumisessa zoomtapaamisiin ja harjoitusten herättämien ajatusten jakamiseen FB-ryhmässä. 

⭐️ Uusi 2019-2020 TMM on tiivistetty yhdeksään (9kk.) kuukauteen. Tutkimuksen kohteena ovat kaikki omaan itseen, ihmisyyteen ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat, myös sellaiset, joita vältellään ja joista ei uskalleta puhua. Kesän aika ollaan matkavapaalla.  
⭐️ Matkan alussa 7 viikkoa svennyt Rakkauden Avaimiin ja tutustut toisiin facebookin välityksellä.
⭐️ Teemoihin liittyvät viikkotehtävät, videot, meditaatiot lähetetään sähköpostiin joka maanantai.
⭐️ Seitsemän viikon jälkeen alkaa tapaamiset zoomissa sunnuntaisin klo 18:00-20:00, jossa jaamme mielessä pyöriviä asioita, oivalluksia ja viikkotehtävien antia. 

Zoomissa harjoitellaan jakamaan, tulemaan kuulluksi. Zoom huoneessa teemme kehoa rentouttavia, mieltä avaavia ja tunteita vapauttavia harjoituksia, sekä ohjausta tunnetyöskentelyyn ja ajatusten selkeyttämiseen. Zoom tapaamiset tallennetaan. Tallenne on nähtävissä viikon ajan, jos 'virallinen' tapaaminen jää väliin.

⭐️ Facebokissa meillä on suljettu ryhmä, jossa jakaminen jatkuu kirjoitusten, kuvien ja videoiden muodossa.
⭐️ Osallistujien tarpeiden mukaan (vähintään kolmen kuukauden välein) jokainen saa mahdollisuuden yksityis-sessioon. 

KYSY LISÄÄ - ILMOITTAUDU: totaalisenmuutoksenmatka@gmail.com
Tälle matkalle mahtuu 15 henkeä

 

Mitä - Miksi

⭐️ TMM antaa kunnon alkusysäyksen itsen rakastamiseen, kotiinpaluuseen matkalla todelliseen itseen, iloon, valoon ja rakkauteen, jota me kaikki olemme.

12.8.2018 alkoi ensimmäinen Totaalisen Muutoksen Matka (TMM). Kulkijamäärän rajoitimme 24. Facebook työskentely oli aktiivista Rakkauden Avainten kanssa. TMM Zoom tapaamisten alettua määrä tipahti lopulta yhdeksään. Tämä kertoi meille, että tämä matka ei ole tarkoitettu kaikille. Meidän tapa ja tyyli ei välttämättä sovi kaikille. Tämä kokemus kertoi, kuinka helposti me asetamme jonkin muun asian, olosuhteet, ihmisen tai velvollisuuden itsemme rakastamisen ja opettelun edelle. Tämä näytti kuinka haastavaa jakaminen, itsemme aito ilmaiseminen meille vielä on. Tehtävää siis on ja tarvetta opetteluun. Esteenä voi olla alitajuntainen pelko, että jotain paljastuu tai muuttuu liikaa. Haasteena voi olla tietoisuus, että tämä matka voi tarkoittaa omalta mukavuusalueelta ulostuloa; nähdyksi ja kuulluksi tulemista ja sen myötä paljastumista. Nämä on luonnollisia ajatuksia ja uhkia pelokkaalle mielellemme. Se pelkää muutosta vaikka muutos on maailman luonnollisin asia. Egomieli ei tahdo, että minkälaisen arvomaailman, minä- ja maailmankuvan se on luonut ja rakentanut muuttuu.

⭐️ TMM antaa työkalut ja avun avata kauniilla tavalla omaa pelokasta mieltä, tulla tietoiseksi ja vapautua itsen rakastamisen esteistä.

Ehkä kysyt, miksi tämä olisi niin tärkeää, että antaisin tälle huomioni, aikaa ja rahaa?

⭐️ Kun Sinä alat rakastamaan pyyteettömästi itseäsi, laajene tämä rakkaus koskettamaan kaikkia ja kaikkea ja näin sinun maailma ja pikkuhiljaa koko maailmamme muuttuu paratiisiksi.   

Onko NYT Sinun aikasi?  

⭐️ Uskomme, että jokainen sydämessään tuntee ja kuulee sisimmässään kutsun, että NYT on minun aika asettua lopultakin itseni äärelle, ei vain hetkeksi vaan taianomaiset 9kk. Sallia itsen kasvaa, kehittyä ja valmistua kuin lapsi kohdussa, syntyä uutena tietoisempana ja rakastavana tähän maailmaan. 

1. TMMatkalaisten jakamia ajatuksia kokemuksestaan

⭐️ TMM on suurta tutkiskelua, joka on mennyt syvälle sisälle ja hiljentänyt ja matka jatkuu.
⭐️ Sain vapauttavat välineet kuunnella ja käsitellä itseä.
⭐️ Olen uusi ihminen.
⭐️ Olen koskettanut sieluani.
⭐️ Vaikka tämä loppuu, joku alkaa.
⭐️ Sielu on lähellä minua.
⭐️ Olen löytänyt jotain mitä en enää hukkaa, vaikka elämässä tapahtuu muutoksia. 
⭐️ Olemme yhtä, yhteys ja tunnen että tämä ei lopu.
⭐️ Kaikki on minussa!
⭐️ Rauha ja vapaus on niin suuri tunne, se kantaa.
⭐️ En ole enää riippuvainen mistään ulkopuolisesta.
⭐️ Olen löytänyt itseni, oman voiman ja sitä kautta muut.
⭐️ Unelmien tilausmatka!
⭐️ Seikkailu omaan itseen!
⭐️ Apua on tullut koko ajan.
⭐️ Olen jättänyt pois suruhunnun ja nyt haistan ja maista elämän.
⭐️ Paljon on ollut työstettävää, mutta apua ja työkalut olen saanut.
⭐️ Ilo on alkanut hipsuttaa.
⭐️ Tässä on kaikki!
⭐️ Kiitollisuus ja rakkausenergia on täyttänyt jokaisen solun. 
Monenlaista on saatu kokea yksin ja yhdessä. Panssarit, jotka esti minua olemasta kuka olen ovat murtuneet. Tilalle on tullut lämpö, lempeys ja radikaali rehellisyys ja ilo. Levollisuus, kun minä olen sellainen kuin olen.
⭐️ Voimakkain kokemus oli kun kerran heräsin klo 3.30 ja tajusin, että ei ole mitään minua. Olen tyhjyys ja silti kaikki on minussa kuitenkin. Matkan alussa halusin, että sana muuttuu lihaksi ja niin tapahtui

Lue lisää pitempiä kokemuksia

 

Uusi TMM alkaa 20.10.2019 

TULE MUKAAN!

Mitä maksaa ja mitä rahalla saa?

TMM maksaa normaalisti 135€ / kuukaudessa. Me emme halua jättää todellista halukkuutta tuntevia matkan ulkopuolelle. Ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on olemassa hintahaarukka, jonka toivomme sopivan jokaisen suuhun. Työttömät ja eläkelläiset 40€/kk. työssäkäyvät 60€/kk, pienyrittäjät 80€ /kk (sis. alv.).  

SAAT:
⭐️ Kaiken materiaalin käyttöösi loppuiäksi: Viikottaiset tutkimus harjoitukset, lempeys kuvat, videot (ei zoom tapaamiset) ja meditaatiot.
⭐️ Yksityissessiot
⭐️ Kaksi viikonloppu retriittiä, joista maksat vain matkat ja internaatikulut.
⭐️ Ihmeystäviä 
⭐️ Sisäänpääsyn TMM FB- ryhmään
⭐️ Rakkausperheen tuki

KYSY LISÄÄ ja ILMOITTAUDU: totaalisenmuutoksenmatka@gmail.com